Şimdi Ara

Kışlık lastik tavsiyesi( evet şimdiden 😊) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende de 75'lik Clio 4 var hocam. 😃
    Dediğiniz lastiklere baktım arada 200₺ fark var vermeye değer mi dersiniz? Petlas çok mu kötü veyahut? Şöyle bir durum var İstanbul'da çok sert bir kış olmuyor olsa da 3-4 yılda bir oluyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Hocam İstanbul'da kışlık lastik ihtiyacı 4-5 yılda bir oluyor. O kadar çok ileri seviyeye gerek var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam herkesin beklentisi farklı olur bu yüzden farklı fikirlere itiraz edemem ama bence değer. Hemde fazlası ile.

Kışlar (en azından Marmara kıyı ege vs) artık çok sert geçmiyor. Bence yeterli performans i optimum seviyede yaz kış veriyor.

Ki Eskişehir de çok ters bir havada kaldığımda oldu yine de oldukça güvenli idi...

Ancak tekrar ediyorum limitler dahilinde.

Ben gencim / ruhum genç eserim, koparim, coşarim derseniz 4 mevsimlerin feriştahi olsa olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanıyorum nokian alacağım. Teşekkürler fikirler için

• Lassa ve petlas kullandım. İkisi de kış için gayet ideal. Nokian önermem, tam kış lastiği sıcağı görünce mahvolur. Goodyear da aynı şekilde çok yumuşak bu sebeple kar olmayan zeminden eriyor ve dişleri gidiyor.

Lassa ve petlas birbirine çok benzer. Yağmur da kötü olsalar da, kış performansları gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.