< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bandrolün amazon ile pek alakası olacağını sanmıyorum. Konu yüksek ihtimalle yayınevi ile ilgilidir. Daha önce SEL yayıncılık bandrol olaylarında şöyle bir rezalete imza atmıştı. Buna benzer bir olay olabilir.
-
İdefix'de stokta yokmuş hocam. Zaten nadir bir çizgi roman, Bkm'de ucuz fiyata görünce şaşırdım. Alayım en kötü iptal edilir. Teşekkürler yine de
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İlknokta üzerinde İthaki yayınlarının tüm kitaplarında %50 indirim var 1 günlüğüne.
-
Dediğiniz gibi Amazon'un bu işle alakası olduğunu bende düşünmüyorum. Fakat böyle şeyler ile karşılaşmak marka güvenirliliği azaltıyor maalesef. Belki yabancı yazar ve fazla bilinen bir yayınevi olmadığından dolayı fazla önemsiz görünüyor ama popüler bir yayınevinden popüler bir yazara denk geldiklerinde kendilerine problem oluşturma ihtimali yüksek.
Amazon fırsatlar konusunda başka bir arkadaş paylaşmıştı:
-
Konuyu takip edenler var mı bilmem ama güzel kitap grupları varsa beni çağırabilirsiniz tele-gram vs. için.
Kitaplar için her ay bütçe ayırıyorum ve güncel yayınları takip etmeye çalışıyorum. Bu hususta size verebileceğim tek tavsiye amazon olur sanırım. Özellikle şu son aylarda kitapların gelmesi çoğu sitede 1 hafta-10 günü buluyor ama amazon'un gönderileri ertesi gün kapımdaydı bu açıdan beni çok şaşırttı. Yayınevlerini de takip etmeye çalışıyorum kendi sitelerinden, uygun kampanyalar olursa onlardan alışveriş yapıyorum özellikle set vs. olursa. Sipariş vermeden önce de telefonla arıyorum kargoyla ilgili durumları danışıyor ve sipariş kısmında varsa not bölümüne yazıyorum. Bunu size de tavsiye ederim, bazı yayınevleri siparişimin yanına hediye kitap, ayraç vs. de ekliyor hoşuma gidiyor açıkçası.
-
Van Shaw 3 Kitap Kutulu Set (Türkçe) 7. 89 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fena kaçırdık
Gördüğümde 6 stok vardı. Birini alıp hemen burada paylaştım. Anında tüketmişler 8 lira olunca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BKM kitap son günlerde nasıl? Acil bir kitap var almam gereken tavsiye eder misiniz ?
Kumtoys oyunlarında süper fiyat bakın https://www.kitapaski.com/kumtoys-mosaic
-
Ya bu amazon Eylül ekimde negzel kitap kampanyaları yaptı bu ay neden yapmıyor
Hocam bende sizin gibi bir grup arayışındayım. Bulabildiniz mi? -
-
-
İyi fiyat. Ürün veya indirim 28 Kasım'a kadar bitmezse Paylaş-Kazan'dan gelen 25 lira kuponla 40 TL'ye alınabilir. Bu fiyatı ile zaten iyiyken kupon vasıtasıyla şahane bir fiyata gelir. O güne kadar bence indirim biter ama yine de takip etmekte fayda var.
Hocam onları kullanınca, sepette 20 indirim iptal oluyor, bi artısı kalmıyor genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakarip -- 26 Kasım 2020; 0:2:11 > -
Evet, şimdi gördüm, sepette indirimli ürünmüş. Şu sepette indirimlere ürünlere bir ayar çekmediler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X