Elif Şafak Aşk Kitabını ucuza alabilirsiniz. |
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
harry potter ın resimli özel baskı larını arıyorum arkadaşlar. 2 tanesi amazon da, 1 tanesi babil de avantajlı gözüküyor. şöyle tek seferde tek yerden alım için öneriniz var mı?
-
-
Bugün amazondan aldığım kitaplar geldi. 5 tane kitap sipariş etmiştim adamlar kitapları poşete koyup yollamışlar,her tarafı zedelenmiş,ıslanmış bazı yerler kararmış.
Daha önce de kitap siparişlerim oldu bu kez tam rezaletti.Müşteri hizmetleriyle görüştüm isterseniz kullanın 10 tl indirim tanımlayalım dedi. Bu şekilde kargolamaya devam ederlerse kitap alacak müşteri bulamazlar.Yarın iade edecem.
-
Satıcı amazon mu? Emin misiniz?
Ben de bugüne kadar bir sürü kitap siparişi vermiş biriyim ve başıma ne rezillkler geldi kim bilir ama Amazon'dan söylediğim kitaplar Amazon kutusunda gayet sağlam bir şekilde teslim edildi. Çok memnun kaldım.
-
8 Eylül’de bkmkitap tan 106 liralık alışveriş yapmıştım. Yeni yeni göndermeye başladılar. 8-9 kargo ile gönderecekler sanırım18 kitabı . Ben şikayetvara Twitter’a cimere her yere yazmıştım. Bundan dolayı göndermiş olabilirler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2 liralık ürün alıyoruz koca kutuda ürünün etrafını gazete kağıtlarıyla çevreleyen amazon böyle bir şey yapmamıştır diye düşünüyorum. Satıcı farklı olabilirquote:
Orijinalden alıntı: replaaBugün amazondan aldığım kitaplar geldi. 5 tane kitap sipariş etmiştim adamlar kitapları poşete koyup yollamışlar,her tarafı zedelenmiş,ıslanmış bazı yerler kararmış.
Daha önce de kitap siparişlerim oldu bu kez tam rezaletti.Müşteri hizmetleriyle görüştüm isterseniz kullanın 10 tl indirim tanımlayalım dedi. Bu şekilde kargolamaya devam ederlerse kitap alacak müşteri bulamazlar.Yarın iade edecem.
quote:
Orijinalden alıntı: Japonya
2 liralık ürün alıyoruz koca kutuda ürünün etrafını gazete kağıtlarıyla çevreleyen amazon böyle bir şey yapmamıştır diye düşünüyorum. Satıcı farklı olabilir
Alıntıları GösterKeşke farklı olsaydı,malesef satıcı Amazondu. 5 tane kitap,yani sadece 1-2 kitapta değil. 5 kitap sadece kargo poşetine konulup yollanmış.Müşteri hizmetleriyle görüştüm saolsunlar iade edin dediler... Bir daha böyle bir şey yapmayacaz bile demediler.Tepki gösterdim ki başkaları aynı durumu yaşamasın.Kitaplar hem yıpranmış,hem kararmış... ne bileyim ilk defa böyle berbat bir kitap gönderisi gördüm.
-
Çok üzüldüm, geçmiş olsun hocam. Ben kitap siparişlerimde genelde kidega yi kullanıyorum. Papara ile 100 lirada 15 lira geri ödüyorquote:
Orijinalden alıntı: replaaKeşke farklı olsaydı,malesef satıcı Amazondu. 5 tane kitap,yani sadece 1-2 kitapta değil. 5 kitap sadece kargo poşetine konulup yollanmış.Müşteri hizmetleriyle görüştüm saolsunlar iade edin dediler... Bir daha böyle bir şey yapmayacaz bile demediler.Tepki gösterdim ki başkaları aynı durumu yaşamasın.Kitaplar hem yıpranmış,hem kararmış... ne bileyim ilk defa böyle berbat bir kitap gönderisi gördüm.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Kitap alışverişlerinde kargo gerçekten çok önemli,kitapseverler bilirler bir kitap biraz zedelenince bile insan üzülüyor.Amazon güzel kitap kampanyaları yapıyor, tepki verdim ki kitap gönderilerine biraz özen göstersinler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: replaaKeşke farklı olsaydı,malesef satıcı Amazondu. 5 tane kitap,yani sadece 1-2 kitapta değil. 5 kitap sadece kargo poşetine konulup yollanmış.Müşteri hizmetleriyle görüştüm saolsunlar iade edin dediler... Bir daha böyle bir şey yapmayacaz bile demediler.Tepki gösterdim ki başkaları aynı durumu yaşamasın.Kitaplar hem yıpranmış,hem kararmış... ne bileyim ilk defa böyle berbat bir kitap gönderisi gördüm.
Alıntıları Gösterböyle göndermeye devam ederlerse, fiyatlar ne kadar uygun olursa olsun sipariş vermem. Paketleme kitap konusunda çok önemli eganba,babil,odakitap,kitapyurdu,idefix ve d&r tercih ettiklerim arasında.
-
Anlatılan durum pek akıl karı gelmedi nedense, çünkü bu adamlar tuvalet kağıdını bile başka koliye koyuyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zapiekankarz
Anlatılan durum pek akıl karı gelmedi nedense, çünkü bu adamlar tuvalet kağıdını bile başka koliye koyuyorlar.Kitap satıcısı değilim ki olmayan bir durumu paylaşıp firmayı kötüleyeyim.
Daha önce 3-4 defa kitap siparişi verdim ilk defa bu şekilde yolladılar.Amazon sayesinde bir çok kişi uygun fiyatlara kitap almaya başladı.Ben bu hizmetin devamı için firmaya tepki gösterdim.Kitap taşımacılığı da en az elektronik ürün kadar hassas.
-
quote:
Orijinalden alıntı: renzokukenharry potter ın resimli özel baskı larını arıyorum arkadaşlar. 2 tanesi amazon da, 1 tanesi babil de avantajlı gözüküyor. şöyle tek seferde tek yerden alım için öneriniz var mı?
Aynısından bende arıyorum. Hatta ekstra olarak da dan brown resimli de arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En parada da kidega kitapyurdu yada bkm kitapta 50 tl üzerine 15 iade ediyor.
Enpara da çok şart var hocamquote:
Orijinalden alıntı: oktay1910En parada da kidega kitapyurdu yada bkm kitapta 50 tl üzerine 15 iade ediyor.
Aynen ayın en paralısı olma ve 1 fatura ödeme talimatı istiyor ben yararlanıyorum
Kırılmış Donmuş diye aldın
Islanmış olarak geldi .
iade et o nasıl ürün taşımaktır.
benim kargo 1 aydır ortada yok kargo hasar gördü diye getirmediler .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X