Şimdi Ara

Kişisel gelişim konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 32. Ailem ve 15-20 seneyi geçik dostlarım ile iletişimim çok iyi iken. 14 senedir hayatindayim ve 14 senelik iş hayatımda hep ezik bir karakterim. İş arkadaslarim beni eziyor ve gizliden mobbing uyguluyor. Şeflerim, amirlerim beni hiç sevmiyor ve benden sonra gelen elemanları bile benden üst tutuyorlar. Onlarla makara kukara yaparken benle resmi ya da arkamdan dalga geçerek takılıyorlar. İşyerinde bir suç oldu mu üzerime kalıyor.

İlk başta insanlar kötü desemde, 14 senedir 4 işyeri değiştirdim . Hep aynı sonucu gördüm. Geçte olsa farkettim. Kendimi ezdiriyorum. İşimi, yorulduğumu görmüyorlar, yok sayıyorlar beni. İşyerinde maaş olarak benden sonra gelenler bile beni geçti.

Bu konuyu kendi gelisimimi ve kendimi gelistirmemi unutmamak için açtım. Bıktım sürekli ezilmekten. Sizde bu konularda bana yardımcı olursanız, tavsiyeler verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En büyük ve en öncelikli sorunum. Tavır koyamamak. İşyerinde arkadaşlarım seflerle ve amirlerle arası iyi olduğu için. Beni eziyorlar ve sesim çıkınca kavgacı biri olarak lanse ediliyorum. Hemen ardından şaka yapiyoruz. Herşeyi bu kadar kafana takma diyorlar ama yaptıkları sakalarda hep Efsane beceremez. Efsane yapamaz gibisinden oluyor. Makine kontrolünde elim daha iyi olsa da diğer eleman yapıyor gibi görünüyor. Ben iyi bir iş yaptığımda ise basit birşey gibi lanse ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.