Şimdi Ara

Xp de administrator olarak oturum açma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
11.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl açabilirim? norton internet security uzerinde değişiklik yapamiyorum.? sadece administratır oılarak değişiklik yapabilirmişim ama buda guvenli kip dışında açilmiyor? bilgisayarımda baska bir kullanıcı hesabı var bilgisayar yoneticisi olarak onu silersem açılabilirmiş? ancak onuda silemiyorum?

• oncelikle denetim masası / kullanıcılar a girerek var olan kullanıcına bir adet parola ata.
    veya bilgisayara yeni bir kullanıcı daha yarat
    bu bilgisayarı acarken makinenin hangi kullanıcı ile acılmasını sordugu ekranı karsına getirecektir.

bilgisayarı yeniden ac ve bu ekran karsına geldiginde ctrl+alt+del tuslarına hızlı bir sekilde 2 kere bas.. karsına yeni bir acılım penceresi gelecektir. burada 2 tane kutucuk var biri kullanıcı adı digeri ise sifre kısmı kullanıcı kısmına "administrator" sifreye ise makineyi kurarken belirttigin bir sifre varsa onu yoqsa bos bırakarak gececeksin kolay gelsin...
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList

DWORD Değeri "Administrator" varsa:

0 ya da 1 arasında değişiklik yapın...

yoksa da DWORD değeri yaratın "Administrator"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 8 Eylül 2004, 22:15:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.