Şimdi Ara

Kısıtlanmış windows profilinde yönetici yetkisi verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu doğru yere mi yazdım onu bilmiyorum mazur görün
    Bilgisayarımda bir kaç tane kullanıcı var bunlardan bir tanesine ebeveyn denetimi saat sınırlaması koydum. yönetici hesabı olmadığı için TKMT2 OYUNUNU açarken sanırım bilinmeyen kaynak olduğundan dolayı yönetici izni istiyor ve şifre gerekiyor ne yaparsam bu oyunun yönetim iznini diğer kullanıcıya vermiş olurum teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgskomutx -- 19 Mayıs 2012; 14:30:30 >

• Birisi cevap versin kimse bisey yazmicak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun kurulu olduğu klasöre gir hocam kasörün boş kısmında sağa tıkla özellekler-güvenlik tabına gel ordan kullanıcılara tanınan izinlerden hangi kullanıcıya izin vermek istiyorsan ordan yetki vermeyi dene
  • okuma yetkisi yazma yetkisi tam yetki falan yaziyodu onlari verdim ama devralinmadi diyor heralde sorun devralinmadigindan onu nasil yapicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onuda güvenlikteyken gelişmişe tıklayıp oradan önce denetimler tabına tıklayıp ordan alt klasörlere uygulayı tikleyip tamam yapcaksın bütün klasör ve dosyalara uygulicak daha sonra gene gelişmiş sekmesinden SAHİP tabına tıklayıp düzenleye basıp diğer kullanıcı yada gruplar tıklayıp açılan ekranda gelişmişe basıp ŞİMDİ BUL butomuna basarak ordan kullanıcıyı seçip hepsine tamam diyerek çıkış yapıp denerimisiniz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.