Mrb arkadaşlar Ben kişisel olarak web sayfası açıp aynı zamanda birkaç parça şey(e-book tarzında bilgi) satmak istiyorum.Yani firma değilim sadece öğrenciyim.Peki bu e-ticaret,sanal pos falan bunlardan nasıl yararlanabiliyorum,host ve domain ücreti hariç ekstra para ödeyecemmi?Çünkü bildiğim kadarıyla bankaların sanal poslarını kullanmak için onlara para ödememiz gerekiyor...bütün bankalar ayrı ayrı mı para alıyor ve yaklaşık ne kadar alıyorlar? Veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ne önerirler? paypal vs'yi websitem de kullanarak da bu işi çözebilirmiyim? Ya da sadece havale sistemini kullansam olurmu?? teşekkürlerr yardımlarınız için...
firma olmadan sanal pos alamazsın.paypal ve havale ile satış yapabilirsin ancak.
@theforza
Öncelikle Web Sitenizde Sanalpos Kullanabilimeniz İçin Sitenizin SSL Sertifikası Olması Gerekmekte. Ayrıca Kullanıcagınız Web Sitesinde üyelik + sepet Şeklinde Bir Sistemide Bulunması Gerekiyor. Bunun Haricinde Her Bankanın Kendine Göre Bir SANAL_POS Tarifesi Var , Ancak Güvenli Olan ve Sizi Daha Az Masrafa Sokucak Olan Uygulamai Garanti Bankasının , Garanti Ortak Ödeme Sayfası Sistemidir. Bu Sistemde Tüm Satış Garantinin Sayfasında Gerçekleştiğinden SSL Ücretinden ve Sitenizdeki Müşteri Bilgilerinin Güvenliğini Sağlamak İçin Almanız Gereken Maneged Ücretinden Sizi Kurtaşmış Oluyor GARANTİ ORTAK ÖDEME SAYFASI.
Güvenli Ortak Ödeme Sayfası’nın Ücreti nedir? Güvenli Ortak Ödeme Sayfası hizmetinin bedeli (Sanal POS ücretinden ayrı olarak) yıllık 50$+%5 BSMV=52 USD’dır. Dolayısıyla Sanal POS ve Güvenli Ödeme Sayfası yıllık kullanım ücreti toplam 200 + %5 BSMV = 210$’dır.
Bunun Dışında Maliyetiniz. Hosting + Domain Ücreti Şeklindedir.
Paypal Gibi Sistemlerde Dolandırılma Riskiniz Artıcaktık, ancak Bankalar Arası Havale ve Eft İlede Satış İşleminizi Yapabilirsiniz.
NOT : Başlangıç Seviyesi İçin Sanal POS Uygulması Sizi Mebla Olarak Zorluyabilir. Ve Siteniz Yeni Oldugundan Müşteriniz Az Olucaktır. Bu Nedenden Dolayı,
Ben Firma Şartı Arandığını Göremedim. Ancak Firma Olmanında Şu Aşamada Zor Bir İşlem Olmadığı Malum. 250 - 350 TL gibi Bir Rakama Şahış Firması Kurabilirsiniz. Adres Olarak Evinizdeki Bir Odayı Göstermeniz Yeterli Oluyordu Tabii Bu Kural Değişmediyse 2005'te Filan Bu Şekildeydi.
Merhaba, Şart olan "şirket" değil "vergi numaranızın" olmasıdır.
bir bankaya gidin garanti bankasına sanal pos için geldim diyin bakın ne diyecekler görün kulaktan dolma değil gerçekleri göreceksiniz biz 3cü yılımıza giriyoruz eticarette sanal pos almanın ne derecede zor olduğunu bir ben bilirim bir allah ama güzel yolda ilerliyoruz epeyi şeyler yaptık bonus maximum ve finans bank sanal posunu aldık
2checkout.com ile uluslararası sanal pos edinebilirsiniz. Müşteriler 2CO'nun kendi arabiriminden ödeme yaparlar. Hesabınızda 300 dolar birikince parayı çekebilirsiniz. Bunun dışında, Paypal, Banka Havalesi, PTT Havalesi ile çalışabilirsiniz. Tüm bu ödeme yöntemlerinin dışında olarak bankalardan bu şekilde Sanal POS alma imkanınız yok. Çünkü ön şart, Ticaret Sicil Kaydının olmasıdır. Ticaret sicili için de şahıs veya limited şirket olmanız gerekmektedir.
www.plimus.com tarzı bir siteye kayıt olabilir parayı rahatlıkla alabilirsiniz...
TrPos.Com Güvenli ödeme Sistemi Internet Üzerinden satis yapan sitelerin müsterilerine kredi karti ile ödeme seçenegi sunarak satis yapmalarina imkan saglayan bir sistemdir. Sizde, sanal magazanizda güvenli ödeme sistemi ile müsterilerinize kredi karti ile ödeme seçenegini sunarak, müsterilerinizin kolay ve güvenli alisveris yapmalarini saglayin ve rakipleriniz ile rekabet seviyenizi arttirin.
Neden TrPos.Com Güvenli ödeme Sistemi?
128 Bit Güvenli SSL ödeme sistemi sunar Müsterilerinizin kolay ödeme yapmalarini saglar Kredi karti ile alternatif ödeme saglar Kredi kartina taksit imkani saglar Online müsteri ve siparis takibi saglar Müsterilerinizin yaptigi ödemeleri SMS ile aninda bildirilir
quote:
Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare
www.plimus.com tarzı bir siteye kayıt olabilir parayı rahatlıkla alabilirsiniz...
bu ne sitesi? nasıl yürüyor burada işler?
weepay ödeme firması bireyseller için sanalPOS hizmeti veriyor
Selam. Yapacağın şeyleri sıralıyorum: Kendine bir domain almak. (neresi uygunsa oradan alma. git güzel bir firmadan al. sonuçta satış yapacaksın ve uzun vadede kar edeceksin) Sonra Hosting almak gerekecek. Onun için de Güzel Hosting’i öneririm. Sitene wordpress kurduktan sonra İyzico eklentisini kuracaksın. Bu eklentinin kurulum videoları ve makaleleri oldukça fazla. Ücretsiz ve masrafsız şekilde kurulumunu yapıp kredi kartıyla alışveriş yapma imkanı sağlayacaksın. İyzico düşük komisyonla çalışıyor. Sıfır komisyon ödememek için fazlaca zahmet ve masrafa girebilirsin. O kadar uğraşırım ve öderim diyorsan bi şey diyemem tabi.
Son cevaplar biraz hortullah olmuş galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme