Şimdi Ara

Kıskananlar çatlasın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cemo91

Galatasaray mal varlıklarını sattığı zaman neler oluyormuş onlarında hesaplasana?Biz ne diyoruz adam ne diyo ya

Cem bi hesapla su mal warlıklarınıda gorelim yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

quote:

Orjinalden alıntı: thelake84

iki efsane başkan...... işte bu kadar..

kim konuşursa konuşsun.. cevapları bu görüntüyle verilmiştir...

galatasaray'ın tarihindeki en büyük başarılarını gören 2 fenerbahceli başkan bir arada.gerçekten efsaneler

o ikibaskan sizin klubu olduğu gibi satın alır dikkat et.Ali Şen nin sizi awrupada nasıl kurtarsığınıda unutma.tesekkur etmen gerek.

hehe klübü alır he.
    tükiyenin en zengin klübünün Galatasaray olduğunu bilmiyorsun sanırım arkadaşım.mali yapısında şu anda aksaklıklar var evet ancak mal varlığıyla arazisiyle vb. Galatasaray Türkiyenin en zengin klübüdür.öyle alişen aziz yıldırım onlar ancak çalışan olabilir Galatasarayda

evet evet en zengin kulup sizsiniz bak bunu unutmuştum dilenci kılığına girip para toplayan zengin bir kulup

• evet evet en zengin kulup sizsiniz bak bunu unutmuştum dilenci kılığına girip para toplayan zengin bir kulup

bilip bilmeden konuşmayalım . bi kere para toplama olayını seneler evvel ilk fb yaptı .fb den örnek alınarak yaptıgımız ,yapılan bişey .biz bu parasız halimizle şampiyonuz .ELLE KOLLA DEĞİL BİLEKLE PARAYLA PULLA DEĞİL YÜREKLE... gs lı oyuncular şampiyonluk primi istemeyip almadılar.galatasaraylılık budur .bu ruha sahip olsaydınız zaten o kadronuzla uefayı almanız gerekirdi bu yıl .ama 0 çektiniz kupa konusunda .bide anlamadıgım .başlık kıskananlar çatlasın . azizin yaptıgı 2. oyun bu gidiom tripleri . sayın yıldırımın mı triplerini çekemeyip çatlıyoruz .gelcek yıl gene kupa alamayın gene triplere girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deü -- 31 Mayıs 2006; 22:56:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

Orjinalden alıntı: Guardian

Kıskananlar çatlasın

ŞANPİYONUZ

hayııırr Şampiyonsunuz...

• ingiltere ile amerika ikinci dünya savaşında müttefikti,niye birbirlerinden nefret etsinler , tarih bilgin süpermiş
    quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Bu fotoğraf bana aşağıdaki sahneyi hatırlattı:
     Kıskananlar çatlasın

Birbirinden nefret eden ama devam eden savaşta basın önünde iki dostmuş gibi poz veren İngiliz general Montgomery ile Amerikan generali Patton. Tarih tekerrürden ibaretmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Galatasaray mal varlıklarını sattığı zaman neler oluyormuş onlarında hesaplasana?Biz ne diyoruz adam ne diyo ya

Cem bi hesapla su mal warlıklarınıda gorelim yaw

Ya abi valla gına geldi.Biliyosun tapulu mallarımızı.En azından duymuşsundur.Satmadık şimdiye kadar ama gerektiğinde kullanırız

@vandeta
    Ali Şen ve Aziz Yıldırım'da bırak müttefiği aynı çatı altında başkanlık yaptılar ona bakarsan.Bu 2'li birbirini çokmu seviyor?

• " ingiltere ile amerika ikinci dünya savaşında müttefikti,niye birbirlerinden nefret etsinler , tarih bilgin süpermiş"

Dikkat edersen İngiltere ve Amerika arasındaki değil de iki general arasındaki nefretten bahsediyorum. Tarih bilgisine değil önce biraz Türkçe'ye ihtiyacımız var sanırım. Ayrıca Amerika ile Rusya da 2. dünya savaşı sırasında müttefikti, neden savaş bittiği gün düşman oluverdiler?
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Herifler topic kirletmek için ellerinden geleni yapiyolar ya
    beni dellendirmeyin agir konuşucam ya yeter her haltin içinden bi gs li yada sacma sapan konusan bjk li cikio yeter artik
    ne bu sirf bizi deli etmek için birakin biz bi bişeyler konuşalim topicin içine etmeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Arkadaş çok kızmış, hemen "kıskananlar çatlasın" isimli son derece önemli konumuza dönelim.

Böyle bir konusu olan topiğe en güzel lası da Omo söylemiş: "Kirlenmek güzeldir!"

• Niye kıskanalım ki, bunu nereden çıkardın, sadece kızıyoruz, niye mi ? :

Sözde takımı bıraktığını söyleyen Aziz Yıldırım, hemen geri dönüyor, birkaç kişinin sözüyle hemen geri dönmeyi kabul eden bir başkanın aldığı bırakma kararının ne kadar ciddiyet taşıdığı tartışılır. Gündemi değiştirmek için yapmadıkları yok ,
    ->Ah be kardeşim biz ligi 2.sırada bitirdik, ben bu takımı bırakıyorum, çok kötü bi sezon geçirdik falan filan... yok öyle , Bu yüzden takımı bırakmaz Aziz Yıldırım, bunu biliyoruz.

Şampiyon olduk , hakkımızla aldık, buna gölge düşüremezler

(Tartışmak için yazmadım, bu konuda polemiğe gerek yok)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.