Şimdi Ara

Kitap okumak bana bazen zarar veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela ask, dram iceren kitaplari okuyamiyorum beni cok etkiliyor. Aklima geliyor efkarlaniyorum. Garip bir durum. Mesela en son, Kolera Günlerinde Aşk i okumuştum. Ne kitapti ya. Ama kitap bittiği için uzuluyorum. Bir sure roman okumasam mi acaba? Roman yerine insani duygulara zerk etmeyen baska ne tur kitap okuyabilirim ki?
    Mesela Kurk Mantolu Madonna bence vasat bir kitap. Asiri duygusal yuklu. Ben Resat Nuri Guntekin i daha cok begeniyorum o da bazilarini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Ekim 2019; 11:42:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende benzer sorunlar yaşıyorum okurken acıyı,ihaneti(gözyaşı kapısı gibi) falan ben yaşamışım gibi oluyor ve bende aşk içeren romanlar okumamayı düşünüyorum açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebi bir kitabı değerli ya da değersiz yapan şey duygu yüklü olup olmamasından mı geliyor sizce? Dilini beğenir, beğenmezsiniz o konuda bir şey diyemem fakat o duygu yoğunluğunu Sabahattin Ali gibi usta bir yazarın kaleminden, kurgusundan okumak size müthiş bir keyif vermiyorsa bence romanla ilişkiniz zayıf.
  • Çok kitap okumak zarar verebiliyor. Şahsen deneyimledim bunu.
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyorum işte hacı. Türk romanlarında illa sonunda herkesi öldürüyor yazar. Ben baya roman okurum, yani öyle böyle değil. Okuyacak roman kalmadı, can yayınları falan bitti gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.