Şimdi Ara

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.421
Cevap
323
Favori
229.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah bekleme listesine girdim, bildirim gelmedi en başta kaçırdım sonra bir daha girdim 30 dakikka içinde sıra geldi aldım hemen, sizlere nasıl gelmedi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747

Sabah bekleme listesine girdim, bildirim gelmedi en başta kaçırdım sonra bir daha girdim 30 dakikka içinde sıra geldi aldım hemen, sizlere nasıl gelmedi anlamadım.
    Ben bir hesaptan girdim sonra diğerine geçtim. Çalışıyordum bir iki is hallettim ilk girdiğim hesaba baktım listeden çıkmış. Hemen diğerine girdim o halen listede. Öğlenden beri listede
  • 747kubimustafa747 kullanıcısına yanıt

sabah 11.45 den beri bekleme listesindeyim stok var diyor ama, 2-3 saat önce canlı destekten sordum stok olmadığını falan söyledi muhtemelen iptal edilen sipariş falan olursa sıra bize gelecek

• Kurt_Kaya kullanıcısına yanıt
    Ben de saat 12,15 civarı girdim ilkini kaçırdım 12,30 da tekrar girdim. 13,00 da aldım. Sizlere neden sıra gelmemiş anlamadım.
  • 747kubimustafa747 kullanıcısına yanıt

hocam prime üye misiniz?

• Kurt_Kaya kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ilk geldiğinde aldım direkt, kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt_Kaya

hocam prime üye misiniz?

Yeni hesap açıp prime alarak bekleyeceğim belki öyle gelir
  • Yarın sabah 9'da Savaş ve Barış, Melekler ve Şeytanlar kitaplarına indirim gelecek. Bu sabahki kitap indirimlerinden sonra bunlarda da çok iyi fiyatları görürüz muhtemelen. Takipte olmanızı öneririm.

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt

bende trendyoldan aldım aynı seti remzi kitap evi yazıyordu ama camdaki kızı amazondan almıştım. aradaki fark açık bir şekilde ortada. bu korsan satış yapanlara ağır cezalar kesilmeli.

• amentus kullanıcısına yanıt
    Hala n11 den haber bekliyorum bakalım ne olacak.cimer sistemine şikayet etmeyi düşündünüz mü hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Daha önce benzer bir şikayetim olmuştu cimerden üstü kapalı bizi meşgul etmeyin firma ile muhatap olun tarzında cevap geldi. Daha önce de trendyola şikayet ettim yine sahte ürün gönderilmişti. Kimse oralı olmadı. 4 kitaba birde indirim çekle 64 lira verdim diye sevinmiştim
  • mountainwolf kullanıcısına yanıt
    Fiyat değişti
  • Anlık;

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu]

• amentus kullanıcısına yanıt
    Bende n11 in çok da bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama şöyle yapabilir alıdğım satıcının n11 ile olan alakasını sonlandırabilir.emin ol n11 de Pegasus idefix gibi yerler hariç böyle kitap satanların çoğu sahte kitap satıyordur büyük ihtimalle.özellikle bu Gülseren budayıcıoğlu nun kitaplarını satanlar.en çok da zoruma giden orj fiyatına bilmeden sahte kitap almam oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrF_T kullanıcısına yanıt

Savaş ve Barış şuan neden gözükmüyor

• Tukense bile bekleme listesine katılın bitti yazıyor. Ben hiç göremedim kampanya sayfasinda

• Azramilla A kullanıcısına yanıt

satışta 1 saat kaldı. bende bekleme listesindeydim ama saat 10 olunca bitmeden al kapandı.

• Arkadaşlar,
    Amazon da neredeyse 200 liralık bir sepet yaptım. Bunu nasıl en ekonomik şekilde satın alabilirim? (Daha önce hiç amazondan alışveriş yapmadım.)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.