Şimdi Ara

Kısıtlı mod ağ yöneticisi tarafından devre dışı birakilmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube girerken yorumlara falan bakabiliyordum bir gün aniden girince kısıtlı mod yüzünden çoğu şeyi engelledi yorumlara bakamama yetişkin tarzı şeyleri görememe vb. Ve bu tek bir hesapta olmuyor. Cihazimdaki tüm cihazlarımda oldu ve kısıtlı modu kapatma yerine geldiğimde de kapanmıyor hattım Vodafone onun ayarlarına girdim ordan da çıkamadım lütfen yaridm eder misiniz Kısıtlı mod ağ yöneticisi tarafından devre dışı birakilmis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kısıtlı Mod Ağ Yöneticisi Tarafından Devre Dışı Bırakıldı

Ağınıza erişirken "Kısıtlı Mod Ağ Yöneticisi Tarafından Devre Dışı Bırakıldı" hatası mı alıyorsunuz? Bu, ağ yöneticinizin ağınızı korumak için belirli web sitelerine veya içeriğe erişimi kısıtlayan bir güvenlik önlemi etkinleştirdiği anlamına gelir.

Kısıtlı Mod Ağ Yöneticisi Tarafından Kısıtlı Mod

Kısıtlı mod, çocukları ve diğer hassas kullanıcıları uygunsuz veya zararlı içeriklerden korumak için kullanılır. Aynı zamanda, ağ güvenliğini artırmak ve ağ performansını iyileştirmek için de kullanılabilir.

Ağ Yöneticisi Tarafından Kısıtlı Mod Kapatma

Kısıtlı modu kapatmak istiyorsanız ağ yöneticinize başvurmalısınız. Yalnızca ağ yöneticisi kısıtlı modu devre dışı bırakabilir veya ayarlayabilir.

Ağ yöneticinize şu bilgileri sağlamanız gerekebilir:

• Ağınızın adı
    • Sorun yaşadığınız cihazın IP adresi veya MAC adresi
    • Kısıtlı modu neden kapatmak istediğiniz

Ağ yöneticiniz, kısıtlı modu geçici olarak devre dışı bırakabilir veya tamamen kapatabilir. Lütfen ağ yöneticinizin talimatlarını dikkatlice izleyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.