Arkadaşlar epub ve pdf kitaplari okumak icin tablet almayi düşünüyorum ayni zamanda aracimda da kullanacağım. 2.el düşünüyorum butce 500-700 civari Daha once n8010 10.1 inc Samsung tabletim vardi bozuldu Bu ayarlarda bir tablet isimi gorecektir fakat 9.7 inc kitap okumak icin daha uygun gibi ne dersiniz ? İpad 2-3 de var o aralıkta.
Başkan sadece kitap okuyacaksan sana tablet yerine şu şekil birşey önerebilirim:
m.trendyol.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
O sadece kılıf Reader dusundum ama sadece kitap okumak icin degil ayni zamanda aracimda da kullanmak istiyorum. Saatlerce kitap okumuyorum zaten gunde 1-1.5 saat en fazla.
sulocanxxx
kullanıcısına yanıt
Pardon yanlış yanlış link vermişim kusura bakmayın
m.n11.com
Amazon Fire 7 7" 8 Gb 7. Nesil E-kitap Okuyucu - n11.com
Valla kitap boyutuna göre bakın bence ne fazla büyük olsun ne de küçük iki şekilde de gözleriniz yorulabilir bence kitap alın öyle okuyun fazla masrafa da girmiş olmazsınız
cy2828
kullanıcısına yanıt
Kitaplar ucuz degil ki ? Ayrica yaninda birden fazla kitap taşımış oluyorsun. Mi max 3 var 6.9 inc su anda ondan okuyorum. 6 inc reader ler pek ilgimi çekmiyor. 8 inc uzeri olanlarda pahali. Mantıklı olan tablet geliyor. İpad hic kullanmadim ekrani samsung amoled ekrana gore nasıldır ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme