Şimdi Ara

Kitap Bıraktıran Detaylar (Ateşle Oynayan Kız Spoiler İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereden aklıma geldi bilmiyorum ama paylaşmak istedim.Yıllar yıllar önce Milenyum serisine başlamıştım.İlk kitabını okudum ve çok beğendim, ikinci kitabını da okumaya başladım ancak kitabın sonunda ana karakterimiz Lisbeth bir ton dayak yiyor, yetmiyor başından ve omzundan vuruluyor, yetmiyor toprağa gömülüyor ve bizim Lisbeth hem ölmüyor hem de kendi başına topraktan çıkıp gidiyor.Bunun üzerine kitabı olduğu gibi bırakıp kaldırmıştım.

Her türlü absürt distopya, felaket sonrası dünya ve gerçeklikle ilgisi olmayan kitapları okuyabilirim ama gerçek bir hayatmış gibi anlatılan bu tarz polisiye kitaplarda böyle abartı şeyler canımı çok sıkıyor.Yazarın güzelim kitabın birkaç sayfada içine ettiğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• stephen king mahşer:

Yazar yarısına kadar muhteşem bir senaryo yaratmış ama diğer yarısı tam bir fiyasko. sürekli sevişmeye meraklı karakterler mı dersin, mantıkla uyuşmayan olaylar mı dersin, dünya sadece abd den ibaret mi dersin. saçma sapan bir final mi dersin. ama daha sonra kendimi zorlayıp bitirmeye çalıştım okuduğuma pişman oldum.

• Millenium üçlemesi tamamen eşcinsellik virali bomboş kitaplardı. Bir de polisiye kitap diye öneriyorlardı şaka gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.