Şimdi Ara

Kisisel erişim noktası yok oluyor (%100 çözdüm gameover onaylı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
101.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

İnternet yazarken bağladım..

tamam teşekkürler bağladım ama bende olmuyor maalesef internet yazarken kişisel erişim noktası ayarları yok oluyor ama nete girebiliyorum tam tersi iphone yazarsam k. e. n. ayarları görünüyor ama bu defada net yok. neyse sanırım hattı tanımlamak gerek iphone olarak vodafona

aynen öyle, hattı tanımlatmanız lazım iphone apn olarak

evet zaten araştırdığım kadarıyla tanımlama gerekiyormuş teşekkürler. bende ikiz sim kart var umarım diğer Nokia 5800 olan telefondaki internet bozulmaz bunu yaptırınca

hayır bozulmuyor birden fazla apn kullanabiliyorsunuz

• quote:

hayır bozulmuyor birden fazla apn kullanabiliyorsunuz

teşekkürler içimi rahatlattınız birde onunla uğraşmak istemem bakalım vodafon foruma yazdım yardım edilecektir kısa sürede dedi admin
  • quote:

quote:

Hücresel veri ve internet paylaşımındada sadece internet yazıyor bende. Bu halde sıkıntım yok..

sanırım farklı yerlerden bahsediyoruz ayarlar+ genel+ hücreseli açınca orda hücresel veri ağı var onuda açınca apn ayarında internet yazıpta kişisel erişim noktası ayarları szde kaybolmuyorsa ozaman 4s lerin hepsinde sorun var demektir

Hattım avea, telefonum iphone 4s.

Bahsedilen yerde sadece apn adı "internet" yazıyor, kullanıcı adı ve şifre kısmı boş.
    3G ve edge bağlantısında sıkıntı yok, hücresel veri açık iken kişisel bağlantı noktası kullanılabiliyor. Wifi açıkken silik durumda.

Telefonu aldığımdan beri bu şekilde yaklaşık 1 yıldır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vigilant

quote:

quote:

Hücresel veri ve internet paylaşımındada sadece internet yazıyor bende. Bu halde sıkıntım yok..

sanırım farklı yerlerden bahsediyoruz ayarlar+ genel+ hücreseli açınca orda hücresel veri ağı var onuda açınca apn ayarında internet yazıpta kişisel erişim noktası ayarları szde kaybolmuyorsa ozaman 4s lerin hepsinde sorun var demektir

Hattım avea, telefonum iphone 4s.

Bahsedilen yerde sadece apn adı "internet" yazıyor, kullanıcı adı ve şifre kısmı boş.
    3G ve edge bağlantısında sıkıntı yok, hücresel veri açık iken kişisel bağlantı noktası kullanılabiliyor. Wifi açıkken silik durumda.

Telefonu aldığımdan beri bu şekilde yaklaşık 1 yıldır...

demekki hattınız iphoneye tanımlı vodafon söylemeden tanımlamıyor gibi çünkü bu sorunu yaşayan baya var vodafon hattında

• quote:

bende bilgi vereyim işe yarasın vodafone foruma yazarsanız yeterli ordan hatta apn iphone tanımlaması yapıyorlar hemen oluyor ben hallettimyani aramaya gerek yok alta linkide veriyorum işi düşen konuya yazarsa sorun halloluyor

vodafone
    Gelecek heyecan verici. Hazır mısın? | Vodafone Türkiye
    http://forum.vodafone.com.tr/t5/Apple/iphone-3gs-ile-pc-bluetooth-internet/td-p/37522/page/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Ocak 2013; 17:22:42 >

• Arkadaşlar japonyadan hediye iphone 4s geldi
    gevey sim ile telefonu kullanmaya başladım
    internete girebilmek için unlockit.co-nz adresinden apn programını indirdim.
    Fakat şimdide interneti paylaşıma açamıyorum.
    Forumlarda yazanları denedim, avea müşteri hizmetlerini aradım
    fakat herhangi bir sonuç alamadım.
    Jailbreake olmadığı için MyWi tarzı programlarıda indiremiyorum
    apple store dan deceptinet adlı bir program indirdim fakat oda işe yaramadı.
    Bana yol gösterebilirmisiniz laptop üzerinden telefonum aracılığıyla internete nasıl girebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero2069

Arkadaşlar japonyadan hediye iphone 4s geldi
    Bana yol gösterebilirmisiniz laptop üzerinden telefonum aracılığıyla internete nasıl girebilirim?

yukarda yazdığım gibi apn ayarlarını hattınızdan iphone olarak tanımlatmanız gerek gsm oparötörünüze başka türlü kişisel erişim noktası ayarları çalışmaz

• Bu sorunu hep Vodafone ve Avea kullananlarda görüyorum. Turkcell de hiç böyle birşey görmedim.
  • Benim Turkcell be sorun yasadim apn ye Internet degilde mgb yazıliydı cıhaz İnternet'e gırıyor ama kişisel erişim noktası hata verıyordu mh aradım actılar Internet yaZdım oldu aramadan önce Internet yapınca bağlanmıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahh ahhh bir de tablette mümkün olsaydı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Benim Turkcell be sorun yasadim apn ye Internet degilde mgb yazıliydı cıhaz İnternet'e gırıyor ama kişisel erişim noktası hata verıyordu mh aradım actılar Internet yaZdım oldu aramadan önce Internet yapınca bağlanmıyordu

Senin Turkcell ise Turkcell adına ilk defa duydum bunu.

Ayrıca benimde iPad imin hızı bir ara çok yavaşlamıştı. MH yi arayınca apn de yazılı olan internet i mgb ye çevirtti. Açılıp kapandığında mobil telefon gibi otomatik internet e çevirebilir tabletiniz mgb yazarsanız oraya yine düzelir demişti. Ve mgb yazınca problem gitmişti.

Seninkiyle tamamen zıt olmuş. Ama ikisindede düzelmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

ahh ahhh bir de tablette mümkün olsaydı....

Var PdANet var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Var PdANet var.

hocam çok teşekkürler. jailbreak ile herşey mümkün ama jailbreak kullanmıyorum. kullanmayacağım da... bu hapishaneye de apple hiç bir zaman getirmeyecektir böyle güzel uygulamaları...beklemeye devam operatörlere kaldık anlayacağın belki onlar da bir gün yola gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Var PdANet var.

hocam çok teşekkürler. jailbreak ile herşey mümkün ama jailbreak kullanmıyorum. kullanmayacağım da... bu hapishaneye de apple hiç bir zaman getirmeyecektir böyle güzel uygulamaları...beklemeye devam operatörlere kaldık anlayacağın belki onlar da bir gün yola gelir...

Sadece bu uygulama için JB yapmıştım iPad i. Başka hiçbirşey yaptığım yok jb ile. Operatörlerden hayır gelmez bu konda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Benim Turkcell be sorun yasadim apn ye Internet degilde mgb yazıliydı cıhaz İnternet'e gırıyor ama kişisel erişim noktası hata verıyordu mh aradım actılar Internet yaZdım oldu aramadan önce Internet yapınca bağlanmıyordu

sen gördüğüm 5. türkcel kullanıcısısın bu sorunu yaşayan demekki her gsm de olabiliyor
  • quote:

quote:

yukarda yazdığım gibi apn ayarlarını hattınızdan iphone olarak tanımlatmanız gerek gsm oparötörünüze başka türlü kişisel erişim noktası ayarları çalışmaz

müşteri hizmetlerini tekrar aradım
    sorunu anlattım bana birkaç ayar yaptırıp denettikten sonra
    sorunun aveadan kaynaklandığını, konuyla ilgili yaklaşık bir aydır çalıştıklarını,
    sorunun nezaman giderileceği konusunda net bir tarih veremyeceğini,
    beklemekten başka çare olmadığını söyledi. :(

• quote:

quote:

quote:

müşteri hizmetlerini tekrar aradım
    sorunu anlattım bana birkaç ayar yaptırıp denettikten sonra
    sorunun aveadan kaynaklandığını, konuyla ilgili yaklaşık bir aydır çalıştıklarını,
    sorunun nezaman giderileceği konusunda net bir tarih veremyeceğini,
    beklemekten başka çare olmadığını söyledi. :(

vodafonda aramaya bile gerek yok vodafone foruma yazıyorsun ordaki görevliler gsm nonu isteyip hemen tanımlamayı yapıp oldu deyip bilgi veriyorlar benim çok hoşuma gitti bu hizmet her işini hallediyorlar forumdan

• merhaba arkadaşlar Bulgaristan globuldan alma iphone 5 var sim kilitli geveyle kullanıyorum benim sorunum resimde görüldüğü gibi bu hesapta kişisel erişim noktasını etkinleştirmek için globul ile irtibat kurun diyor telefon ios 6.1.3 olduğu için jb yapma şansım yok.

• sim kilidi olduğu için o uyarı geliyor yapacak bişey yok ancak sim kilit kırılırsa olur ama iphonede kırılıyormu bilgim yok.
  • Arkadaşlar vodafone için yaptığım ve başarı ile test ettiğim sonuç şudur. ayarlar kısmında profil kısmı var. bunu ben ilk telefonu aldığımda vodafone tarafından gönderilen internet ayarları mesajı ile kurmuştum. bunu silin. hücreseldeki vodafone iphone falan bunlara dokunmayın ,sadece profili bende "iphone" olarak görünüyordu onu silin işlem tamamdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.