Şimdi Ara

kisitli butce oyun bilgisayari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben max.450 liraya (bu siniri sonuna kadar kullanin ) mutevazi bir toplama bilgisayar ariyorum . İkinci el olmasi farketmeyecektir baska ellere deymesi benim elimdeki performansini etkilemedigi surece . Elimdeki para bu kadar ve yazlikta sikilmamak icin oraya aliyorum , sizden ricam bilen bir arkadasin bu fiyata bana en iyi bilgisayari onermesi . parca parcada alip birlestirebilirim yeterki birlestiginde sorunsuz ve kullanilmaya hazir olsun . 4 5 gun icinde halletmem gereken bir mesele yardimlarinizi bekliyorum , tesekkurler.

Konuyu yanlis yere actiysak affola . pmden ya da konu altindan yazarsaniz telefonla goruserek ve ya +komisyon siteleri uzerinden alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weissblanc -- 13 Temmuz 2014; 16:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumun ikinci elden bütçene uygun bilgisayarları bana pm den at ben sana en iyisini söylerim
  • Pmden yazdim , hala tekliflere acigim beyler

• e8400+anakartı 150 liraya alırsın
    4 gb ddr 2 ram 50 lira
    hdd 50 lira
    psulu kasa 100 lira
    kalan 100 liraya da denk gelirsen hd5770 alınabilir. Bu sistemle 720p çözünürlükte medium ayarlarda oynarsın çoğu oyunu.
  • Eyvallah aradigim caplarda sistem . Bu dedigin fiyatlar nerede acaba

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_260/tt.htm

Bu forumun 2.el bölümü meşhurdur ayıpsın böle soru sorulurmu
  • Eyvallah beyler aranilan bulundu cok tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.