Şimdi Ara

Kişisel Sitem - Yorumlar Lütfen!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süre aradan sonra tekrar herkese merhabalar;

Web tasarım bölümünü uzun bir süredir takip etmiyordum. Görüyorum ki aramızda yeni arkadaşlar katılmış. Eskilerden kim kaldı ki

Herneyse konumuza geçelim

Yoğun bir iş temposu içersinde senelerdir sürekli müşterilere web sitesi hazırlıyorumdum, bir gün düşündüm ki neden bir de benim kişisel web sitem yok. Derdimi dökebildiğim, resimlerimi ve dostlarımı paylaşabildiğim vs... 2 günde yaptığım (tabi belirli saat aralıklarıyla :) ) kişisel sitem hakkında değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.

Templates ve hazır script olduğunu ifade edenler olabilir. Onlar desinler sorun yok.. :)

Eskiler hala burdaysa onlardan da değerli yorumlarını beklerim

Site ismi : www.sinyor.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinyor_13^^ -- 19 Şubat 2007; 1:39:29 >

• öncelikle domaininiz cok hosuma gitti

bana siyah beyaz bi calisma gibi geldi ve gercekten hoş olmus ama tasarim siyah beyaza yakin olunca içerikteki resimler renkli olunca tasarim birazcik sırıtıyor..menüyü begenmedim daha canli bi hal alabilir(renk ve yazi fontu olarak)..son olarakta indexe bişeyler eklenebilir

bu kadar
  • Zaferim, kardeşim benim, eskilerden kim kaldı demişsin bi tek sen kaldın ben bile senin verdiğin link üzerine geliyorum, maalesef DH bu hale geldi, ne üstatlar vardı seviyeli şekilde kadir kıymet bilen üstatlar hepsi gitti sebep ne sence ?

Neyse senin web sitene bi şey dememe gerek yok dimi... :) Eline sağlık...
  • Siten güzel:))Ancak menülerdeki başlıklardaki yazıların gölgelerini daha beyaz yapsan daha iyi olu bence:::
  • Soldaki dikdörtgen bölümlerin (Duyurular, menüler) kenarları yuvarlanmış dikdörtgenle yapmışsın iyi olmuş. Ama köşeleri gri kalmış. Beyaz yaparsan arka planla daha uyumlu olacak. Ufak bir ayrıntı ama gözüme takıldı.
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim.
    En kısa zamanda 'menüler' bölümüne el atacağım. ;)

Sitenin rengi konusunda tercihim siyah-beyaz olması yönündeydi. Erkek adam renksiz site yapar

quote:

Zaferim, kardeşim benim, eskilerden kim kaldı demişsin bi tek sen kaldın ben bile senin verdiğin link üzerine geliyorum, maalesef DH bu hale geldi, ne üstatlar vardı seviyeli şekilde kadir kıymet bilen üstatlar hepsi gitti sebep ne sence ?

Abi bence üstatların gitmesinde ki sebeblerin başında artık herkes templatesler üzerinde yoğunlaşmış. Sürekli aynı şablonlar kullanıldığı için dw yüzü görenler piyasaya zıplıyo. Yani şu forumda 'site yorumu' diye açılan bir çok konuda hazır şablon veya hazır scriptlerle karşılaşıyorum. Nerde eski günler, comand50( Hakan IRMAK ) ile kendi aramızda yaptığımız tasarım yarışmaları. Hakan abi hep beni eziyodu o ayrı mesele

Şu forumda el emeği göz nuru tasarımları görmek beni çok mutlu ederdi ama.

Son olarak yorumun için tşk ederim. Tüm arkadaşların yorumları için tşk.

• http://sunshinetasarim.bz.tc

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya abi nasil yaptin ? ben de istesem nasil yapabilirim?
    asamalari yazabilir misin?
  • Arkadaşlar yorumlarınızı dikkate alarak menü bölümünü biraz canlandırdım. Böyle daha iyi oldu heralde
  • menü başlıklarında kullandığın yazı tiplerini pek beğenmedim ayrıca bunları rlower image de yapabilirsin, hatta yapmanda fayda var üzerine gelince anlaşılmalı,
    ayrıca siyah tonlarında değilde daha canlı bir site yapabilirdin.
  • Hocam çok kişi gittti buradan.Çok nadir bakıyorum artık.Hep template muhabbeti olmuş forum.

quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

Zaferim, kardeşim benim, eskilerden kim kaldı demişsin bi tek sen kaldın ben bile senin verdiğin link üzerine geliyorum, maalesef DH bu hale geldi, ne üstatlar vardı seviyeli şekilde kadir kıymet bilen üstatlar hepsi gitti sebep ne sence ?

Sinyor_13^^
    Site güzel fakat yazı karakterlerinde ayarlama yapmalısın.
  • Üstatlar önerilerinizi dikkate alacağım. Ortak görüş heralde menülerin fontu.

o.n.u.r ;
    İmzadaki site gayet güzel. Çok beğendim, eline sağlık.
  • Intro güzel olmuş beğendim... Bence menüyü biraz daha belirgin yap.. Sonra renklerde bence sorun yok yani tam kıvamında olmuş yani tam siyah dır diye sandım üstat çünkü yorumlar hep öledi ama tema gayet güzel fakat o uzun linkler beyazoluyor o olmamış... Onu okumak yorucu ... Sonra Gelelim şu eski DH işine... Şimdi artık herkes free takılıyor kimse emek vermiyor yaptığı şey için... Mesela ben phpBB forumlar kullanıyorum fakat templatler hazır değil sadece sitelerin tasarımını kopya ediyorum... Yani sonuçta benm emeğim.. Herkes hazır alıyo editliyo sonra atıyo ftpye.. Geliyor burda yorum lütfen... Böleleri yüzündden artık yokk..Ben mesela grafik konusnda deneyimsizimdir...Eskiden burada sorduğum sorulara en geç bir gün içinde cevap alırdım...

ceo_37
    Ne diye bilirim ki free host reklam dolu... Mozilla desteklemiyor...

Grafakir
    Siten gayet güzel olmuş tbrkler...

• grafakir hocam senin sitende link goremedim ben yani tiklanacak birsey yok. acaba boyle mi yoksa tarayicimdan kaynaklanan (opera 9) bir sorun mu var?
  • Üstte butonlar war war tabii desteklemiyor olabilir...
  • selamlar arkadaşlar sitenin boyutu biraz büyük onun için yüklenmemiş olabilir tabelada geri sayım tarzında bir preloading var şehirler arası tabelalarda km olayına dokundurma yaptık =) bunun geri saymasından sonra açılacak menüleri görebilirsiniz flash 6 bile görebilir bunu ama yazıları görebilmeniz için en az flash 8 kullanıcısı olmalısınız

iyi akşamlar
  • hmm oqe zaten flash tan pek anlamam desteqlemiyor diye söledim...
  • www.idealim.org yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

selamlar arkadaşlar sitenin boyutu biraz büyük onun için yüklenmemiş olabilir tabelada geri sayım tarzında bir preloading var şehirler arası tabelalarda km olayına dokundurma yaptık =) bunun geri saymasından sonra açılacak menüleri görebilirsiniz flash 6 bile görebilir bunu ama yazıları görebilmeniz için en az flash 8 kullanıcısı olmalısınız

iyi akşamlar

ayhan hocam ve onur hocam gerçekten emeğinize sağlık grafakir çok güzel olmuş

Not: Sinyor da güzel olmuş intro çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor44 -- 27 Şubat 2007; 11:20:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sinyor_13^^

Arkadaşlar uzun bir süre aradan sonra tekrar herkese merhabalar;

Web tasarım bölümünü uzun bir süredir takip etmiyordum. Görüyorum ki aramızda yeni arkadaşlar katılmış. Eskilerden kim kaldı ki

Herneyse konumuza geçelim

Yoğun bir iş temposu içersinde senelerdir sürekli müşterilere web sitesi hazırlıyorumdum, bir gün düşündüm ki neden bir de benim kişisel web sitem yok. Derdimi dökebildiğim, resimlerimi ve dostlarımı paylaşabildiğim vs... 2 günde yaptığım (tabi belirli saat aralıklarıyla :) ) kişisel sitem hakkında değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.

Templates ve hazır script olduğunu ifade edenler olabilir. Onlar desinler sorun yok.. :)

Eskiler hala burdaysa onlardan da değerli yorumlarını beklerim

Site ismi : www.sinyor.net

abi müzik kutusu varya sitede mp3 playerdaki süreleri nasıl uzattın yüzde yüze kadar doluyor.bide site güzel olmuşama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.