Şimdi Ara

kısıtlı zamanda item nasıl dizilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 yılı biraz aşkın süredir wowu oynuyorum

şu anda 3 tane lvl 80 charım (rogue , dk , hunter) var

artık bunlara item dizmenin vakti geldi

yanlız sorunum şu ben sadece geceleri max 2 saat oynayabiliyorum buda herhangibir raid veya dungeona girmeme mani oluyor (kimseyi yarı yolda bırakmak istemiyorum) (zaten üstümdeki itemlarla ancak ragefire chasm'a alırlar )

battleground'lara girerek honor kazanmak bir yerden sonra hakkaten beni sıkıyor
    içimdeki wow aşkını köreltiyor

bütün seçenekleri kapattım gibi görünüyor ama üstümdeki itemları iyileştirmenin bir yolu olmalı diye düşünüyorum

ne yapmalıyım (daily questlermi ,yoksa meslekmi kasayım)

tier 9 veya arena season 7 setle hiçbir zaman dolaşamayacağımı biliyorum zaten öylede bir amacım yok , amaç güzel vakit geçirmek .

düşüncelerinizi bekliyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

• Random Heroic girebilirsin.Blizz Dg sistemleriyle çok kolaylaştırdı bunu :)
  • Artık t9 hayal değil. Emblem of Triumph heroic dungeonlardan düşüyor. random dungeon sisteminden de 2 Emblem of Triumph geliyor. Ortalama 20-30 dk bir dungeon sürse 6 Emblem of Triumph. 2.5 saatte bir t9 item eder !
  • Dün sabah 10 da başladım Dungeonlara girmeye HC yapıp duruyordum saat 4 oldu 0 Triump'ım var iken Saat 4 de başından kalkarken 21 Triump olmuştu...

Frost Valordu sanırım 4 ledim onu... Ama onun taktiğini pek anlamadım sanırım. Her HC dungeon son boss tan mı düşüyor acaba_?
  • o 2 saat icin de ne kadar cok dungeon o kadar cok item demek en fazla t9 dizersin ki o kadar kotu set dedeğil.
  • t9 aklımdan bile geçmiyordu açıkçası , bu tiyo iyi oldu

peki ben şunu anlamadım şimdi ; t9 setlere bu kadar kolay erişilebiliyorsa meslek kasmanın hiçbir getirisi kalmıyor , yanlış mı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elderscrolls

t9 aklımdan bile geçmiyordu açıkçası , bu tiyo iyi oldu

peki ben şunu anlamadım şimdi ; t9 setlere bu kadar kolay erişilebiliyorsa meslek kasmanın hiçbir getirisi kalmıyor , yanlış mı düşünüyorum

Meslek artık para kazanmak için yapılıyor, bazı itemlar var çok çok iyiler ancak onları yapabilmek için raid'lerden düşen birçok materyale ihtiyacın var sen de yapamıyorum diyorsun o zaman zor olur senin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı zamanda mesleklerin kombatada yardımı dokunuyor.. Mesela bir enchanter yüzüğüne spell power, atack power, stamina ekleyebiliyor yada bir jevel crafter gem soketlerine daha fazla stat veren gem takabiliyor, engineering pvpde daha etkili vs..

Bana göre mesleksiz karakter her zaman eksiktir.
  • quote:

işte bu sebepten dolayı blizzard'a çok küfür ediyorum. aion'da profession ilerletmenin zor olduğunu ve craft itemlerimn drop itemlerden iyi olduğunu duymuştum direk aion'a başlayasım gelmişti. emekçi hakkını bulacak arkadaş. kafalık enchantının nerde olduğunu araştırmaktan aciz adam, naxx'ta taktik bilmeyen adam şimdi heroicten 232 level item düşürebiliyo. yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Dün sabah 10 da başladım Dungeonlara girmeye HC yapıp duruyordum saat 4 oldu 0 Triump'ım var iken Saat 4 de başından kalkarken 21 Triump olmuştu...

Frost Valordu sanırım 4 ledim onu... Ama onun taktiğini pek anlamadım sanırım. Her HC dungeon son boss tan mı düşüyor acaba_?

emblem of frost günde 1 kez veriliyor 2 tane, yaptığın ilk random heroicin ödülü olarak, daha sonraki random heroicleri her bitirdiğinde ekstradan 2 emblem of triumph kazanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

quote:

işte bu sebepten dolayı blizzard'a çok küfür ediyorum. aion'da profession ilerletmenin zor olduğunu ve craft itemlerimn drop itemlerden iyi olduğunu duymuştum direk aion'a başlayasım gelmişti. emekçi hakkını bulacak arkadaş. kafalık enchantının nerde olduğunu araştırmaktan aciz adam, naxx'ta taktik bilmeyen adam şimdi heroicten 232 level item düşürebiliyo. yazık...

232 level t9 itemlar oyuncak oldu.. emblemle alınsa ne olur alınmasa ne olur.. biraz taktik biliyorsan itemin varsa gir heroic 5 man icecrown instancelarına 1.5 saatte bir sürü item alırsın.. hemde emblemle gelen t9la aynı level..

craft item drop itemdan iyi olursa gold seller bol olur, bot olur, hack olur.. WOWda meslek kasmak para ve extra combat özellikleri veriyor.. ve senin tabirinle emekçi hakkını buluyor..

• raidlere girip bosslarla savasmanın zevkini alamadıktan sonra t9 set yapmanın ne zevki kaldı ki? yani bu t9 set ne işine yarayacak. bence sırf geceleri 2 saatlik oyun süresi için zamanını pve de harcama.hc dungeonlardan da sıkılırsın ztn bir süre sonra. bu kısıtlı zamanında BG lara girerek cok eglenceli sekilde de gecirebilirsin aslında
  • bu gun bi adamla hc yaptık seti su http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Ariven adam nasıl dizmisse guildindeki cogu adam heroic set dizmis iste full wow la ilgilenirsen bole bişe olabilirsin belki :)
  • açıkçası oyunda end game göremeyeceğim için fazla kasmadan oyunun zevkine varmaya çalışıyorum

çünkü uzun zamandır charlarımı 80'e getirmekle uğraştığım için görev yap - görev teslim et hakkaten bıktırdı beni , sanki akşam eve iş getiriyorum gibi olmuştu bir aralar

şu sıralar meslekler - achievement'lar bir kombinasyon yapıp gitmeyi düşünüyorum , mesela the explorer'ı açtım , şimdi meslekleri 450 yaparak biraz kafa dağıtayım diyorum (tabi enchanting ve jc kasarken cebimde para kalırsa )

ayrıca blaksmithing - mining - tailoring ve engineering var hepsinide 450'ye getirmeye çalışacağım

bg'lere girmek benim içinde en olası seçenek gibi duruyor çünkü almaya en yakın olabileceğim set , deadly gladiator gibi gözüküyor (en azından arena puanı istemiyor)

umarım bunları başardıktan sonra iyi bir guilda girersem belki artık işin en zevkli kısmı olan dungeonlarada girmeye başlarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.