Şimdi Ara

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.421
Cevap
322
Favori
229.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazonda Yaşlı Adamın Savaşı: Yaşlı Adamın Savaşı Serisi 1.Kitap
    Ve 2.kitap 10'ar TL ye düşmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz kitapyurdu platin üyelik kullanmak isteyen dm den yazabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

Amazonda Yaşlı Adamın Savaşı: Yaşlı Adamın Savaşı Serisi 1.Kitap
    Ve 2.kitap 10'ar TL ye düşmüş.

Hocam çok güzel indirime girmiş ama ilk ve üçüncü kitap tükenmiş sanırım indirimde gözükmüyor. :( Alan arkadaşlara hayırlı olsun

• Üçüncü kitap 20tl üzerindeydi. Almadım. 1 ve 2 aldım. Ne zamandır sepetimdeydi.

Umarım tekrar iner.

• Kidega veya Bkmkitap indirim kodu var mı?

• Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu]

BKM Kitap 100/15 TL indirim kodu: ANK9

https://www.bkmkitap.com

• Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu]

Kidega 100 TL üzeri %10 indirim kodu: MASUMLAR

100/10 TL: KdG2107

https://kidega.com

Not: Kodlar zaman zaman çalışıyor. Çalışıp çalışmadığını öğrenmek için sistem üzerindeyken sepet ekranında denemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mountainwolf -- 27 Ağustos 2021; 2:1:54 >

• mountainwolf kullanıcısına yanıt
    Valla çok iyi oldu teşekkür ederim kullandım.Sayenizde kitap okuma gözlüğü bedavaya geldi.

Kod şu an hala geçerli arkadaşlar.Bkm kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 21 Ağustos 2021; 16:56:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi okumalar...

• https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/3-al-2-ode-firsati?kategori=60001501_2147483645

3 al 2 öde kampanyası var. Üstüne İninal ile alırsanız sepetin son aşamasında ekstra yüzde 20 indirim var. Kitap sayısı az olsa da indirim güzel.

Sefiller 2 cilt İş Bankası

Veba Geceleri

Outliers

Normal fiyatı 84 civarıydı sanırım bu şekilde 45,12 TL + 2 TL ininal aylık ücret ödemesi ile almış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 22 Ağustos 2021; 13:16:18 >
  • İdefix 150/20 kod, ihtiyacı olan kullanabilir.

20 TL indirim kuponu kazandınız. 4492F3E8 1-30 Eylül tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

• Geçen gün 1250 liralık kitap alışverişim oldu amazondan.içlerinden Stephen King'in hayvan mezarlığı kitabı iade ürün çıktı hemde baya bir kötü kullanılmış köşesi kıvrık çok pis kirli şekilde geldi baktım arkasında iade bandrolü var.bugün MH iletişime geçip durumu anlattım bana iade yapabiliriz dediler bende yok sağolun iade istemiyorum böyle şeyler oluyor bilginiz olsun dedim.onlar da mağduriyetinizi gidermek adına kitap sizde kalabilir dedi bayan görevli.tekrar iade yapabilirim diye ısrar edince madem öyle sıkıntı olmayacaksa hediye kartı olarak hesabıma yüklerseniz sevinirim dedim ve yüklemişler sağolsunlar.

Ne biçim insanlar var yahu kitabı görseniz o kadar kirli o kadar kötü kullanılmış ki sanki yıllardır rafta kalmış sahaf raflarındaki kitaplar gibi hali.hiç mi utanmıyor sunuz o kitabı geri gönderirken o şekilde

Bazı insanlarda ne yazık ki, "etik" ve "değer" bilgisi hiç bulunmuyor. Bunlar olmayınca da, ahlaki açıdan düşük seviyede insanlar oluyorlar. Kuçuradi Hocanın bu konuda çok değerli açıklamaları var:

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu]Kuçuradi Felsefe ve İnsan Hakları Vakfıyoutube
    “ETİK DEĞERLER VE EĞİTİMİ” Birinci Bölüm: “DEĞERLENDİRME VE SORUNLARI” Kuçuradi Felsefe ve İnsan Hakları Vakfı tarafından hazırlanan, Prof. Dr. İoanna Kuçuradi'nin sunduğu “ETİK DEĞERLER VE EĞİTİMİ” video serisinin ilk bölümü “DEĞERLENDİRME VE SORUNLARI” konusunu ele alıyor. “ETİK DEĞERLER VE EĞİTİMİ” video serisi tamamlandığında beş bölümden oluşacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=ipMm5CYdEYY
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Geçen gün 1250 liralık kitap alışverişim oldu amazondan.içlerinden Stephen King'in hayvan mezarlığı kitabı iade ürün çıktı hemde baya bir kötü kullanılmış köşesi kıvrık çok pis kirli şekilde geldi baktım arkasında iade bandrolü var.bugün MH iletişime geçip durumu anlattım bana iade yapabiliriz dediler bende yok sağolun iade istemiyorum böyle şeyler oluyor bilginiz olsun dedim.onlar da mağduriyetinizi gidermek adına kitap sizde kalabilir dedi bayan görevli.tekrar iade yapabilirim diye ısrar edince madem öyle sıkıntı olmayacaksa hediye kartı olarak hesabıma yüklerseniz sevinirim dedim ve yüklemişler sağolsunlar.

Ne biçim insanlar var yahu kitabı görseniz o kadar kirli o kadar kötü kullanılmış ki sanki yıllardır rafta kalmış sahaf raflarındaki kitaplar gibi hali.hiç mi utanmıyor sunuz o kitabı geri gönderirken o şekilde

Olaya bakar mısın. O kadar kitap siparişi verdim amazondan ilk defa bugün, aynı senin anlattığın gibi bir kitap geldi. İade etsen indirimi yok. Tekrar aynı fiyata alamazsın. Böyle garip bir durum ayrıca

• BlackSea99 B kullanıcısına yanıt
    İlk defa başıma geliyor onca kitap alışverişinden sonra yani gittim D&R mağazasına kitabın sıfırını gördüm utandım yeminle bana gelen kitap ile kıyaslayınca.kitabı bir görsen sanki yıllardır elden ele dolaşmış raflarda bekleyen kitap gibi ama iade ile uğraşmadım sadece Amazon MH deki görevli bayana durumu anlattım dikkatli olmaları konusunda.çok önce alınmış belli.yeni alınıp hemen okunulup iade edilmemiş.bende sevindim uzun süredir sepetteydi indirime girmiyordu piyasada en ucuz 23 liraydı sonra Amazon 5 lira indirince hemen aldım.neyse okuyacağız artık yapacak birşey yok.Allah'tan satırların altını çizmemiş işaretleme yapmamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mountainwolf kullanıcısına yanıt
    Fırsatını bulduğum anda izleyeceğim teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim. Sevgiyle kalın...

• Konunuz takibimde umarım ucuza güzel koleksiyonerlik kitap bulur yatırımı yaparız @mountainwolf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.