Şimdi Ara

İngilizce öğrenmek için DİZİ,ÇİZGİ FİLM,PROGRAM,EĞİTİM SETLERİ vb. önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
13.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pamukkale üniversitesinde hazırlık okuyorum.Hazırlığa başlama kurum ileri düzey.B kuru.B kuruna beni nasıl aldılar hala anlamıyorum:( her neyse
    ingilizcemi geliştirmek için program,dizi,çizgi film,eğitim seti vs tavsiyelerinizi bekliyorum.Pazartesiye kadar indireceğim sonrasnda üni var zaten.

Bir örnek vereyim:Çizgi filmde karakterler yavaş konuşacak ve ingilizce altyazısını bulabileceğim.Örn:teletubbies gibi.
    Yada ingilizce öğreten çizgi film olabilir.

• gramer için oxfordun gramer kitabını al advanced alma ağır gelir mavi olan vardı bende o iyidir ayrıca cambriin turuncu gramer kitabı var o güzel

ne izlersen izle ıngilizce alt yazılı izle (altyazisi ve sesi ingilizce olsun)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

gramer için oxfordun gramer kitabını al advanced alma ağır gelir mavi olan vardı bende o iyidir ayrıca cambriin turuncu gramer kitabı var o güzel

dostum elimde onlarca kitap var.Birde üniversitenin kazıklatıdığı 300 liralık kitap var.Gramer a pratik lazım.Kitaptan bir yere kadar ilerleyebiliyorum.

10 u aşkın yabancı dizi izliyorum bunların hiçbiri benim seviyeme göre değil.dizinin %20 sini anlıyorum ama işime yaramıyor.Benim ing seviyemde bir çizgi film olsa 2,3 kere izlesem ve her gün izlesem pratik işim hallolur.
  • Lost iyidir, onu takip edebilirsin.
    Bide youtubedan ingilizce öğreten kanallar var, onları takip et. Mr. Duncan vardı, kel bi herif o iyi anlatıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Lost iyidir, onu takip edebilirsin.
    Bide youtubedan ingilizce öğreten kanallar var, onları takip et. Mr. Duncan vardı, kel bi herif o iyi anlatıyordu.

Mr. Duncan 'a abone oldum.Ne kadar çok kaynak o kadar çok pratik.
    Teşekkürler
  • Yok mu benim durumumu yaşamış yardım edecek biri:)
  • up
  • ingilizceni gerçekten geliştirmek istiyorsan the simpsons u tavsiye ederim

ancak altyazılı biraz araştırman lazım pek bulamadım birde biraz hızlı konuşuyorlar

birde youtubeye yeni özellik geldi ingilizce videolarda altta altyazıları çevir diyo orda ingilizceyi seçersen altyazı çıkıyor ama belirli videolar dışında tam çeviremiyor

tam çevrilen video istersen google nin yüklediği videolara bak zeitgeist gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 26 Ekim 2012; 22:53:13 >
  • lost taki konusmalar hem yavas hem de gayet anlasılır. ben de tavsiye ederim
  • Voscreen sitesinde filmlerden kisa kesitler var anlamaya calisiyosun hem zevkli baya tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sean-Bean

quote:

gramer için oxfordun gramer kitabını al advanced alma ağır gelir mavi olan vardı bende o iyidir ayrıca cambriin turuncu gramer kitabı var o güzel

dostum elimde onlarca kitap var.Birde üniversitenin kazıklatıdığı 300 liralık kitap var.Gramer a pratik lazım.Kitaptan bir yere kadar ilerleyebiliyorum.

10 u aşkın yabancı dizi izliyorum bunların hiçbiri benim seviyeme göre değil.dizinin %20 sini anlıyorum ama işime yaramıyor.Benim ing seviyemde bir çizgi film olsa 2,3 kere izlesem ve her gün izlesem pratik işim hallolur.

simpsons diyen arkadaşı dinle bide family guy var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sean-Bean

quote:

simpsons diyen arkadaşı dinle bide family guy var

dostum o dizileri izliyorum zaten.Sorun pratikte.Grammerde önemli bir şey işliyoruz.Bu önemli işi pratiğe almak gerek.Kitaptan çalışarak felan pratiğe almak epey zor.Her gün okuyacan da yazacanda:(
    Örn:Bir çizgi filmde fln grammer örneğini görsem direk beyne alırım

• o zaman geriye ya ts kalıyor yada chat sitelerinde yabancılarla konuşacaksın
  • İzleyeceğiniz dizinin kelimelerine önce diziyleogren.com'dan çalışıp öğrenirseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ayrıca ingilizce seviyenize göre şuradaki listeden bir dizi seçebilirsiniz: 
    diziyleogren.com
    Dizi İle İngilizce Öğrenmek Ayrıntılı Rehber
    https://diziyleogren.com/blog/dizi-ile-ingilizce-ogrenmek-ayrintili-rehber

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.