Şimdi Ara

KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apoteminin organik kimyasini ben pek begenmemistim. Palmenin daha iyi diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    ben bu kitabı aldım ama zorlandım ... yalnız uğraşıyorum içinden çıkılmıyor. biri mutlaka olmalı değilmi hocam...
  • açıklamalar için teşekkür ederim çok faydalı oldu
  • palmenin tabiki daha iyi, zaten ben apotemiyi denemek için almıştım. :D
  • btlufk kullanıcısına yanıt
    Evet illaki anlamadıgın yerler olacak işte onları da bilen birisi sana öğretici bir biçimde anlatacak. Benim mesela matematik temelim iyidir, matematiği de severim ama ona rağmen anlamadıgım ufak tefek yerler olabiliyor. Bir de bazı arkadaşlar hakikaten abartıyorlar bu ''fiziğim kötü'' olayını. Adamın bırak liseyi, ortaokul fen dersi temeli yok gelmiş kitap zor diyor. İşte türlü türlü herkes. Neyse, fark ettiysen ss lerin arasına einstein ın bir sözünü de ekledim. Sen o sözden şaşma bence. :)
  • arkadaşlar elimde antremanlarla geometri ve matematiğin pdfsi mevcut. geometri 2 kitaptan matematik 4 kitaptan oluşuyor. isteyen pm atabilir
  • lalella kullanıcısına yanıt
    400 sayfa dostum.
  • ben de 8 kitap sipariş ettim bakalım ne zaman gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

Fizik temelim sıfırdı, mezunum.bu kitabı almak zorunda kaldım çünkü dersaneye gitmeyip evde calısmak istiyordum.Bence kitap konunun mantıgını anlatmakta çok iyi ben sevdim.Her konuyu bitirdiğimde farklı kaynaklarımdan o konudaki soruları çözüp geliştiriyorum.kitap ayrıca her konudaki püf noktaları da gösteriyor ki bence çok iyi.Ama kesinlikle yeterli bi kaynak değil

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97142919&p=1
    mesajinizi okudum ve size bir sorum olacakti ; antrenmanlarla fizik kitabinin yanina baska bir kitap daha almaya gerek var mi ? Yoksa sadece ant fizik jitabi bana yeter mi? Hemen sorulara geciyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_R -- 14 Temmuz 2015; 17:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_R

quote:

Fizik temelim sıfırdı, mezunum.bu kitabı almak zorunda kaldım çünkü dersaneye gitmeyip evde calısmak istiyordum.Bence kitap konunun mantıgını anlatmakta çok iyi ben sevdim.Her konuyu bitirdiğimde farklı kaynaklarımdan o konudaki soruları çözüp geliştiriyorum.kitap ayrıca her konudaki püf noktaları da gösteriyor ki bence çok iyi.Ama kesinlikle yeterli bi kaynak değil

mesajinizi okudum ve size bir sorum olacakti ; antrenmanlarla fizik kitabinin yanina baska bir kitap daha almaya gerek var mi ? Yoksa sadece ant fizik jitabi bana yeter mi? Hemen sorulara geciyim mi?

Sorulara hemen geçmeni tavsiye etmem.Ant. Fizikten belli bir konuyu bitirdikten sonra Simetri Fizik kitabını alıp ordanda aynı konuyu bitirmeni öneririm.Soru bankası olarak ben Ekip Yayınlarının çözümlü soru bankasını ve Femin ygs lys kitabını çözmüştüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu alacağına Esen Ygs Fizik alsaydin keşke

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay_R

quote:

Sorulara hemen geçmeni tavsiye etmem.Ant. Fizikten belli bir konuyu bitirdikten sonra Simetri Fizik kitabını alıp ordanda aynı konuyu bitirmeni öneririm.Soru bankası olarak ben Ekip Yayınlarının çözümlü soru bankasını ve Femin ygs lys kitabını çözmüştüm

Hocam fem simetri fizigi pek oneren yoktu onun yerine ne onerirsiniz ? Mustafa baseri oneriyorlar birde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Diana92

Bunu alacağına Esen Ygs Fizik alsaydin keşke

O zaman once antrenman fizik sonra esen ile pekistiriyim hocam nasil olur ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.