< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hem çok yakın arkadaşım yediğim içtiğim ayrı gitmezdi diyorsun fakat böyle bir durumda hemen kıskanç deyip hiç tanımadığın insanlara kötülüyorsun. Daha kaç gün olmuş şurada açıklanalı? Belki çok üzgündür kimseyle konuşmak istemiyordur tek seninle geçerli bir durum değildir. Hele ki aynı çalışmışsınız senin iki katını yaptığı için elbet üzgündür. Kötü bakarsanız kötü düşünürsünüz. En yakın arkadaşına karşı anlayışlı olmak yerine hemen kıskanmış muamelesi yapıp konu açman gerçekten üzücü.
|
Yahu adam üzülemez mi morali bozulamaz mi, tam tersi durum olsa sen ayni şekilde gir gir şamataya devam mi edecektin. El insaf
|
Arkadaşın haklı bu kıskançlık değildir kendi kabuğunu çekilmektir adam suan Üzgündür morali bozuktur o yüzden konuşmak istemiyordur bu normal bir şey bende de aynı olay oldu kötü yapan benim arkadaşımla konuşmak çok istemiyorum çünkü arkadaşın teselli edince daha çok üzülüyosun tabi ben tebrik ettim orası ayri
|
iste arkadaslik anlayisi. Biride universitede daha iyisini bulursun yazmis
|
13 yıldır arkadaş olduğum biri var. Kimi zaman o benim başarımı kıskanmıştır kimi zaman da ben onun güzelliğini kıskanmışımdır. İnsanız sonuçta, doğal şeyler bunlar. Empati yapınca aslında o kadar da haksız olmadıklarının farkına varıyorsun, emin ol
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 4 Ağustos 2018; 11:17:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |