Şimdi Ara

Kıskananlar çatlasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupaları yok hala konusuyorlar, yazık acıyom valla FBlilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

y@nkee herkesden beklerdim ama senden beklemezdim.İnan bana.Yazık artık...

1 haftadır gslilerin saldırılarının durmasnı bekledik.Bizim konularımıza bizden once atlayıp her postun sonuna 3-5 tane koymalarının ardı sonu gelmedi.baktık olmıycak onlara uyalım dedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

quote:

Orjinalden alıntı: thelake84

iki efsane başkan...... işte bu kadar..

kim konuşursa konuşsun.. cevapları bu görüntüyle verilmiştir...

galatasaray'ın tarihindeki en büyük başarılarını gören 2 fenerbahceli başkan bir arada.gerçekten efsaneler

o ikibaskan sizin klubu olduğu gibi satın alır dikkat et.Ali Şen nin sizi awrupada nasıl kurtarsığınıda unutma.tesekkur etmen gerek.

hehe klübü alır he.
    tükiyenin en zengin klübünün Galatasaray olduğunu bilmiyorsun sanırım arkadaşım.mali yapısında şu anda aksaklıklar var evet ancak mal varlığıyla arazisiyle vb. Galatasaray Türkiyenin en zengin klübüdür.öyle alişen aziz yıldırım onlar ancak çalışan olabilir Galatasarayda

• quote:

quote:

y@nkee herkesden beklerdim ama senden beklemezdim.İnan bana.Yazık artık...

1 haftadır gslilerin saldırılarının durmasnı bekledik.Bizim konularımıza bizden once atlayıp her postun sonuna 3-5 tane koymalarının ardı sonu gelmedi.baktık olmıycak onlara uyalım dedik

Başkalarıyla 1 olmayı seviyorsun yani.Baktın olmayacak onlar ne yaparsa onu yaparsın yani?Dediğim aynen ciddiyetini kotuyor.Herkesden beklerdim senden beklemezdim

• quote:

Orjinalden alıntı: istako

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

quote:

galatasaray'ın tarihindeki en büyük başarılarını gören 2 fenerbahceli başkan bir arada.gerçekten efsaneler

o ikibaskan sizin klubu olduğu gibi satın alır dikkat et.Ali Şen nin sizi awrupada nasıl kurtarsığınıda unutma.tesekkur etmen gerek.

hehe klübü alır he.
    tükiyenin en zengin klübünün Galatasaray olduğunu bilmiyorsun sanırım arkadaşım.mali yapısında şu anda aksaklıklar var evet ancak mal varlığıyla arazisiyle vb. Galatasaray Türkiyenin en zengin klübüdür.öyle alişen aziz yıldırım onlar ancak çalışan olabilir Galatasarayda

ilahi sen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 31 Mayıs 2006; 18:50:55 >

• Yanlışın var ben değil İLAHİ ADALET .

İmzamdaki soruların yanıtı yani
  • söylediğin saçmalığı başka şeyle örtmeye kalkışma arkadaşım.
    çok belli oluyor
  • Galatasaray'ın mal varlığı Türkiye'de en üsttedir.Fenerbahçe'nin 0(sıfır) mal varlığınıda hatırlatalım
  • "Fenerbahçe'nin 418.6 milyon dolarlık piyasa değeri, diğer üç kulübün toplamını bile aştı. Lig bitiminde, Beşiktaş'ın piyasa değeri 122.5 milyon dolar, Galatasaray'ın piyasa değeri 104.9 milyon dolar ve Trabzonspor'un piyasa değeri de 106.4 milyon dolar oldu. Bu piyasa değerlerine göre, Fenerbahçe'nin değeri 4 Galatasaray veya Trabzonspor'a, 3.5 Beşiktaş'a eşit."

4 kere alıyormuşuz sanırım..alıp satsak da para kazansak bari.

şaka bir yana bu geçen seneki değerler..
    bu sene tanrısal yönetim olucak diyorlar..hayal bile edemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 31 Mayıs 2006; 19:01:12 >
  • Galatasaray mal varlıklarını sattığı zaman neler oluyormuş onlarında hesaplasana?Biz ne diyoruz adam ne diyo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

he yaw bu durum beni çok üzdü valla kıskandım çatladım hatta kendimi alkole verdim

bende de 1-2 gündür bi burukluk vardı....meğersem bundanmış....
  • aziz yıldırım için en başından belli olan şeyler bunlar son kupa şampiyonluk da gidince yoğun eleştiriden korkup böyle bi tezgah hazırlandı . azize yüzünden ne gs ın şampiyonlugu dogur düzgün ne konuşuldu ne de kaçan şampiyonlugun sorumlusu olarak aziz yıldırım eleştiri yagmuruna tutuldu .görev tamamlandı .gelcek yılda kupa alamayında görürüm artık yüzsüzlügün sınırlarını aşıp tekrar istifa ediyorum deip vazgeçer 3.KEZ gene başkan dön derseniz de derim anca
  • quote:

Galatasaray mal varlıklarını sattığı zaman neler oluyormuş onlarında hesaplasana?Biz ne diyoruz adam ne diyo ya

satamadınız gitti sizde şu mal varlıklarını. "ayranı yok içmeye,..." durumu olmuyor mu sence? hem sıfır malvarlığıda komik olmuş ya
  • cok üzüldüm
  • amann su gslıler kadr cekemeyn ksılkler gormedım.son gune kadr bız sampıondk sora acmısakr cenerını cırcır konsuolaar...ya sızın 100.yılınzda kım sampıyon oldu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guardian

Kıskananlar çatlasın

ŞANPİYONUZ

hayııırr Şampiyonsunuz...

• quote:

Bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10fb

amann su gslıler kadr cekemeyn ksılkler gormedım.son gune kadr bız sampıondk sora acmısakr cenerını cırcır konsuolaar...ya sızın 100.yılınzda kım sampıyon oldu???

buyur bi fake daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

he yaw bu durum beni çok üzdü valla kıskandım çatladım hatta kendimi alkole verdim

geçmiş olsun
  • Aziz Yıldırım'ın tekrar dönmesi,bu sene yaşanan senaryonun tekrarının yaşanması demektir.FB dışında kalan diğer 17 kulüp taraftarının kendisine karşı olan nefretinin sonuçlarına FB'nin bir yıl daha katlanması demektir.

Sezon başında 3 büyüklerin kutsal ittifak kurduklarından bahsediyordu FB'li arkadaşlar.Peki soruyorum size,anadolunun dört bir yanında oynanan maçlarda hep bir ağızdan Aziz Yıldırım'a küfür edilmesini de bu ittifakmı sağlamıştır?

Kendisi yüzünden FB'nin kazandığı bu antipati ortadan kalkana kadar yönetimden ayrılması,yapabileceği en iyi hareketti Aziz Yıldırım'ın.Ama trilyonluk bir kadroyu başarıya ulaştırmadığı gibi bu konuda da başarısız oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.