Şimdi Ara

Kısa Yoldan Format Atılabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kısayoldan format diye birşey yok arkadaşım boşuna uplayıp durma format atmayı bilmiyorsanda ya öğren yada bilen birine ver işini yapsın atariye kasedi takıp çalıştırmaya benzemez bu işler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-

Kısayoldan format diye birşey yok arkadaşım boşuna uplayıp durma format atmayı bilmiyorsanda ya öğren yada bilen birine ver işini yapsın atariye kasedi takıp çalıştırmaya benzemez bu işler.

gözünü korkutma o kadarbende hiç atmamıştım pcye.laptopta recovery yapıyodum hemenilk kez attım 1kaç kez var olan işletim sistemini silemeden üstüne kurmuştumşimdi o sorunuda geçtim.25dkda bitiyo format.driverıda vs si 1saati buluyo.bir saat uğraşmaktansa 20dk da herşeyi halletmek mümkünken niye yapmıyım ki?şu ghostu vs açıklayabilir mi biri?

• Burada hala up yapıcagina şimdiye format atmıştın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Acronis True Image

İlk olarak temiz bir format at. Sonra güncellemeleri ve programı kur. Ondan sonra bu program ile diskin imajını al. Format atacağın zaman boot cd si ile bilgisayarı başlat 5 dakika sonra imaj aldığın şekilde oluyor. Yani format atıp sistemi kurman 5 dakika.

daha detaylı bi şekilde anlatabilir misin?linkli vs

İlk başta güzel bir format atıyorsun. Sonra güncellemelerini yapıyorsun. Oyunlarını kuruyorsun, programları kuruyorsun, winamptaki şarkı listeni yapıyorsun, sık kullananlarını ve internet explorerdeki geçmişini ayarlıyorsun, masaüstü temanı ayarlıyorsun vs. gibi işlemleri yapıyorsun. Ondan sonra bu programı netten indirip kuruyorsun. Programı açıp recovery bölümünden C diskinin imajını alıyorsun ve imaj dosyasını D diskine kayıt ediyorsun. Aynı pragram içinde bootable cd yapma bölümü var. Bu cd olası bir sistem göçmesi sırasında bilgisayarı cd ile açabilmeni sağlıyor. Sistemin göçtüğünde yada canın sıkıldığı veya bilgisayarın bozulmaya başladığında hemen cd yi takıyorsun ve bilgisayarı kapatıp açıyorsun. Açılırken biostan pc yi cd ile açıyorsun. Pc cd ile açıldığı zaman yönergeleri izleyerek 5-10 dakika içerisinde bilgisayarı imaj aldığın zamana geri döndürüyorsun.

Bu programın resimli kurulumunu ve detaylı anlatımını google dan aratark kolayca bulursun.

RESİMLİ ANLATIM
    http://www.downturk.info/acronis_true_image_resimli_anlatim.html

• BEN ACRONIS TRUE IMAGE KULLANIYORUM
  • ghost almak bence mantıklı degil, hele öyle 4 sene fln sasıyorum size, 4 seneye kadar pc deişiyo kullandıgınız işletim sistemi degişiyo, driverler güncelleniyo, ha diyosanız ki 15 gune bi format atarım okadar horno sitelere girerim pc yi dagıtırım ozmn mantıklı ghost onun haricinde cd den boot edip kuracaksın bukadar basit
  • Yahu xp cdsi yok
  • Benim makina HP, recovery var kendi kendine atıyor yarın saatte Bağımlılık yaptı ayda bir atar oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoSt DeViL

Yahu xp cdsi yok
  • quote:

quote:

Yahu xp cdsi yok

• Madem üşeniyosun pardus kur. Driverıydı programıydı uğraşma.Sende benim gibi pardusa geç, haftada bir format atmaktan kurtul.
  • Pardus hakkında bilgim yok aradığımı bulamam vs olmaz yani cd de yok ne etcem
  • buraya soracağına kadar format biterdi
  • format/Q hızlı format
  • hakikat pc de ki demir bas programlari silip yuklemeden format oluyo mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.