saçma bir soru, kitap okumaktan kaçmak için mazeret arıyormuşsun gibi geliyor
Ben mi? Yılda yaklaşık 30 kitap okurum ki daha programlamayla ilgili kitapları bu sayıya eklemedim.
kapak.gif haşırt.gif
O zaman kitap okumak faydalı mı diye sormanın mantığı ne???
Demek sana öre faydalı ki okuyorsun.Faydasız olduğunu düşünsen niye yılda 30 kitap okuyasın..
quote:
Orjinalden alıntı: grasper
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
Ben mi? Yılda yaklaşık 30 kitap okurum ki daha programlamayla ilgili kitapları bu sayıya eklemedim.
kapak.gif haşırt.gif
Bence sana faydası yok.. Boşuna zamanını heba etme..
quote:
Orjinalden alıntı: sauron86
quote:
Orjinalden alıntı: grasper
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
kapak.gif haşırt.gif
O zaman kitap okumak faydalı mı diye sormanın mantığı ne???
Demek sana öre faydalı ki okuyorsun.Faydasız olduğunu düşünsen niye yılda 30 kitap okuyasın..
İlk mesajı bakarsan benim burda sorduğum kitaplar roman ve hikaye türündeki kitaplar.
"grasper" arkadaşların yazdığı cevaplar sanırım seni tatmin etmiyor.Sanki kendin bulamadığın bir cevabı arıyorsun.Ama bulamadığın için bizden bekliyorsun.Arkadaşlar gereken cevapları yazmış.Benim ekleyeceğim çok fazla birşey yok.
Benim söyleyeceğim tek şey kitap faydası yada zararları diye birşey olamaz.Sonuçta bu bir maddiyat yada hemen al hızlı tüket gibi birşey değil.Bir insan kitap da çok şey bulabilir.Kişiden kişiye farklılık gösterir.Ama zamanımız da artık herşey hızlı-tüket ve zamana göre yaşadığımız için zaman alan şeyler bize anlamsız geliyor.
Yane şunu dememizi bekliyorda olabilirsin.Otomobilin faydaları nedir?Kişiden kişiye farklı seçenekler sunan konfor,biryerden bir yere ulaştırır,gezi yaparsın falan filan.Bu ürün beni mutlu edermi?Gibi sorular uzar.Ama kitap da bak bunu oku sana çok şey sağlar diyemem.Yane bir şeyi yapmak için ille de birşey beklenti içine girmekten vazgeçmeliyiz.Yane şunu demek istiyorum bu bana ne getirir demekten çok ben bunu denemeliyim.Ben ne verebilirim?
Zaten kitap okuyan biri bu soruyu sormaz.Üstüne alınma.Zaten bir gün teknolojisiz kaldığın da elektiriklerin olmadığı dönemde o zaman kitabın ne kadar eğlenceli birşey olduğu anlayacaksın ve anlaşılacaktır.
vaktimizi çaldıgını dusunuyom cok rahat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme