< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (55. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Şapkamın İçindeki Kıraathane - Can Yayınları 1 TL
9750741730
Ay Eskir Gün Işırken - Can Yayınları 1 TL
9750741080
Yüzyılın İçinden Düşen Adam - Can Yayınları 2,5 TL
9750741706
-
-
%53 indirimde.. 7,47TL
-
Oğuz Atay - Tutunamayanlar
28 lira ---- eski fiyatı 34 lira idi
Oğuz Atay - Tehlikeli Oyunlar
29 lira ----- eski fiyatı 36 lira idi
İki kitapta da indirim var şu an.Bu aralar çok kitap aldım almak çok isterdim hatta seri olarak almak isterdim malesef ben yararlanamayacağım bu indirimden elbet ihtiyacı olan başka arkadaşlar indirimden yararlanabilir isterlerse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 9 Eylül 2021; 23:41:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
tutunamayanlar üstteki kitap şu anda 25,63 den satılıyor.
Fahrenheit 451 10,18 (%66)-Kitapyurdunda 10,17(altlimit 25)-
Veronika Ölmek İstiyor 12,51 (%62)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 13 Eylül 2021; 0:46:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Witcher evreni 65 tl şu anda amazonda, en son büyük kitap indiriminde 45 tl civarı idi, bir daha da inmedi zaten o rakamlara. ben bir daha bu rakama da inmez diyerek satın aldım. ilgilenen varsa düşünsün.
-
Toslayanlar kırtasiye alışverişlerinde %20 Tosback’i kapar!
tosla.com
Toslayanlar kırtasiye alışverişlerinde %20 Tosback’i kapar! - Toslahttps://tosla.com/kampanyalar/toslayanlar-kirtasiye-alisverislerinde-20-tosbacki-kapar
6-15 eylül.
Mh bkmkitap kitapyurdu gibi siteler dahil dedi ama toslanın ne yapacağı belli olmaz.Riske girmek istemeyenler halihazırda papara ile bkmkitap %15 kullanılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hopi 20 paracık göndermiş kitap365 sitesinde alt limitsiz kullanılıyor fakat kargo 15 tl.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 paracığa kadar 4 kat daha değerli kampanyasında var onunla beraber toplam 35 ₺ indirim oluyor. 125 ₺ üzeri kargo ücretsiz. 125 ₺ Lik kitap 90 a geliyor. Bu şekilde değerlendirilebilir.
Dune için bir fırsat var mı
amazonda 26tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon
Görmek: 1998 Nobel Edebiyat Ödülühttps://www.amazon.com.tr/G%C3%B6rmek-1998-Nobel-Edebiyat-%C3%96d%C3%BCl%C3%BC/dp/6052981326/ref=sr_1_1?dchild=1&qid=1632507036&refinements=p_8%3A70-100&s=books&sr=1-110,91 tl
-
D&R'dan 250 TL civarı bir kitap alışverişi yapacağım, bildiğiniz kullanabileceğim indirim kodu var mıdır?
-
30 Eylül son tarihli İdefix 150/20 indirim kuponum var. Ücretsiz şekilde ilk mesaj gönderen arkadaşa ileteceğim.
-
https://www.ucuzkitapal.com WDCKAMP kodu %10 indirim yapıyor ayrıca 100lira üzeri garanti pay'le ödemeye 30 bonus veriyor.
-
-
Şu anda amazon için bir kod var mı acaba? 25YAZ 'ı denedim olmadı
suresi geçti galiba kodun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X