Şimdi Ara

Kitap Arşivi Yapanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben asgari ücretle aylık 100-150 liralık kitap alıyorsam onlara gözüm gibi bakarım. Ayrıca Arşiv denilen şey öyle ben okudum hadi başkasına vereyim denilecek şey değildir.
  • Okuduğum kitabı beğenmezsem ciddiyim bittiğinin ertesi günü 2. el kitapçıda satarım yada takasa veririm kaça gittiği hiç önemli değil evde asla tutmam. Ama okurken bu dünyadan kopmuşsam zaman su olup akmışsa, bende yer etmiş daha sonra kabına baktığımda bile mutlu olduğum kitapları kütüphanemde tutmaktan keyif alanlardanım, zaman zaman yüzüklerin efendisi tek cilt özel basımı elime alır sayfalarını bi karıştırır hatta sayfaları bi koklar gülümser ve yerine geri koyarım

Ben üzerime giydiğim kıyafetten, yediğim yemekten tasarruf edip orjinal kitap alıyorsam ve bu hobiden zevk alıyorsam kimse kusura bakmasın sevdiğim şeyleri asla paylaşmam. Zamanında arkadaş zannettiğimiz bi kaç kişiye ödünç verdik ya hiç geri gelmedi yada benim sayfasını bile katlamadığım kitap kahvehanedeki elden ele dolaşan gazete formuna dönüşmüştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Okuduğum kitabı beğenmezsem ciddiyim bittiğinin ertesi günü 2. el kitapçıda satarım yada takasa veririm kaça gittiği hiç önemli değil evde asla tutmam. Ama okurken bu dünyadan kopmuşsam zaman su olup akmışsa, bende yer etmiş daha sonra kabına baktığımda bile mutlu olduğum kitapları kütüphanemde tutmaktan keyif alanlardanım, zaman zaman yüzüklerin efendisi tek cilt özel basımı elime alır sayfalarını bi karıştırır hatta sayfaları bi koklar gülümser ve yerine geri koyarım

Ben üzerime giydiğim kıyafetten, yediğim yemekten tasarruf edip orjinal kitap alıyorsam ve bu hobiden zevk alıyorsam kimse kusura bakmasın sevdiğim şeyleri asla paylaşmam. Zamanında arkadaş zannettiğimiz bi kaç kişiye ödünç verdik ya hiç geri gelmedi yada benim sayfasını bile katlamadığım kitap kahvehanedeki elden ele dolaşan gazete formuna dönüşmüştü.

Aynen hocam. Ödünç alan kişi para vermediği için katlanmış mı, yırtılmış mı veya deforme olmuş mu umrunda değil.

Mesela arkadaşıma Kindle mi ( e-kitap okuyucu ) ödünç verdim, vermez olaydım. Benim çizilecek, düşüp işletim sistemi veya ekranı zarar görecek diye gözüm gibi koruduğum cihazı, arkadaşın evinde tesadüfen bir ziyarete gittiğimde ayakkabılıkta gördüm.

Varın görmediğim zamanlarda başına neler geldiğini siz tahmin edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.