Şimdi Ara

Kısayol Hatası!! Nasıl düzelecek bu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar şöyle bir sorunum var. Bilgisayarım' a girip oradan Belgelerim'i seçince , beni direk olarak LocalService hesabının Belgelerim klasörüne götürüyor. Yani normalde Bilgisayarım -> Belgelerim yaptığımızda adres şu şekilde olmalı:

C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Belgelerim

ama bende şöyle oluyor:
    C:\Documents and Settings\LocalService\Belgelerim

Yani LocalService accountundaymışım gibi algılıyor. Ama masaüstündeki Belgelerim'e tıklayınca bi problem olmuyor, yani C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Belgelerim adresini açıyor.

Nasıl düzeltecem yaw bilen var mı? başınıza geldi mi daha once boyle bişey??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incanus -- 22 Ocak 2007; 19:33:22 >

• ikisinin de kisayol oldugundan emin misin. sag tik ozelliklere baktin mi. hedef kismini degistirebiliyor musun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

ikisinin de kisayol oldugundan emin misin. sag tik ozelliklere baktin mi. hedef kismini degistirebiliyor musun

Bilgisayarım'dan girdiğim kısayol değil. Sağ tuşla da bişey değişmiyor. Şu şekilde:

Kısayol Hatası!! Nasıl düzelecek bu???
  • Bilen yok mu yaawww... Bi yardım edin arkadaşlar
  • Güvenlik bölümünde serji anlar sanırım , ona sor
  • serji biliomusun bi yardım ediver ya
  • Bunun herhangi bir zararı yok, sorun olmaz. Kullanıcıyı admin görüyorsa tamam, gerisi sorun değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir aygıt tamamen nasıl silinir?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geldm

dostm baslat - calistir - regedit yazip entera bas.
    suraya git:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
    Personal adli degeri cift tikla ve deger olarak "%USERPROFILE%\My Documents" gir (tirnaklar yok)
  • Malesef düzelmedi. Personel Degeri zaten %USERPROFILE%\My Documents şeklindeydi..
    Neyse zaten bu aralar bi format atacaktım. en kestirme çözüm
  • arkadaşım ben konuyu anlamadım biraz karışık anlaşmışsın ikisininde nasıl olmasını istiyorsun sen onu yaz yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: incanus
    Malesef düzelmedi. Personel Degeri zaten %USERPROFILE%\My Documents şeklindeydi..
    Neyse zaten bu aralar bi format atacaktım. en kestirme çözüm

%USERPROFILE%\ yerine C:\Documents And Settings\Kullanici Adi\ yaz dostm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.