|
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
george orwell hayvan çiftliği özel baskı 45 tl ye aldım. müthiş fiyat 82 den aşağı 1 yıldır düşmemişti.
-
Amazon çıldırdı süper indirimler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon' a gömülün arkadaşlar! Süper fiyatlar var:
https://www.amazon.com.tr/deal/a79c66c0?searchAlias=stripbooks
-
amazon indirimlerini kaçırmayın kitap sevdalıları.
müthiş fiyatlar var
-
Sabah işr giderken bi sepwte bakayım dedim kitap fiyatları inanılmazdı 16 kitap ile kapattık günü
Lotr aldım sonunda allahım çok mutluyum. Çoğu popüler kitaplar keşke arada kalmışlara da indirim olsaydı ama yine de fiyatlar muazzam. Cebinden karşılıyor sanırım amazon kitap olayını -
Sabah sabah 390 TL harcadık! Amazon başa bela oldu...
-
Zamanında 40 küsür tl ye aldığımız tutunamayanlar 16 tl. Müthiş fiyatlar
-
-
amazon
-
30lira uygulama indirimini de kullanarak 12 kitabı etiket fiyatının %76 daha ucuzuna aldım.
-
Halil İnalcık, İlber Ortaylı, Mustafa Aksakal vb. gibi yazarlardan tarih kitapları tavsiye eder misiniz? Amazon'da seçili kitaplarda %70'e varan indirimler var şu an, malum.
-
İndirimler bitti mi ne? Şuan paylaşılan kitaplarda indirim gözükmüyor.
Şu an bitti hocam. 7 gün demişler ama şu an için pasif gözüküyor indirimler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitap indirimleri için takipte olun ve listeniz hazır bekleyin derim. Kısmen veya tamamen bir süre sonra yeniden indirim yapacaklar diye düşünüyorum.
-
Nasip, şuana kadar Amazon kitap indirimlerine yetişemedim. Aslında Amazon arayüzünde de sıkıntı var. İndirimli olan ürünlere rahatça ulaşamıyor insan, ancak indirim olduğunu duyunca aratıp bulabiliyoruz.
25 kitabı 185 liraya alarak güzel bir alışveriş yaptım. Şimdi sırada okuması kaldı artık kaç senede biterse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X