arkadaşlarım bu forumun başlığı sinema+müzik+KİTAPPPPPPPPPPPP ama ben hiç kitap topiği göremiyorum.bende fazla okumuyorum ama insanlar birbirine kitap tavsiye etmeli değilmi.şöle insanların sıkılmadan okuyabileceği kitaplar yazsanız.ne dersiniz hoş olmazmı?
ben de bu konuyu ne zaman açsam diye düşünüyordum.. sağol okeyn sen açmışsın... ben başlıyayım...
Hayata Yön Veren Öyküler - Derleyen Akın Alıcı Hayata Yön Veren Sözler - Derleyen Akın Alıcı
OKUNACAK ROMAN ÇOK.AMA KONUSUNA BAĞLI... GİT KENDİNİ ÇOK SEVDIRMEDEN...TUNA KİREMİTÇİ MOR...İNCİ ARAL BİR DİNOZORUN ANILARI...MİNA URGAN (ogretmen tavsıyesı uzerıne okuyorum ) BİR DİNOZORUN GEZİLERİ...MİNA URGAN edebi özellik taşısın istersen İNTİBAH...NAMIK KEMAL MAİ VE SİYAH + AŞK-I MEMNU...HALİT ZİYA UŞAKLIGİL ARABA SEVDASI...RECAİZADE MAHMUT EKREM EYLÜL...MEHMET RAUF VS VS VS SİZ TAVSİYE EDİN...
gerçekten insana bişey katacak kitaplar sölerseniz iyi olur.şimdiden teşekkürler.
altan öymen değişim yılları ve bir dönem bir çocuk. kitaplar anı şeklinde olduğu için sıkılmadan yakın tarihimiz öğrenebiliyoruz. bide tabiki şevket süreyya aydemirin tek adam ikinci adam serileri muhteşem. aşmışlar için ise alev alatlı tavsiye edilir.
roman gulyabani........hüseyin rahmi gülpınar
düşünce
hizmet ve şahsiyet.......hekimoğlu ismail
Orhan Pamuk'un Kara Kitap ve Yeni Hayat adlı romanları.Okuyup etkisinde kalmamak gerçekten zor.