Şimdi Ara

Kitabım çıkıyor-(Elde edebilirsiniz (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
7.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü ilişkide kızları anlamak isiyorum
  • Cunku ...
    Cunkuden sonrasini bile dolduramiyorum oyle bir araftayim. Oyle bir karamsarliktayim ki cesitli bahanelerle cesitli seylerle kendimi kandirmaya calisiyorum.
    Her gun baska bir kitap okuyorum. Kitaplarda kendimi bulmaya calisiyorum kendime ulasmaya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü birinin ilk kitabını hiç okuma firsatım olmadı,bu deneyimi yaşarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü öküz müyüm değil miyim hiçbir fikrim yok iyi giden ilişkim de oldu kötüsü de , tam bir boşluktayım kendimi tanımalıyım , bu kitap içinde bulunduğum karadelikten beni çekip alabilecek mi bilemem , bunu öğrenmenin tek yolu okumak , okumak ve umarsızca aşktaki kişiliğimi aramak.

• Çünkü bütün ilişkilerimi toplasan 1 yıl etmez. Öküzüm diyenlere verdiğinizi gözlemledim, öküz değilim, vermesenizde olur. Teşekkürler.
  • Çünkü daha evvel açtığın başlıklara göz attım, iyi bir iş çıkardığını sezdim dolayısıyla merak ettim ve başına "DH'den yoldaşa selamlar" yazarak imzalı bir şekilde bana kargolayacağını düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekobi -- 16 Mart 2014; 21:57:17 >
  • Cunku suan okudugum ''karsindakini aninda etkile'' kitabi uzerine okunucak guzel bir kitap gibi duruyor bakalim simfilik ilk hedefim universite sonra ciddi bir iliski bu zamana kadar kitap okuyacaksam boyke kitaplari tercih ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 17 Mart 2014; 9:47:47 >
  • Cunku kitap ilgimi cekti ve okumak isterim

• psikoloji öğrencisiyim. ilişki konusunda bilgilenmek isteyen varsa bu kitabı öneririm.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=461031

%90 hakim olursunuz insan ilişkilerine bu kitap ile
  • çünkü kargo dışında para istemiyorsun alayım dursun bikenarda tozlansın

• Çünkü ben de karalıyorum bir şeyler kendimce ve günün birinde kitap çıkartırsam destek olunmasını isterdim.

• Çünkü okumayınca boşa gidiyor vakit.

• E-book varsa yolla cunku amerikadayim. Ayrica yazdiklarin yalnizca turk kizlariyla olan iliskiler icin mi onuda merak ediyorum sonucta 2 farkli kulturun etkisindeyim ve objektif karsilastirma yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 17 Mart 2014; 9:29:02 >
  • Çünkü kitap yazmak benimde hayalim. Sen bunu gerceklestirmissij. Sira bende

• Çünkü bedava sirke baldan tatlıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de yaz hocam :))
  • Çünkü beleş.
  • Çünkü hayatım çok düzensiz ilişkilerimde başarısızım kitabinizin bana yol gösterebilecegini düşünüyorum.

• Cunku senin perspektifini de merak ediyorum.Farkli bakis acilari genis düşünceler demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Youlaw

quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Orijinalden alıntı: Youlaw

Hocam tasarım işinde çok iyiyimdir, madem bir kitap çıkaracaksınız ve bu sizin hayalinizdi size bir tasarım yapabilirim.
    Beni listeye eklemenize gerek yok bu arada :)

Siz pm atarsanız sevinirim.

kitabı okuyanlar kitap kapağının ne kadar mükemmel olduğunu anlayacaklar zaten,yine de teşekkürler

Siz bilirsiniz çok basit olmuş yani photoshop patternlar hele öldürüyor (:

Boşa gitti yaptığımda
     Kitabım çıkıyor-(Elde edebilirsiniz

Neyse sevap points +1

Bu kapak harika olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.