Şimdi Ara

Kitabı önerir misiniz? 'Hayvanlardan Tanrılara Sapiens: İnsan Türünün Kısa Bir Tarihi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler insanın fizikselden ziyade, zihnen evrimleşme çağlara göre şekillenme durumu bende çok merak uyandırıyor, bu kitap bana sosyolojik anlamda bir şeyler katar mı, kitap akıcı mı ve güvenilir bir kaynak mı?

Teşekkürler.

• Yazarın Sapiens, Homo Deus ve 21.Yüzyıl İçin 21 Ders kitaplarını okudum. Yazarın düşünceleri ve tespitlerini beğenerek okudum. Kültürümüze ters düşen düşünceleri mevcut. Bu tatz düşüncelere objektif kalabiliyorsanız okumanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

Yazarın Sapiens, Homo Deus ve 21.Yüzyıl İçin 21 Ders kitaplarını okudum. Yazarın düşünceleri ve tespitlerini beğenerek okudum. Kültürümüze ters düşen düşünceleri mevcut. Bu tatz düşüncelere objektif kalabiliyorsanız okumanızı tavsiye ederim.
    akıcı mı kitap yoksa akademik mi yazılmış?
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    Bana göre akıcı bir kitaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

Bana göre akıcı bir kitaptı.
    sağolun hocam
  • Sapiens'i yeni bitirdim yakın zamanda Homo Deus kitabınıda alıp okuyacağım, ben kesinlikle tavsiye ederim okurken bazı şeyleri sorgulattı bana ve farklı bir bakış açısı kazandırdı. İnançlı biri için din göndermeleri can sıkıcı olabilir onuda belirtiyim.
  • İnançlı biriyim üstat ama benim ilgilendiğim husus kitapta insanın zihinsel toplumsal evrimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O zaman kesinlikle okuyun hocam
  • Teşekkürler üstat yardımcı oldunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizin ilacınız Tüfek Mikrop ve Çelik. Ben TMÇ'i ve Sapiens'i peş peşe okudum ve ikincisi bana çok yavan geldi ilkinden sonra. Akıcı mı dersen evet akıcı. Bilgi var mı dersen evet var. Ama insanın toplumsal evrimini daha detaylı öğrenmek istersen kesinlikle TMÇ.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigelow

Sizin ilacınız Tüfek Mikrop ve Çelik. Ben TMÇ'i ve Sapiens'i peş peşe okudum ve ikincisi bana çok yavan geldi ilkinden sonra. Akıcı mı dersen evet akıcı. Bilgi var mı dersen evet var. Ama insanın toplumsal evrimini daha detaylı öğrenmek istersen kesinlikle TMÇ.
    ağır falan dediklerini duymuştum o kitap için hatta bir ara niyetlendim belgeselini izle dediler
    Ders kitabı değil bu ne kadar ağır olabilir ki? Bence dil kısmı ağır sayılabilir sadece birazcık. O da baya teknik bilgi verdiği için ama çok kısa bi bölümde var sadece.

• kitabı aldınızmı hocam ? aldıysanız nasıl beğendinizmi bende almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKENMEZ

kitabı aldınızmı hocam ? aldıysanız nasıl beğendinizmi bende almayı düşünüyorumda
    yok üstat almadım ondan önce birkaç arkadaş klasikleri okumamı tavsiye etti insan psikolojisi ve sosyoloji için. Şu an Suç ve Ceza okuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.