yeni üyelikte prime olmak zorunda mıyız. yoksa sıradan bir maille üye olmak yeterli mi |
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (64. sayfa)
-
-
-
Sepette indirimi göremiyorum ben, indirimi kaçırdık mı yoksa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef,yazdığım günün ertesi sepette indirim kaldırılmış..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fırsat: Yoldaş - Cesar Pavese
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatlar el yakıyor bu sıralar gerçekten.
İdefix, dr, bkmkitap herhangi bir site için 100 tl üzeri sepet için indirim kodu paylaşabilecek olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enTURK_Baho -- 17 Mart 2022; 23:7:24 > -
BKM'de 100/10 için DONANIMHABER kodu çalışıyor hala. İdefix 125/15 için SEPET15 kodu var. Başka sitelerden indirim bilgisi olan arkadaşlar varsa ekleme yapabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
D&R'da ilginç bi indirim var tam 100% indirim
Picodi diye cashback veren bir site var duymuşsunuzdur belki epey bi popüler. İnternet sitesinden dr.com.tr linkine tıklanarak gidilince 100TL cachback veriyor. Ayrıca bu siteye verdiğim linkten üye olunca 20TL bakiye veriyor indirim 120TL'ye gelmiş oluyor.
Yapmanız gereken şey verdiğim linkten picodiye üye olmak ve picodi üzerinden cashback etkinleştirerek d&r'ın sitesine verilen linke tıklamak.
Referans linkim üzerinden üye olarak bana destek olursanız sevinirim. Bu şekilde üye olursanız ben de indirim alıyorum :)
Referansımla üye olursanız ekstradan 20 tl daha kazanıyorsunuz yani 100 liralık siparişinizden 120 tl kazanıyorsunuz.
Kayıt olduktan sonra yukarıdaki arama kısmına D&R yazıp sayfadan %100 cashback etkinleştir linkine tıklayarak alışveriş yapmalısınız. Yoksa cashback alamazsınız.
reklam engelleyici varsa onun kapatılması gerekiyor yoksa bu tarz cash uygulamaları yakalayamıyor.
-
Bu doğru mu picodi denilen sistemden parayı nasıl ne zaman alacağız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sizin referansla üye oldum fakat bu 20 cashback gelmedi ayrıca cashback etkinleştir deyip 100 tl sipariş mi vermemiz gerekiyor dr den ve şikayetvarda şikayetler var geri ödemediklerine dair ve uzun zamandır beklediklerini söylemişler siz geri alabildiniz mi
Ortalama 90 gün, maksimum 120 gün diyor geri ödeme süresi için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiac_tauruss -- 23 Mart 2022; 5:2:6 > -
Buda benim referans linki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
amazonAtomik Alışkanlıklarhttps://www.amazon.com.tr/Atomik-Al%C4%B1%C5%9Fkanl%C4%B1klar-James-Clear/dp/6052998385
Tam 1 hafta önce 36.90 dan almıştım ama şimdi 25,90 TL olmuş. Güzel indirimde görünüyor Prime üyeler için.
-
Garanti Bonus kartın Dünya Tiyatro Günü'ne özel 24-27 Mart arası geçerli bir kampanyası var. 100 TL üzeri alışverişe %20 bonus veriyor ama en fazla 40 TL bonus kazanılabiliyor. Kitapyurdu'ndan 100 TL üzeri bir kitap siparişi verdiğimde bu kampanyadan faydalandığıma ve bonus kazandığıma dair bir SMS geldi. Sizin de haberiniz olsun istedim. Sanırım kitap alışverişlerini de geçerli sayıyorlar, çünkü başka bir alışverişim olmadı ve satın almanın hemen ardından bu SMS geldi.
-
Arkadaşlar amazonda kitaplar da çok iyi indirimler var az önce başlattılar kitap ihtiyacı olan varsa bakabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlarda sanki çok oynama yokquote:
Orijinalden alıntı: eneshatipoglu
Arkadaşlar amazonda kitaplar da çok iyi indirimler var az önce başlattılar kitap ihtiyacı olan varsa bakabilir
Dün 32 liraya aldığım kitap 22 liraya düşmüş mesala sonra kumandanı öldürmek kitabı 65 liradan 41 e düştü.sahilde Kafka 50 ye yakındı 39 a düştü
Listemdeki kitaplar da ciddi indirimler var ama hem kartın limiti dolu olduğu için hemde yeni kitap aldığımdan alamıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X