Şimdi Ara

Kitaba ayda ne kadar para harcıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aylık ortalama 50 ile 100tl(7-15 kitaba tekabül ediyor genelde) arası para veriyorum kitaba. genelde bir önceki siparişten sonra kenara ufak ufak para atıyorum bir kaç günde bir, kitaplarım bitince paramın yettiği kadarıyla toplu sipariş veriyorum. sizde durumlar nasıl?

• En az 30 harcarım.
    En fazla 100 civarı.
    Her ay alıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boşmuhabbet

ben aylık ortalama 50 ile 100tl(7-15 kitaba tekabül ediyor genelde) arası para veriyorum kitaba. genelde bir önceki siparişten sonra kenara ufak ufak para atıyorum bir kaç günde bir, kitaplarım bitince paramın yettiği kadarıyla toplu sipariş veriyorum. sizde durumlar nasıl?

15 kitabı 100 liraya nasıl alabiliyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    ALttaki 9 kitabı 54 tl'ye aldım. Kampanyaya denk getirirsen 15-20 kitap alabilirsin çok rahat

Anayurt Oteli - Yusuf Atılgan
    Bütün Öyküleri - Yusuf Atılgan
    Canistan - Yusuf Atılgan
    Aylak Adam - Yusuf Atılgan
    Uzaktan Aşk - Amin Maalouf
    Işık Bahçeleri - Amin Maalouf
    Hayal Meyal - Tarık Tufan
    Kraliçenin Pireleri - Tarık Tufan
    Üvercinka - Cemal Süreya

Zaruri ihtiyaçlardan arda kaldıkça alıyorum kitap 20 tl'de harcayabilirim - 300 tl'de
    kitapları internetten alıyorum sadece. kampanya varsa mağazadan yada kitapçıdan alıyorum. kitapyurdu idefix dr sağolsun 100 liraya 15 kitap alınabilir. sonuçta her kitap 15 20 lira değil.
  • Genelde ülkemizde kitapların fiyatlarını 15-20 tl gördüğümüz için 15 kitabı 100 lira aldığını duyunca merak ettim. Sanırım aldığınız kitaplar da biraz daha ucuz ondan kaynaklanıyor olabilir. Ama yine de 15 kitap 100 lira şaşırttı beni.
    aldığınız kitaplar nasıl hocam ? önerebileceğiniz var mı ?
  • Can yayinlarindan %50 indirimli 7 adet ekitap aldim. Toplam 32 lira odedim idefix kampanya duzenlemis bugun son kitaplari acmak icin baya ugrastim. Indirme hatasi ver android'te kapat sorunu cikti. Bugun siteden indirmeyi basarip bleureader ile dosyalari actim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Can yayinlarindan %50 indirimli 7 adet ekitap aldim. Toplam 32 lira odedim idefix kampanya duzenlemis bugun son kitaplari acmak icin baya ugrastim. Indirme hatasi ver android'te kapat sorunu cikti. Bugun siteden indirmeyi basarip bleureader ile dosyalari actim

E kitap kullanmıyorum dostum. Sana da zor olmuyor mu telefondan ?

tabi ki hep 100 liraya net 15 kitap alabilmem söz konusu değil ama yeri geliyor bazı kitaplar 5 lira 6 lira civarında seyir ediyor. ama bu kötü yada az bilinen yayınevi kullanmamdan kaynaklanmıyor. hal böyle olunca 5 6 liraya aldığın 80-100 sayfalık kitap seni 2 gün idare eder mesela.( okuduktan sonra üzerinde düşünme araştırmak, yeni kitaba geçmek için biraz ara vb.). ama tabi bazen 300 400 sayfalık kitaplar sipariş ediyorum ozaman tabiki 15 kitap alabilmem söz konusu değil.
  • Dergilerime aylık 32 tl ama bazen 50'yi buluyor.Kitapları her ay almıyorum ama aylık toplam en az 32 en fazla 100 oluyor.Kışın düzenli kitap okumuyorum.

• aylık rahat 500 tlden fazla harcıyorum tabi iki kisilik alıyorum sevdicekle bütçeyi birleştirip.

• biravucgokyuzu kullanıcısına yanıt
    ayda kaç kitap alıyorsunuz ortalama ?
  • Ortalama 40-50 TL ama 20 TL harcadığım da olur 100 TL de
  • Ayda en az 60 liralık alıyordum.Geçen hafta Nook Simple Touch aldım.Uzun bir süre kitap almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinh

Ayda en az 60 liralık alıyordum.Geçen hafta Nook Simple Touch aldım.Uzun bir süre kitap almam.

Nook Simple Touch nedir ? E-kitap okuyucu gibi bir şey mi ?
  • quote:

ayda kaç kitap alıyorsunuz ortalama ?

75 - 150 civari degisiyor. Genelde fiyatları sıkı takip ederim.90 liralik bir kitabi 15 tlye, 35 tllik bir kitabi 1.5 tlye bulduğum olur bu şekilde çok alıyorum hatta karakule serisinin hepsini ilk basım tertemiz 30 tlye aldım her fırsatı değerlendireceğim diye çok harcıyorum.ama uzun bir süre ara verip elimdekileri eriteceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: Dinh

Ayda en az 60 liralık alıyordum.Geçen hafta Nook Simple Touch aldım.Uzun bir süre kitap almam.

Nook Simple Touch nedir ? E-kitap okuyucu gibi bir şey mi ?

Evet e kitap okuyucu.

• 50 100 arası değişiyor.

• biravucgokyuzu kullanıcısına yanıt
    nerelerden takip ediyorsunuz bu fiyatları peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

ben aylık ortalama 50 ile 100tl(7-15 kitaba tekabül ediyor genelde) arası para veriyorum kitaba. genelde bir önceki siparişten sonra kenara ufak ufak para atıyorum bir kaç günde bir, kitaplarım bitince paramın yettiği kadarıyla toplu sipariş veriyorum. sizde durumlar nasıl?

15 kitabı 100 liraya nasıl alabiliyorsun ?

TEMİN EDİLDİ
    Albaya Mektup Yok 1 5,25 TL 5,25 TL

Ayaklar Baş Olunca 1 6,14 TL 6,14 TL

Babalar ve Oğullar 1 5,85 TL 5,85 TL

De Profundis 1 9,00 TL 9,00 TL

Deccal & Hıristiyanlığa Lanet 1 3,75 TL 3,75 TL

Felsefe Konuşmaları 1 3,50 TL 3,50 TL

Hiçbir Şey Eskimez Mutluluk Kadar 1 5,46 TL 5,46 TL

Savaş Sanatı 1 3,50 TL 3,50 TL

Şeker Portakalı (Ciltsiz) 1 12,00 TL 12,00 TL

Varoluşçuluk 1 5,63 TL 5,63 TL

10 kitap toplam 54 lira tutmustu.

Ortalama ayda 50 lira harcıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.