Şimdi Ara

Kitap Çıkarma Amatör.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yazdığım deneme yazılarım var birbirinden bağımsız ufak yazılar dergi yazıları gibi. Yazdıklarıma güveniyorum ve bunları yayınlamak, okunmasını sağlamak istiyorum. Bir kaç edebiyat dergisine gönderdim yazılarımdan ama geri dönüş olmadı tanınmış kalemlerle çalıştıkları için. Bende bunları bir kitaba toplasam deneme yazıları altında bir kitap çıkarsam bana maliyeti çok yüksek olur mu ve değer mi bu maliyete ? Görüşlerinizi yazarmısınız.

• Hocam bilgim yok ama başarılar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlanınca "lan keşke çıkarsaydım şu kitabı" diyeceksen evini sat yinede bastır bence. İnsan hayallerini yaşamalı yoksa yaşamanın bir mantığı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nthows

Yaşlanınca "lan keşke çıkarsaydım şu kitabı" diyeceksen evini sat yinede bastır bence. İnsan hayallerini yaşamalı yoksa yaşamanın bir mantığı var mı ?

çok haklısın kardeşim sagol :)
  • amat000 A kullanıcısına yanıt
    HOCAM benim de niyetim var ama param yok

Sen insallah basarili olursun dene sansini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

HOCAM benim de niyetim var ama param yok

Sen insallah basarili olursun dene sansini

Bir şekilde çıkar da üstad ama çıktıktan sonra alınıp okunur mu sadece aile fertlerinin elinde görmeyelim :D
  • Dergileri yeterince araştırdığına emin misin acaba? Çünkü o kadar çok edebiyat dergisi var ki günümüzde. Bence o konu üzerine biraz daha git. Birde itüsözlük, ekşisözlük tarzı sitelerde bazı yazılarını paylaşarak insanlardan gelen tepkileri alabilirsin. Ona göre kitap bastırma işine girişebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dh Kitap bölümünde konular var okuyabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CardaQue kullanıcısına yanıt
    teşekkürler düşüncelerin dergileri araştırdım evet. Sözlükde yazmak için de belli bir seviyede olmak gerekiyor benim bildiğim rütbe falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amat000

teşekkürler düşüncelerin dergileri araştırdım evet. Sözlükde yazmak için de belli bir seviyede olmak gerekiyor benim bildiğim rütbe falan.

Özelden e-mail'ini atarsan davetiye gönderebilirim. Direk yazmaya başlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.