Şimdi Ara

Kıskanç Arkadaş Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezun yılım boyunca birlikte çalıştığım arkadaşım vardı, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez cinsten...
    Ben 26k yaptım o 53k, evet ben de kıskanılacak bir sonuç yapmadım ama önceden akan sümüğünü yazan adam şimdi durduk yere konuşmayı kesti benimle ben yazmadıkça yazmıyor aramıyor
    Sizin de çevrenizde var mı böyle insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem çok yakın arkadaşım yediğim içtiğim ayrı gitmezdi diyorsun fakat böyle bir durumda hemen kıskanç deyip hiç tanımadığın insanlara kötülüyorsun. Daha kaç gün olmuş şurada açıklanalı? Belki çok üzgündür kimseyle konuşmak istemiyordur tek seninle geçerli bir durum değildir. Hele ki aynı çalışmışsınız senin iki katını yaptığı için elbet üzgündür. Kötü bakarsanız kötü düşünürsünüz. En yakın arkadaşına karşı anlayışlı olmak yerine hemen kıskanmış muamelesi yapıp konu açman gerçekten üzücü.
    Arkadaşın haklı bu kıskançlık değildir kendi kabuğunu çekilmektir adam suan Üzgündür morali bozuktur o yüzden konuşmak istemiyordur bu normal bir şey bende de aynı olay oldu kötü yapan benim arkadaşımla konuşmak çok istemiyorum çünkü arkadaşın teselli edince daha çok üzülüyosun tabi ben tebrik ettim orası ayri
  • Hocam şuan kötü yapanlar yazmıyor çoğu mazur gör arkadaşını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gun gecmis aciklanali hocam biraz zaman verin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın haklı bu kıskançlık değildir kendi kabuğunu çekilmektir adam suan Üzgündür morali bozuktur o yüzden konuşmak istemiyordur bu normal bir şey bende de aynı olay oldu kötü yapan benim arkadaşımla konuşmak çok istemiyorum çünkü arkadaşın teselli edince daha çok üzülüyosun tabi ben tebrik ettim orası ayri

• Yahu adam üzülemez mi morali bozulamaz mi, tam tersi durum olsa sen ayni şekilde gir gir şamataya devam mi edecektin. El insaf

• adam biraz kendine gelsin ben hala gelemedim
  • SALLA GİTSİN ÜNİDE DAHA İYİSİNİ BULURSUN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilim burada haklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vakit geçsin düzelmezse o zaman sıkıntı var demektir. Şu an normal

• Kıskançlık değil ama imrenmedir bende öyleyim tercihlerden sonra tekrar eski haline donersiniz aptal aptal teselli verme sinir bozucu oluyor soyleyeyim hic yazma 10 gun sonra falan yaz

• Oldukça normal bir durum, "Ben bu adam kadar çalıştım hatta daha çok çalıştım ben daha mı aptalım?" kafasına girmiş olabilir.
  • Kıskanıyor net konuşma bence.

• 4 gündür ev cenaze evi gibi. adam seninle aynı çalışıp 53 bin yapınca tabi üzülür.
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Oylede hocam ben de isterdim aynı yapalım benim suçum var mi

• Hocam biraz anlamaya çalışın benim arkadaşım telefonlara bile cevap vermedi çok kötüyüm demişi sadece zor bir dönem bunun kıskançlıkla âlâkâsı yok zaten üzgün ağzını bıçak açmıyordur emin olun :(

• Hem çok yakın arkadaşım yediğim içtiğim ayrı gitmezdi diyorsun fakat böyle bir durumda hemen kıskanç deyip hiç tanımadığın insanlara kötülüyorsun. Daha kaç gün olmuş şurada açıklanalı? Belki çok üzgündür kimseyle konuşmak istemiyordur tek seninle geçerli bir durum değildir. Hele ki aynı çalışmışsınız senin iki katını yaptığı için elbet üzgündür. Kötü bakarsanız kötü düşünürsünüz. En yakın arkadaşına karşı anlayışlı olmak yerine hemen kıskanmış muamelesi yapıp konu açman gerçekten üzücü.

• birgaripfonksiyon B kullanıcısına yanıt
    iste arkadaslik anlayisi. Biride universitede daha iyisini bulursun yazmis

• Benim de kötü yapan arkadaşlarım arkadaşlarım var sınav açıklandıktan sonra bazılarıyla daha konuşmadım bile üzülür, sıkılır diye.

• itiraf: forumda derece yapanları görünce ben de imreniyorum ve istemsiz bir şekilde moralim bozuluyor

arkadaşın da böyle bir durumda olmuş olabilir. ve onunki en yakın arkadaş olduğu için morali daha çok bozulabilir. Tavsiyem konuyu silip arkadaşına önce biraz hak vermen sonra da eskisi gibi olmaya çalışman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 4 Ağustos 2018; 11:17:57 >
  • birgaripfonksiyon B kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü yapan arkadaşlarımız ile konuşuyormuş arada soruyorum haberiniz var mı diye gayet normal birbana tepkili

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.