Şimdi Ara

Kitap çetelesi tutulabilen site tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000kitap üyesiydim fakat site asıl amacından sapmış ve bozmuş durumda maalesef.

Okuyacağım kitapları not edeceğim, merak ettiğim kitapların hakkında spoilersız bir şekilde bilgi alacağım site ihtiyacı duyuyorum.

Yeni bir site arayışı içindeyim, tavsiyenize ihtiyacım var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1k gerçekten amacından saptı.Şuan arkadaşlık kurma sitesine döndü. Kızların salak gönderisine 20 30 beğeni 3 5 yorum ama bizim güzel gönderimize sıfır beğeni zoruma gittiğinden değil ama bu sitenin amacı kitap Ancak ülkemizdeki birçok unsur gibi bu da bozuldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

1k gerçekten amacından saptı.Şuan arkadaşlık kurma sitesine döndü. Kızların salak gönderisine 20 30 beğeni 3 5 yorum ama bizim güzel gönderimize sıfır beğeni zoruma gittiğinden değil ama bu sitenin amacı kitap Ancak ülkemizdeki birçok unsur gibi bu da bozuldu.
    @fvera Tavsiyeniz için teşekkürler hocam. Baktım da çok zengin bir kitap içeriğine sahip, bir süre inceleyeyim. Eğer aklıma takılan olursa pm yoluyla iletişime geçerim.

@Kuriton Hocam derler ya hani ''Kızların olduğu yerde her şey olur'' diye. İşte ben bu yüzden o tür şeylerin olmasına pek şaşırmadım. Fakat beni delirten nokta, atıyorum listemde yer alan bir kitap hakkında bilgi edineceğim; bir kaç inceleme okuyayım dedim inceleme yapanların çoğu inceleme yazısında spoiler veriyor alıntı paylaşıyor. Alıntı paylaşma yeri de ayrı halbuki. İncelemede benim bildiğim kitap hakkındaki izlenim, düşünce ve hissettirdikleri gibi şeyler yazılır fakat bu inceleme işi de bahsettiğiniz sorun gibi büyük bir probleme dönüştü. Güzel bir alternatif bulursam listemi taşıyıp 1k'ya bay bay etmeyi düşünüyorum.

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sana hak veriyorum.spoiler konusunda bikac kisi ile tartistim bile.adam sanane istedigimi yazarim deyip duruyor.hem cinslerim ise kitapla ilgisi yok sadece kızlara yazıyor.guzelim site çöp çatan sitesine döndü ve yönetim de bir sey yapmıyor.

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sana hak veriyorum.spoiler konusunda bikac kisi ile tartistim bile.adam sanane istedigimi yazarim deyip duruyor.hem cinslerim ise kitapla ilgisi yok sadece kızlara yazıyor.guzelim site çöp çatan sitesine döndü ve yönetim de bir sey yapmıyor.

• - Saçma sapan paylaşım yapan hesapları takip etmeyeceksiniz.

- Bu hesaplara prim veren ve kâle alan hesapları takip etmeyeceksiniz.

- Kaliteli paylaşım yapan onlarca hesap var. Onları takip edin.

- Kitap yorumu okumak istiyorsanız en üstteki yorumlar çoğunlukla kaliteli oluyor. Pek aşağılara inmeden sadece onları okuyacaksınız.

Bu şekilde tertemiz bir 1000kitap sayfanız olur.

Yoksa hangi siteye giderseniz gidin aynı şeylerle karşılaşacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000kitap güzel aslında. Gerçi ben eski usül deftere not tutmaya döndüm ama

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

- Saçma sapan paylaşım yapan hesapları takip etmeyeceksiniz.

- Bu hesaplara prim veren ve kâle alan hesapları takip etmeyeceksiniz.

- Kaliteli paylaşım yapan onlarca hesap var. Onları takip edin.

- Kitap yorumu okumak istiyorsanız en üstteki yorumlar çoğunlukla kaliteli oluyor. Pek aşağılara inmeden sadece onları okuyacaksınız.

Bu şekilde tertemiz bir 1000kitap sayfanız olur.

Yoksa hangi siteye giderseniz gidin aynı şeylerle karşılaşacaksınız.
    @zegerezen Hocam sayfam aslında bahsettiğiniz gibi, tertemiz ve sadece kitaplarla ilgiliyim. Fakat inceleme ve alıntı bölümü ayrı olmasına rağmen inceleme kısmında da alıntı yazıyorlar. Bildiriyorum fazla alıntı yoksa sıkıntı değil diyor yönetim.

Kitaba girdigimde en üstteki incelemeler ağırlıklı olarak spoilerli. Demek ki bahsettiginiz durum eskidenmiş.

@melodrama11 Hocam güzel de eskiden güzelmiş demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorundan bende muzdaribim. O kadar gereksiz insanla dolmuş ki 1k, yönetim silmeye kalksa bunların hızına yetişemez. İnceleme yazayım diyip kitabı niçin, kimden, ne zaman, nerede aldığına kadar bütün her şeyi yazanlar var ve buna da inceleme diyorlar. Ergen tripleriyle dolu ileti kısmı oraya bakılmıyor bile. Tek adam akıllı kalan yer alıntı kısmı henüz orada saçmalaya başlamadılar. Ayrıca yukarıda bir arkadaşın bahsettiği şu kızlar bir ileti paylaşınca bir sürü beğeni yağıyor diye bir şey yok ne kadar ergence sözlerle dolu ileti yazarsan, incelemelerini gereğinden fazla uzatıp hayat hikayeni inceleme kısmına yazarsan o kadar çok beğeni alıyorsun bunun cinsiyetle alakası yok bir kitaptan alıntı paylaştığımda gelen beğeni sayısı beşi geçmez...

• adrenokortikotropik. A kullanıcısına yanıt
    Alıntı kısmı bozulmaz da gönderi yeri var oraya saçma sapan şeyler yazanlar da var.Mesela en son okuduğun kitap diye soru sormus bayanın biri.Dusun yani o kadar belirsiz bir site.
    Kitap okuma inceleme sitesi ama siyasete girilip kavga gürültü ediliyor.Sukur ki engel atıyorum gözükmüyorlar
    Tavsiyem blok atman

• Aynen engelliyorum 👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.