Şimdi Ara

Kısayol...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun adını değiştirseydin keşke yardıma gelirler

son zamanlarda senin yaşadığın şeyleri yaşadım gibi ilaç yardımıyla geçti bir süre kullan görürsün değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 4 Eylül 2010; 23:37:48 >
  • Aga ne yapayım konunun adını ?

Şimdi bişiler yazarım ama sonunda çizilmek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARALI06

Aga ne yapayım konunun adını ?

Şimdi bişiler yazarım ama sonunda çizilmek var

Yaz işte konu dışındaki başlığın adını
  • Admin arkadaşlar götürmesin sonra konuları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARALI06

Admin arkadaşlar götürmesin sonra konuları ?

Konu dışına açtığın konuyu şikayet et(başka birisinin mesajını şikayet işte)orada konunun kaldırılmasını istiyorum diye belirt admin iyiyse kaldırır

Abi sen cin görüyorum demişsin ben el ayak görüyorum bazen beyaz bir varlık siyah bir varlık falan görüyorum ama ilaca başladıktan 3 hafta sonra çoğu şey geçti şuan sadece deja vu mu geleceği görmemi adı neyse işte ondan var doktoruma gidince sorucam bakalım

• Seninki psikolojik hayal türü şeyler

Cinin ayakları ters olur onlara dikkat et eğer öyle bişise.İnsanlarla dalga geçmeyi çok severler o yüzden bulaşırlarsa kurtuluşun olmaz.

İnsanlarla evlenirler çocukları olur aile yapıları bizim gibidir.Paraları soğan sarımsak kabuklarıdır.Ateist arkadaşlara bi not;

Eğer gerçekten allaha ve metafizik varlıklara (cin-şeytan-melek vs) inanmıyorsanız gidin bi ormana ateş yakın ve cin diye bağırın 5-6 kere eğer müslümansa gelen o zaman korkucak bişi yok ama müslüman değilse allah yardımcınız olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome Kaydırma Çubuğu Okları
    11 yıl önce açıldı
    Klavye CTRL tuşu çalışmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.