Arkadaşlar format atıp sp3 entegreli xp kurdum. Sonra temiz sisteme Windows Live'in son sürümünü kurdum. Fakat "Kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Hata kodu 80072ee2" hatasını alıyorum. İnternette çok araştırdım.
Güvenlik duvarını yüzündendir diyenler var. Msn yi eklemeye çalışıyorum zaten ekli diyor güvenkik duvarı. İzin verilenler listesinde de gözüküyor. Güvenlik duvarını komple kapattım değişen bir şey olmadı.
İnternet explorer->araçlar->gelişmiş-> java ile ssl sertifikalı ile ilgili çözümler vardı şunu seç şu boş olsun filan onları yaptım yine aynı hatayı aldım.
Msn nin kullandığı siteleri güvenilen sitelere eklemen lazım dediler. Ne kadar site varsa ekledim. Değişen bir şey olmadı.
Sekiz on adet dll nin ismini çalıştıra yazıp güncelememi söyleyen çözümler vardı. Değişen bir şey olmadı.
Entegreli xp den olabilri mi dedim. Diğer bilgisayara orjinal satın alınmış xp kurdum. Sonra sp3 kurdum. Windows live in son sürümünü kurdum. O bilgisayrada aynı hatayı aldım.
Ondan fazla değişik msn adresini kullandım değişen bir şey olmadı. Windowsun içinde bulunan eski msn çalışıyor.