Gene maximum fena değil gibi. Harcama tutarı artmış ama en azından 40 garanti. Bonus 2.ye veriyor. Birde nfc filan derken maximum üzmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Gene maximum fena değil gibi. Harcama tutarı artmış ama en azından 40 garanti. Bonus 2.ye veriyor. Birde nfc filan derken maximum üzmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Bir de giyim 60/600 gelmiş. Geçen ay 75/750 gelmişti ama kullanmamıştım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 5 Haziran 2023; 19:0:4 > |
Sanal kart ile bankomat para kazandım ama bunu nasıl kullanabilirim? Sanal kartta gözükmüyor ancak kazandıklarımda para gözüküyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 6 Haziran 2023; 9:9:6 > |
Yükleme tarihine daha olabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün yükleme tarihi. Kazandıklarım kısmında bakiyeyi görebiliyorum. |
Hocam vakıf yanılmıyorsam yükleme tarihinden hep bir gün sonra yansıtıyor hesaba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım, ben puan gibi hemen kullanmaya çalıştım. Bekleyeyim o zaman, teşekkürler. |
*** Yeni kampanyalar geldi. Kontrol etmekte fayda var. |