Şimdi Ara

Kisisel erişim noktası yok oluyor (%100 çözdüm gameover onaylı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
101.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digibum

arkadaslar maalesef turkcell kişisel erişim noktası ( personal hotspot ) desteklemıyormuş.

Alakası yok millet çatır çatır kullanıyor

Bak ben vodafone dan aldım aynen bendede ağ ayarları içinden APN yi iPhone olarak kullanınca İnternet'e girmiyor ama kişisel erişim noktası çıkıyordu internet olarak değişince APN yi İnternet'e giriyor kişisel erişim noktası kayboluyordu
    Aradım vodafone banada hotspot desteğimiz yok dediler
    Bende tavrımı koydum nasıl yok cihazda varsa olacak diye
    Oparatör beni teknik servis bilmem nesine aktardı oradakiler APN yi iPhone olarak İnternet'e bağlanacak şekilde düzenledi sıkıntı bitti
    Sende bastır türkcell E söyle APN iPhone olacak o kadar de
    Not başka telefondan ara cihazda değişikliği aktifden yapamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 11 Aralık 2012; 21:43:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: digibum

arkadaslar maalesef turkcell kişisel erişim noktası ( personal hotspot ) desteklemıyormuş.

mutlaka destekliyordur amatör birine denk gelmiş olabilirsiniz, açılması gereken APN ismi tam olarak "iphone"
  • cozum icin tesekkurler, ileride faydali olabilir

• Arkadaşlar ilk kez paylaşımı deniyeyim dedim ama bi türlü bilgisayar wifi ile iphone 5i görmedi. Bir kez gördü ondada kapsama alanı dışında yazdı sonra kayboldu. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım. Cihazım isviçre yurtdışı olduğu için olmuyormuş wifi ile paylaşım. Yapmak için cihazın operatör ayarını sıfırlamaları gerekiyormuş. Öyle oluncada kullanım dışı kalabilirmiş. Sizce sorun bumudur..

• quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

Arkadaşlar ilk kez paylaşımı deniyeyim dedim ama bi türlü bilgisayar wifi ile iphone 5i görmedi. Bir kez gördü ondada kapsama alanı dışında yazdı sonra kayboldu. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım. Cihazım isviçre yurtdışı olduğu için olmuyormuş wifi ile paylaşım. Yapmak için cihazın operatör ayarını sıfırlamaları gerekiyormuş. Öyle oluncada kullanım dışı kalabilirmiş. Sizce sorun bumudur..
    ben bu kadar teknik biri değilim malesef dediğinizi tam olarak anlayamadım. bu dediğiniz olay yapılınca ben wifiden aldığım interneti iphone 4s ile evdeki diğer cihazlara dağıtabilecekmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netperest

ben bu kadar teknik biri değilim malesef dediğinizi tam olarak anlayamadım. bu dediğiniz olay yapılınca ben wifiden aldığım interneti iphone 4s ile evdeki diğer cihazlara dağıtabilecekmiyim.

Alıntıları Göster
    İphone 5i kablo ile itunese bağlayıp paylaşım yaptım. Sonra o anda kabloyu söktüm ve o günden itibaren wifi paylaştırma çalışmaya başladı. Bunu eşimin iphone 5inede yaptım ondada çalışmaya başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

İphone 5i kablo ile itunese bağlayıp paylaşım yaptım. Sonra o anda kabloyu söktüm ve o günden itibaren wifi paylaştırma çalışmaya başladı. Bunu eşimin iphone 5inede yaptım ondada çalışmaya başladı..

bağlayıp paylaşım yaptım derken nasıl yaptınız açarsanız çok memnun olurum yani ayarları tlfondan tekrarmı yapınca oldu pc ye bağıyken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

bağlayıp paylaşım yaptım derken nasıl yaptınız açarsanız çok memnun olurum yani ayarları tlfondan tekrarmı yapınca oldu pc ye bağıyken?

Ayar kelimesini yanlış kullandım sanırım. Telefonu kablosu ile bağladım ve itunes açtım. Daha sonra telefondan erişim noktasını açtım ve direk bilgisayar telefonu gördü bağlantı olarak. Daha sonra bu haldeyken kabloyu çıkardım ve kablosuz olarak erişim noktasını açınca artık hep görünür oldu..

• Şunuda ekliyim. Erişim noktasını ayarlardaki direk kendi menüsünden açınca olmuyor. Ayarlar/genel/hücresel bölümündeki erişim noktasından açınca oluyor..

• quote:

Şunuda ekliyim. Erişim noktasını ayarlardaki direk kendi menüsünden açınca olmuyor. Ayarlar/genel/hücresel bölümündeki erişim noktasından açınca oluyor..

teşekkür ederim aslında bende eksik sormuşum peki apn ayarlarında internetmi yazıyor iphone mi? şayet iphone yazıyorsa ve nete tel ile girebiliyorsanız sorun gerçekten çözülmüştür. yani iphoneyi yazınca kişisel erişim noktası ayarları kaybolmuyor fakat nete girilmiyor ama iphone yerine apn ayarına internet yazınca kişisel erişim noktası ayarı yok oluyor fakat nete girebiliyorsun eğer bu sorun düzeldiyse bende deneyeceğim sizin yaptığınızı

• quote:

quote:

Şunuda ekliyim. Erişim noktasını ayarlardaki direk kendi menüsünden açınca olmuyor. Ayarlar/genel/hücresel bölümündeki erişim noktasından açınca oluyor..

teşekkür ederim aslında bende eksik sormuşum peki apn ayarlarında internetmi yazıyor iphone mi? şayet iphone yazıyorsa ve nete tel ile girebiliyorsanız sorun gerçekten çözülmüştür. yani iphoneyi yazınca kişisel erişim noktası ayarları kaybolmuyor fakat nete girilmiyor ama iphone yerine apn ayarına internet yazınca kişisel erişim noktası ayarı yok oluyor fakat nete girebiliyorsun eğer bu sorun düzeldiyse bende deneyeceğim sizin yaptığınızı

iphone apn ayarını operatörden açtırırsanız internet yazmanız gerekmiycek

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

iphone apn ayarını operatörden açtırırsanız internet yazmanız gerekmiycek

evet öyleymiş araştırdımda yukarıdaki arkadaş yazınca acaba mı dedim

• Hücresel veri ve internet paylaşımındada sadece internet yazıyor bende. Bu halde sıkıntım yok..

• quote:

Hücresel veri ve internet paylaşımındada sadece internet yazıyor bende. Bu halde sıkıntım yok..

sanırım farklı yerlerden bahsediyoruz ayarlar+ genel+ hücreseli açınca orda hücresel veri ağı var onuda açınca apn ayarında internet yazıpta kişisel erişim noktası ayarları szde kaybolmuyorsa ozaman 4s lerin hepsinde sorun var demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Ocak 2013; 10:13:27 >
  • quote:

quote:

Hücresel veri ve internet paylaşımındada sadece internet yazıyor bende. Bu halde sıkıntım yok..

sanırım farklı yerlerden bahsediyoruz ayarlar+ genel+ hücreseli açınca orda hücresel veri ağı var onuda açınca apn ayarında internet yazıpta kişisel erişim noktası ayarları szde kaybolmuyorsa ozaman 4s lerin hepsinde sorun var demektir

Evet dediğiniz yerdeki apn lerin her ikisindede internet yazıyor. Benimde ilk yaptığımda kaybolmuştu erişim noktası iphone yazıp değiştirince. Sonra ayarlarını sıfırladım vede kablo ile bağlayıp çıkarınca sıkıntı ortadan kalktı..

• quote:

quote:

quote:

Evet dediğiniz yerdeki apn lerin her ikisindede internet yazıyor. Benimde ilk yaptığımda kaybolmuştu erişim noktası iphone yazıp değiştirince. Sonra ayarlarını sıfırladım vede kablo ile bağlayıp çıkarınca sıkıntı ortadan kalktı..

ilginç bende ağ ayarlarını sıfırladım çok ama sıfırlayınca apn ayarı iphone oluyor ve kişisel e. noktası geliyor ve paylaşımı açınca ipada bağlanıyor iphone ama net yok giremiyor ne ipad nede iphone ama wfi ağında ipadın iphone görünüyor sonra apn den interneti ayarlayıncada ipad ile kesinlikle iletişim kurmayıp 2 dakika sonra zaten k. e. n. ayarları yok oluyor neyse son olarak bir soru daha sorayım ayarları sıfırlayınca apn ayarı iphoneye dönüyor siz iphone yazarkenmi bağladınız kabloyu yoksa apn de internet yazıpmı bağladınız? teşekkürler

• İnternet yazarken bağladım..

• quote:

İnternet yazarken bağladım..

tamam teşekkürler bağladım ama bende olmuyor maalesef internet yazarken kişisel erişim noktası ayarları yok oluyor ama nete girebiliyorum tam tersi iphone yazarsam k. e. n. ayarları görünüyor ama bu defada net yok. neyse sanırım hattı tanımlamak gerek iphone olarak vodafona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Ocak 2013; 2:46:01 >
  • quote:

quote:

tamam teşekkürler bağladım ama bende olmuyor maalesef internet yazarken kişisel erişim noktası ayarları yok oluyor ama nete girebiliyorum tam tersi iphone yazarsam k. e. n. ayarları görünüyor ama bu defada net yok. neyse sanırım hattı tanımlamak gerek iphone olarak vodafona

aynen öyle, hattı tanımlatmanız lazım iphone apn olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

aynen öyle, hattı tanımlatmanız lazım iphone apn olarak

evet zaten araştırdığım kadarıyla tanımlama gerekiyormuş teşekkürler. bende ikiz sim kart var umarım diğer Nokia 5800 olan telefondaki internet bozulmaz bunu yaptırınca

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.