Şimdi Ara

Kitabın reklamı olmaz - maksat kitapseverlere yardımcı olmak: d&r'da yüzlerce kitap 9.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler, böyle bir konu açmak forum kurallarını ihlal mi bilemiyorum ama fiyatları görünce ve diğer sitelerle kıyaslayınca siz değerli kitapsever arkadaşlar da faydalansın istedim.

d&r'da yüzlerce kitap 9.90 ve 14.90 kitaplar öyle çöp de değil, epey kalbur üstü kitaplar, diğer sitelerle kıyasladım fiyatlar gerçekten indirimde... misal:

A Guide to The Works of Sinan The Architect in Istanbul 38.50'den 9.90a düşmüş...
    http://www.dr.com.tr/Kitap/A-Guide-to-The-Works-of-Sinan-The-Architect-in-Istanbul/Reha-Gunay/Foreign-Languages/Reference/Turkish-Interest/urunno=0000000215914

Buradan google alışverişten de fiyatları karşılaştırabilirsiniz
    https://www.google.com.tr/search?q=A+Guide+to+The+Works+of+Sinan+The+Architect+in+Istanbul&oq=A+Guide+to+The+Works+of+Sinan+The+Architect+in+Istanbul&aqs=chrome..69i57j69i60l3.924316j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

bu sadece bir örnek

Tolkien - Hurin'in Çocukları da 9.90...

2312 isimli bir kitap da 35 liradan 9.90da

Bertrand Russel - Batı Felsefesi Tarihi - Alfa Yayıncılık 3 cilt set - her bir cilt 9.90...

Kara Kule - Silahşör'ün Doğuşu "çizgi roman" 9.90 yorumlarda kuşe kağıt falan diyor - serinin hayranları kaçırmasın -

gayet iyi felsefe kitapları var ve 9.90 Nietzsche nasıl felsefe yapıyordu eya "klasiklerle felsefe"

sanırım kara kule'ni başka çizgi romanları da yine 9.90

bu güzel ama:
    http://www.dr.com.tr/yazar/Murat-Belge/s=215382

murat belge - "başka kentler başka denizler" serisi.. ortalama 37 liradan 14.90a inmiş . diğer sitelerde 26 - 27 lira. gezi kitapları meraklısına**

başka başka Irvin Welsh - Tutkal.. o da indirimde

gezin dolaşın işte, fiyatlar epey uygun diğer sitelere göre,

başta da belirttiğim gibi d&r ile bir organik bağım yok :) sadece kitap severler uygun fiyata kitap almak isterse diye ....neyse... iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istemsizhareket -- 16 Temmuz 2017; 23:41:28 >

• http://www.dr.com.tr/Kitap/Felsefenin-Kisa-Tarihi/Nigel-Warburton/Felsefe/Felsefe-Bilimi/urunno=0000000652076

Felsefenin Kısa Tarihi de 9.90'lık kitaplar arasında. Dili ve anlatımı nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sahibi siz de olabilirsiniz,bizim için fark etmez,yeter ki ucuz kitap alıp okuyalım yani siz kazanın,zaten birileri kazanacak..20ye satılan kitaplar da 10 lira,yani adamlar her şekilde kazanıyolar,zararına satmıyolar..
  • bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    açıkçası o kitabı ben başka bir siteden daha önce almıştım ama okuma fırsatı bulamadım, o yayınevi belki de o yazarın aynı seriden çıkan klasiklerle felsefe kitabının siparişini verdim, o tür kitaplar genelde akıcı, felsefeyi eğlenceli dille anlatan , ağdalı akademik dilden uzak kitaplar oluyor, buna benzer başka bir kitabı okumuştum ama bu kitap hakkında bir fikrim yok
  • D&R magazalarindan yapilacak alisverislerde kampanyadan yararlanmak için D&R kartina sahip olmak gerekiyor.1lira karsiliginda kart alabiliyorsunuz.

Bin Muhteşem Güneş 22liradan 9.90a dusmus.

Bu arada a101e bu hafta 7liraya cep kitaplar gelecek.ucuz kitap almak isteyenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3626416A3 -- 18 Temmuz 2017; 18:16:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    İllaki zararına satmıyorlar ama google alışveriş veya diğer sitelerden kıyasladım çoğu fiyatı buradaki fiyatlar ucuz, indirimde yani.gözünüze çarpan bir kitap olur diğer siteden 20ye alacağına buradan 10a alırsın, başka siteye 10 lira kazandırmaktan sa buraya 5 lira kazandırırsın... neyin kötüsü
  • D&R kart D&R mağazalarından indirimli almak için gerekli - internetten alışveriş için D&R karta gerek yok, sadece kredi kartı,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

açıkçası o kitabı ben başka bir siteden daha önce almıştım ama okuma fırsatı bulamadım, o yayınevi belki de o yazarın aynı seriden çıkan klasiklerle felsefe kitabının siparişini verdim, o tür kitaplar genelde akıcı, felsefeyi eğlenceli dille anlatan , ağdalı akademik dilden uzak kitaplar oluyor, buna benzer başka bir kitabı okumuştum ama bu kitap hakkında bir fikrim yok

Tam aradığım kitap o zaman. :) Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

D&R kart D&R mağazalarından indirimli almak için gerekli - internetten alışveriş için D&R karta gerek yok, sadece kredi kartı,

O zaman duzelteyim

• Durup dururken masraf çıktı iyi mi :)

Şaka bir yana çok yerinde bi konu olmuş. Gözünüze çarpan kitaplar bu fiyata kesinlikle kaçırılmaması gereken fırsatlar.
  • kataloğa göre;

Veda
    Umut
    Babı Esrar
    Uçurtma avcısı gelecek gibi görünüyor...aslında cep boy olanları 5 liraya vermişti bu ayşe kulinin kitplarını ama şimdi 7 lira yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

kataloğa göre;

Veda
    Umut
    Babı Esrar
    Uçurtma avcısı gelecek gibi görünüyor...aslında cep boy olanları 5 liraya vermişti bu ayşe kulinin kitplarını ama şimdi 7 lira yapmışlar.

Geçen sene cep kitaplar 6 liraydi.her geçen gun artiyor.

Sadece katologdaki kitaplari mi getiriyorlar?? :(

• ben öyle biliyorum hocam,katalogdakiler geliyor...pek dikkat etmedim ama öyle oluyo diye düşünüyorum..
  • Önünden dahi geçmeyeceğim tek kitapçı ve gördüğüm en rezil kitapçı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Önünden dahi geçmeyeceğim tek kitapçı ve gördüğüm en rezil kitapçı.

hocam öyle. siparişler çok geç geliyor, hem de epey geç.

indirimden 2 3 kitap alayım evde dursun durduk yere masraf çıktı gerçekten. gelmezse iptal ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

indirimden 2 3 kitap alayım evde dursun durduk yere masraf çıktı gerçekten. gelmezse iptal ederiz

İptal kısmında bence pek ümitlenmeyin hocam, ben neredeyse bir aydır ücret iadesi bekliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

İptal kısmında bence pek ümitlenmeyin hocam, ben neredeyse bir aydır ücret iadesi bekliyorum.

idefix 1.5 ayda suc ve cezayi anca yollamisti

• Daha önce kitapyurdu ve idefix Aağırlıklı olmak üzere internetten yaptığım alışverişlerde en ufak bir sıkıntı yaşamadım... belki bir ya da bir kaç kere... daha önce D&Rdan hiç alışveriş yapmamıştım ve bildiğim kadarıyla idefix ile kardeş işletme, web sitesi arayüzü bile aynı, haklarında en ufak bir bilgim olmadan yorumları falan dahi okumadangeçen pazar 6 kitaplık sipariş verdim daha bugün 4ü kargolanmış... yorumları okumadığım ve geç gönderim yaptıklarını bilmediğim için de kalktım dün indirimde olduğundan ve kaçırmak istemediğimden 7 kitaplık bir sipariş daha verdim iyi mi.....

bu ara yine dün akşam kitapyurdundan verdiğim sipariş akşamında temin edildi olarak göründü ve bugün kargoda....

D&Rın böyle yapması garibime geldi
  • D&R, mağazalarda raflardaki ürünleri gönderiyor. Kullanılmış, uçları yamulmuş kitap gelme olasılığı fazla. Şu 9.90'lık kitaplar da öyle. Mağazaya girdiğinizde yere dizilmiş sizi karşılayan, üzerinde 9.90 etiketli kitaplar bunlar. Sipariş geldikçe hangi şubede stoktaysa oradan gönderiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 27 Temmuz 2017; 6:54:7 >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    D&R’da ilk once depoya bakiliyor yoksa subeden gonderiliyor diye biliyorum. Yani abim orada calisiyorken oyleydi aklimda kaldigi ile. O yuzden kalite olarak cok fark olabiliyor maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.