Şimdi Ara

KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 gün önce sipariş verdim ve bugün elime ulaştı kitaplar. YGS-LYS Birey B Geometri kitabı hariç diğer hepsi 2014 basım. Birey b geometri ise 2013 basım. Palme biyoloji A-B kitapları hafiften hasarlı ama çalışmanızı etkileyecek kadar değil. Diğerleri yepyeni. Kitapların hepsine 93 tl ödedim. Yorumuma gelecek olursak, kitap işlerden memnun kaldım. Hızlı ve yeni, güvenilir. Bizim buradaki kırtasiyelere göre 5-10 tl kadar daha ucuz.

Şimdi gelelim Antrenmanlarla Fizik kitabına. Çok araştırdım bu kitabı ama yeterli bir açıklama bulamadım. Sadece birkaç konuda 1-2 kişi ''güzel kitap, temeli zayıf olanlara göre'' tarzı şeyler yazmış hepsi o. Kitabı merak edenler ve bu kitaptan hiç haberi olmayanlar için birkaç tane ss eklemek istedim. Eğer isterseniz diğerlerinden de ekleyebilirim ss. Ama ss eklememi istediğiniz konuları söylerseniz eklerim. (Fotoları sırası ile koydum.) Kitaba daha başlamadım ama şimdiden iyi gibi gözüktü bana. Tabi bu yorum kesin bir yorum değil. Cevap anahtarında ne kadar hata var, yanlış mantıkla sorulmuş soru sayısı ne kadar vs. bu gibi şeyleri daha yakından incelemek lazım. Ha baştan söyleyeyim bu kitaptan sakın ha sakın ''orjinal soru'' beklentiniz olmasın. Çünkü zaten baş kısımda da hocalar söylemiş ''ösym ye benzer sorular var hatta bayağı bir benzer'' diye. Yani piyasada bolca karşılacağınız klasik soru tipleri mevcut kitapta. (Gerçeği fizikte orjinal soru çözmek ne kadar lazım o da tartışılır. Her sene taş çatlasa 1-2 soru farklı soruluyor. O da zaten hedefi ilk 1000 olanlar için lazım.) Orjinal soru barındırmasa bile kitap yine de iyi. Çünkü buz-gaz-su karışım soruları gibi meşhur soru tiplerini bol açıklamalı çözmüşler. Nasıl bir mantıkla hareket etmeniz gerektiğini vs. söylemişler. Soru öyle sorulmasaydı da böyle sorulsaydı ne yapacaktık deyip onun çözümünü eklemişler. Konu anlatımı olarak ise diğer kitaplardan pek bir farkı yok. Ama tekrar söylüyorum kitabın amacı klasik soru tiplerinden öğrenciye konuyu kavratmak. Mesela çoğu kitapta ''kapalı kapta hacim değişmez'' kuralını göremezsiniz. Bu kitap ise bu kuralı, sorunun çözümünde, hangi mantıkla hareket etmeniz gerektiğini söylerken vermiş. Bu kitabı bitirince sanmayın ki fiziği bitirdim. Hayır öyle bir şey yok. Bu kitabın bitmesinin ne demek oldugunu şöyle açıklayayım:''Mesela bir ip var diyelim 1 kişi ipin bir ucundan diğer 1 kişi de ipin öteki ucundan F kuvvetleriyle ipi kendilerine doğru çeksinler. İpteki gerilme kuvveti T+T=2T olur gibi saçma bir yorum yapmazsınız artık. Ya da suya buz atılsın diyelim, buz eriyince suyun yüksekliği ne olur diye sorarlarsa gidipte yükseklik artar demezsiniz suyun yüksekliğinin değişmeyeceğini öğrenmiş olursunuz. Ve de lütfen soruları çözerken her sorunun çözümünü mutlaka okuyun. Yani ''ya ben bu sorunun nasıl çözüleceğini biliyorum amaaan geç bunu'' demeyin. Çünkü soru çözümlerinde can alıcı temel bilgiler yer alıyor(çözüm mantıgı). Örneğin orada o soruyu çözersiniz ama ösym aynı sorunun daha gelişmiş versiyonunu sorar, sorunun çözüm mantıgını bilmediğiniz için çuvallarsınız. Son olarak bu kitabı fiziği aşırı zayıf olanlara tavsiye ederim. Hepinize başarılar, kolay gelsin. :)
     KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.)

• up.
  • abi samimiyetine güvenip soruyorum . bu kitabı alsak harbi harbi bitirsek 10 net garanti mi?
  • Güzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    tam böyle bir kitap arıyordum gittim tekinayı aldım sana zahmet kaldırma kuvveti ve denge bölümlerinden çözümlü soruların fotoğraflarını atarmısın o zaman tekinayı alıp hata edip etmediğime karar vereceğim
  • Öncelikle ben aklına takılan en ufak bir şeyi bile sorabileceğin bir kişinin olmasını tavsiye ederim. Okul hocası, dershane hocası ya da fizikten çok iyi anlayan bir arkadaşın olabilir. O kişiler eşliğinde bu kitabı bitir başlangıç seviyesi olarak. Daha sonra da düzenli olarak öğrendiklerini tekrar et üstüne soru bankası çöz belki o zaman 10 neti görme ihtimalin olur kardeşim. :)
  • ufukalper kullanıcısına yanıt
    eyvallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 Kitap ve Deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen ilk 100 istemiyormuydun?

• Evet fen hedefim 37 ye 3. 3 yanlış payını da fiziğe ayırdım. :D
  • sınavstres kullanıcısına yanıt
    kardeşim eklicem istediğin fotoları. :)
  • bekliyorum dostum
    Tm misiniz hocam?

• Guzel paylaşım

• arkadaşlar işlerden hiç alışveriş yapmadım.fiyatı diğer yerlere göre daha mı uygun? bir gün gidip kitapları inceleyip almak istiyorum? indirim yapıyorlar mı?
  • Bileydim kitaplarımı burdan alırdım yaklaşık kitapyurdundan 150 tllik alışveriş yapmıştım burda daha ucuzmuş
  • lalella kullanıcısına yanıt
    evet daha uygun nt ye gore kitapyurduna gore falan.
  • sınavstres kullanıcısına yanıt
    geç oldu kardeşim kusura bakma. :D

buyur kaldırma kuvveti.
     KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.) KİTAP İŞLER DEN SİPARİŞ VERDİĞİM KİTAPLAR GELDİ.(ANTRENMANLARLA FİZİK İÇERİR.)

• Fizik temelim sıfırdı, mezunum.bu kitabı almak zorunda kaldım çünkü dersaneye gitmeyip evde calısmak istiyordum.Bence kitap konunun mantıgını anlatmakta çok iyi ben sevdim.Her konuyu bitirdiğimde farklı kaynaklarımdan o konudaki soruları çözüp geliştiriyorum.kitap ayrıca her konudaki püf noktaları da gösteriyor ki bence çok iyi.Ama kesinlikle yeterli bi kaynak değil

• Empty Words. kullanıcısına yanıt
    Gayet yerinde bir yorum katılıyorum birader sana.
    bu fizik kitabı ortalama kaç sayfa?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.