Şimdi Ara

Kitap okuma alışkanlığını geri kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler.Bu benim ilk konum ve bayadır çözüm bulunamayan konum

Ben 8. sınıfta çok fazla kitap okurdum ama şimdi gel zaman git zaman 11.sınıf oldum ve bu alışkanlığımı kaybettim.Hangi tür kitaplardan hoşlandığımı bile anlayamıyorum. Özellikle seri kitapları seviyordum galiba.Şimdi sizden tek bir isteğim var: Okuduğumda bana '' Vay be ne kitapmış! '' dedirtebilecek, içinde zihnime işleyecek sözleri olan, bana tekrardan o okuma alışkanlığımı kazandırabilecek bir kitap önermenizi istiyorum.Tür olarak macera vs olabilir. Tek isteğim direkt olarak polisiye romanı ya da saf bir aşk romanı istemiyorum.Ayrıca aşk romanı olmasın derken hiç olmasın demiyorum sadece içinde olabilir ama kitabın temeli aşk olmasın.

Çok şey istiyorum farkındayım ama yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Tekrardan iyi günler

• Daha hafif şeyler okumak eski alışkanlığınızı kazanmanızda daha etkili olur. Mesela Açlık Oyunları serisine bakabilirsiniz. Okumadıysanız Harry Potter serisi daha da iyidir. Tek kitap olarak ise Stephen King'in Tepki ya da Medyum kitabını öneririm.
  • Açlık oyunları serisini okumuştum. Harry Potter serisi aklıma yatmaya başladı. Çocuk kitabı gibi bir algı oluşturdular bende o seri için ama denemeden göremeyiz ki herkes çok öneriyor.Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizbiridaha -- 3 Mart 2015; 19:09:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben katrei matem ile tekrar başlamaıştım sonra metro 2033 . Arada çocukluğumda okuduğum kitaplarıda okurdum.

Eğlenceli bilgi kitaplarını hala okurum çok zevkliler.

Romandan ileri geçmemei sağlayanda ibrahim paşalının kitapları oldu.

Harry potter okumamışsın galiba kesinlikle oku derim. İnsanlığa okumayı sevdiren kitaptır belkide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 4 Mart 2015; 1:32:38 >
  • Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim umarım geri kazanacağım bu güzel alışkanlığı.

• Yeniden başlangıç olarak konuları hayatın içerinde karşılık bulacak,sana verdiklerini günlük hayatında kullanabileceğin kitaplara yönelebilirsin.Okuduğun kitaptan girdiğin ortamlarda,günlük yaşantında kullanabileceğin bir şeyler alırsan eğer bu okumayı daha zevkli hale getirecektir.Bilgi ağırlıklı kitaplar ilk tercihtir..Şimdiden iyi okumalar
  • Harry Potter ile basladı benim kitap okuma bağımlılığım kitapları ayrı bir güzeldir filmlerine kıyasla size de etkisi olacaktır bence öneririm

• Endgame çağrı yi okumalısınız

• Sherlock Holmes kitapları okumalısınız bence. Akıl Oyunlarının Gölgesinde ve Suç Detayda Saklıdır ı tavsiye ediyorum çok akıcı kitaplar
  • Dünya klasikleri olan ve sayfa sayısı fazla olmayan kitapları okumaya başlayabilirsiniz. Daha sonra da ilgi alanınıza göre kitap okumanızı geliştirebilirsiniz.
  • Biraz garip olacak ama ben Tutunamayanlar ile geri kazanmıştım okuma alışkanlığımı 8 aydır falan düzenli kitap okuyorum artık
  • Narnia Günlükleri serisi
  • deniai kullanıcısına yanıt
    Sizinki de ''hard core'' girmek olmuş hocam veya bir girmişsiniz; pir girmişsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.