Ben kitaplarımı aldım 156 TL yerine 126 TL ödedim ekstra %20 gibi birşey yapmadı. ilgilenen arkadaşlara duyurulur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
oglak.com da yılbaşına özel setlerde %50 indirim var kargo 150 tl üzeri ücretsiz.
-
İdefix 50/15: INEW15
D&R 50/15: DNEW15
Not: Kargo ücreti hariçtir.
-
Amazon.com.tr 150/30: AMAZONAPP
Not: Cep telefondaki uygulamada geçerlidir. Her kullanıcı en fazla 1 defa kullanabilir. PC'de çalışmaz. Son gün 03 Ocak 2021
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mountainwolf -- 18 Aralık 2020; 17:20:23 > -
kargo olmasaymış iyimiş,100 veya 150 lik alışverişe D&R geçerli uygun kupon var mı hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 16 Aralık 2020; 13:8:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mountainwolfAmazon.com.tr 150/30: AMAZONAPP
Not: Cep telefondaki uygulamada geçerlidir. Her kullanıcı en fazla 1 defa kullanabilir. PC'de çalışmaz. Son gün 03 Ocak 2021
hocam bu yeni kod mu??? ben 1 hafta önce kullanmıştım yarın tekrar kullanabilirmiyim acaba
-
Arkadaşlar kidega dan indirim kodu var mı kitap alacağım çokça ama indirim kodu ile biraz düşürürsem rakamı iyi olur.rica etsem bilen varsa yazabilir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eneshatipoglu
Arkadaşlar kidega dan indirim kodu var mı kitap alacağım çokça ama indirim kodu ile biraz düşürürsem rakamı iyi olur.rica etsem bilen varsa yazabilir miPapara %15 iade
-
Hocam o ne oluyor?
Edit:sanal kart sanırsam daha önce kullanmamıştım.1320 liralık alışverişim bekliyor şu an dediğinize göre de 200 liralık bir iade oluyor kampayadan dolayı galiba %15 düşünürsek baya iyi o zaman
En fazla 15 lira oluyormuş indirim şimdi gördüm.çok sağol bilgi verdiğin için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 17 Aralık 2020; 16:32:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Anlık Fırsat!
Yüzüklerin Efendisi 1-2-3 Tek Cilt %70 İndirimle: 46,80 TL.
Not: Sitede "ciltsiz" dediğine bakmayın, "ciltli" ve özel baskılı edisyondur, içinde "orta dünya" haritası da vardır.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/9753423470/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mountainwolf -- 21 Aralık 2020; 11:48:5 >
-
Anlık Fırsat!
Sefiller - 2 Kitap Takım %70 İndirimle: 15,60 TL.
https://www.amazon.com.tr/dp/6053324744/ref=gbdf_tit___b6178cf2?smid=A1UNQM1SR2CHM
-
Bekleme listesine girdim fakat sıra gelmedi bir daha bu fiyatlara düşer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler sefilleri aldım. En kısa sürede de okumak ümidiyle :) -
Şu an itibariyle 46,80 TL'den yeniden stoklara girmiş.
-
Bende bekleme listesindeyim ama gelmedi -
Öğlen 12 den beri bekleme listesindeyimquote:
Orijinalden alıntı: mountainwolfŞu an itibariyle 46,80 TL'den yeniden stoklara girmiş.
-
Amazondan tıp kitapları alan var mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X