Şimdi Ara

XP'nin kullanıcı sormadan direk açılması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    >Bilgisayar kullanıcı sormadan direk default olarak bir kullanıcıdan açılması için ne yapmak lazım?
    >Kasayı açtığımda 3-4 dk etrafta dolaşıp geldiğimde xp hazır olmasını istiyorum...

saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer35 -- 15 Ekim 2005, 22:05:14 >

• password kullanmaman lazım
  • arkadaşlar biraz araştırma sonucunda buldum,aşağıdaki linkte anlatımı yazıyor...
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315231
  • şifre koymasanda soruyor bazen...
    denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir ordan kullanıcıların otutum açma şeklini değiştir gibi bişey var ona tıkla... sonra karşılama ekranı kullanma gibi bişey var... onu seç düzelir.
  • ordanda olmadı peacefire netware uygulamasını uninstall edin diyor,o nedir ki ? :(
  • arkadaşlar verdiğim linkte detaylı anlatım yazıyor.kısaca default user name ve sifreyi registr ye giriyoruz o zaman direk açılıyor pc..Ben denedim işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer35 -- 16 Ekim 2005, 0:43:09 >
  • asp.net kullanıcısını silerseniz sormaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlarla ugraşmanıza gerek yok var olan kullanıcıyı silin sadece administrator kalsın bilgileri ona taşıyın ve şifre vermeyin direk açılır
  • Başlat - çalıştır'a control userpasswords2 yazın. Çıkan ekranda hangi kullanıcı adı ile sürekli açılmasını istiyorsanız ona tıklayın. Ve daha sonra hemen üstteki users must enter a user name and password to use this computer yazısının işareti kaldırın. (Türkçe XP'de "Bu bilgisayarı kullanmak için kullanıcı adı ve şifresi girilmeli" gibi birşey yazıyor olabilir)

Bu işlemlerden sonra size başka bir pencere açılacak ve şifreniz sorulacak. Eğer şifre kullanıyorsanız buraya şifrenizi yazın ( bu durumda bilgisayarı açtığınızda şifreniz otomatik girileceği için bilgisayarınızı açan herkes sizin kullanıcı hesabınızla giriş yapabilir) Şifre kullanmıyorsanız boş bırakın.

Hepsi bu kadar. Artık kullanıcı adı sormadan istediğiniz hesap ile açılacak bilgisayarınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Akrep

onlarla ugraşmanıza gerek yok var olan kullanıcıyı silin sadece administrator kalsın bilgileri ona taşıyın ve şifre vermeyin direk açılır

Evet Ben Öle yaptım

• Bir şey merak ettim. Neden direk açılmasını istiyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.