Şimdi Ara

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.421
Cevap
323
Favori
229.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kargo da olmayanmış iyimiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdefix de her kitap için sepette %5 kampanyası başlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 4 Aralık 2020; 10:6:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfada @mountainwolf ın verdiği d&r kargo ücretsiz kodları çok işime yaramıştı. Ancak dün ve bugün alışverişimde 3 ü de hata verdi. Zaman zaman d&r kodları iptal ediyor sanırım.

Yeni ücretsiz kargo kodu: 5B10A09T.

Bugün sipariş verdim, çalışıyor.

• Arkadaşlar idefix hangi kargo firması ile gönderim yapıyor biliyor musunuz

• Kargo
    Standart Tes. - Yurtiçi Kargo

18 Ekim’deki son siparişim böyleydi
  • semican S kullanıcısına yanıt
    Korktum MNG mi acaba diye ama neyse değilmiş.amazondan bir satıcıdan kütüphane aldım 100 liraya 28 Kasım'da şipariş verdim 2 sinde mng kargoya verildi o günden beri hareket yok.mng satıcı henüz bize teslim etmedi diyor satıcı hemen kargo firmasına sorayım dönelim diyor ama ortada hiçbir şey yok gene

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 4 Aralık 2020; 15:32:12 >
  • 150 TL ye 30 TL indirim kodu: Amazonapp

Yeni kod gelimiş

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

150 TL ye 30 TL indirim kodu: Amazonapp

Yeni kod gelimiş
    Eyvallah! Daha dün aklımdan geçiriyordum. Amazon bir kampanya yapsa da kitap alsam diye... Fena alıştık ama bu kadar kitabı ne zaman okuruz Allah bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Eyvallah! Daha dün aklımdan geçiriyordum. Amazon bir kampanya yapsa da kitap alsam diye... Fena alıştık ama bu kadar kitabı ne zaman okuruz Allah bilir...

Alıntıları Göster

Tsundoku hastalığı, kişinin okuyabileceğinden fazla sayıda kitap satın alarak evde biriktirmesi ile karakterize bir tür istifleme bozukluğudur. Tsundoku, Japonca kökenli bir kelimedir ve istiflemek anlamına gelen “tsunade”, bir süreliğine terk etmek anlamındaki “oku” ve okumak manasına gelen “doku” kelimelerinin kombine edilmesiyle elde edilmiştir. Tsundoku kelimesi Türkçe’ye “bir kitabı satın aldıktan sonra okumadan bırakma, genellikle böyle okunmamış diğer kitaplarla birlikte yığma eylemi” şeklinde çevrilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: robot216

Tsundoku hastalığı, kişinin okuyabileceğinden fazla sayıda kitap satın alarak evde biriktirmesi ile karakterize bir tür istifleme bozukluğudur. Tsundoku, Japonca kökenli bir kelimedir ve istiflemek anlamına gelen “tsunade”, bir süreliğine terk etmek anlamındaki “oku” ve okumak manasına gelen “doku” kelimelerinin kombine edilmesiyle elde edilmiştir. Tsundoku kelimesi Türkçe’ye “bir kitabı satın aldıktan sonra okumadan bırakma, genellikle böyle okunmamış diğer kitaplarla birlikte yığma eylemi” şeklinde çevrilebilir.

Alıntıları Göster
    Bu da farklı bir bakış açısı tabi ki... Benimkisi aynı zamanda çocuklarıma güzel ve değerli bir kütüphane bırakmak. Sırayla okuyoruz çoğu kitabı. Sonrasında kitap hakkında yorumlar yapmak da zevkli oluyor

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Evvelsi gün kitap aldık 60 a yakın 800 e yakın para verdik bileydim beklerdim😭

• quote:

Korktum MNG mi acaba diye ama neyse değilmiş.amazondan bir satıcıdan kütüphane aldım 100 liraya 28 Kasım'da şipariş verdim 2 sinde mng kargoya verildi o günden beri hareket yok.mng satıcı henüz bize teslim etmedi diyor satıcı hemen kargo firmasına sorayım dönelim diyor ama ortada hiçbir şey yok gene

Teşekkürler

İdefix arada mng ile de gönderim yapıyor kargo firması tercihini idefix yapıyor siz siparişi verdikten sonra belli olur

• quote:

150 TL ye 30 TL indirim kodu: Amazonapp

Yeni kod gelimiş

Ayriyeten %20 kodu da var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Ayriyeten %20 kodu da var mı

Alıntıları Göster

+1

benimde alacağım kitaplar var, ayıca p.tesiye kadar devam edermi acaba kodların geçerliliği, şayet p.tesi anca alabilirim.

• Sabahattin Ali Seçme Eserleri: 6.37 TL.

İçerisinde; Kürk Mantolu Madonna, Kuyucaklı Yusuf ve İçimizdeki Şeytan eserleri var. Yerli bir eser olduğu için yayınevini pek sorun etmenize gerek yok.

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu]

• TRajikomik kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=146825529

Amazon ana konusunda kodun 20 Aralık’a kadar geçerli olduğu yazılmış
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama olursa çok güzel olur daha alacağım kitapta var

• quote:

Orijinalden alıntı: semican

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=146825529

Amazon ana konusunda kodun 20 Aralık’a kadar geçerli olduğu yazılmış

teşekkürler. 7 kitap seçtim bakalım..

152 tl tutuyor :D 30 tl kod indirimi olursa

122 olcek

eğer %20 yoksa tabii o da olursa Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] 

biraz daha kitap alırım benim liste kabarık.

tabii p.tesi alacağım kısmetse.

• %20 yine olacak mı eğer olursa 30 TL +%20 fena olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mountainwolf

İdefix 150/30 İndirim Kodu: 246AE15B

Habersiz kullandım ama teşekkür ederim..Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] 

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.