Şimdi Ara

Kitap okumaya tekrar başlamak istiyorum ama yavaş okuma ve kitaptan sıkılma sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam okuma alışkanlığın olmadan Yüzyıllık Yalnızlık'ı nasıl okuyabildin? Alalı 3 sene oldu, 2 kere başlayıp yarıda bıraktım, kitap akmıyor bir türlü Yakında tekrar başlamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 21 Temmuz 2017; 19:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isengardlı

Hocam okuma alışkanlığın olmadan Yüzyıllık Yalnızlık'ı nasıl okuyabildin? Alalı 3 sene oldu, 2 kere başlayıp yarıda bıraktım, kitap akmıyor bir türlü Yakında tekrar başlamayı düşünüyorum

Eskiden okuma alışkanlığına sahip olduğum zamanlarda bitirmiştim o kitabı. Üstelik benim için çok sürükleyici bir kitaptı müthiş bir yazım dili vardı bayağı sarmıştı beni hayal gücümü zorlayan ağır bir kitaptı :D ama şu an o kitaba başlarsam kesin yarıda kalır çünkü o okuma şevkini ve hızımi kaybettim bunu tekrardan kazanmak için çok sürükleyici bir kitaba ihtiyacım var .

• Dimitri Glukovski - Metro 2033
    Grange - Kızıl Nehirler
    Stefan Zweig Öyküleri (Satranç, Amok Koşucusu...)
    Albert Camus - Yabancı
    Jack London - Beyaz Diş
    George Orwell - Hayvan Çiftliği

İyi okumalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 21 Temmuz 2017; 21:44:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isengardlı

Dimitri Glukovski - Metro 2033
    Grange - Kızıl Nehirler
    Stefan Zweig Öyküleri (Satranç, Amok Koşucusu...)
    Albert Camus - Yabancı
    Jack London - Beyaz Diş
    George Orwell - Hayvan Çiftliği

İyi okumalar :)

Teşekkürler hocam umarım bu kitaplar beni tekrar okumaya döndürür.Bunun dışında başka öneriler varsa onları da alabilirim.

• Bilim kurgu severseniz size söyle bir liste vereyim ben nefis kitaplar var tavsiye ederim;https://paratic.com/en-iyi-bilim-kurgu-kitaplari/
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaybilgin

Bilim kurgu severseniz size söyle bir liste vereyim ben nefis kitaplar var tavsiye ederim;https://paratic.com/en-iyi-bilim-kurgu-kitaplari/

Bu tarz kitaplari severim hocam listede olanların bir kısmını okudum çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeAndre

quote:

Orijinalden alıntı: altaybilgin

Bilim kurgu severseniz size söyle bir liste vereyim ben nefis kitaplar var tavsiye ederim;https://paratic.com/en-iyi-bilim-kurgu-kitaplari/

Bu tarz kitaplari severim hocam listede olanların bir kısmını okudum çok teşekkürler.

bende durum çok ilginç bilim kurgu izlemeyi hiç sevmem ama bilim kurgu okumaya bayılırım.

sanırım hayal gücüm daha fazlasını yaratıyor okurken. ya da düşüncelerim izlediklerimden daha güzel oluyor :D

iyi okumalar :)

• altaybilgin kullanıcısına yanıt
    Bu senin siten değil mi?
  • Şeker Portakalı
    Pal Sokağı Çocukları
    Uçurtma Avcısı

aklıma bi solukta biten ve üzerinde saatlerce düşünmeyi gerektirmeyen bu kitaplar geldi.
    Ha bir de polisiye okuyabilirsin.
    On Küçük Zenci tavsiyemdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Şeker Portakalı
    Pal Sokağı Çocukları
    Uçurtma Avcısı

aklıma bi solukta biten ve üzerinde saatlerce düşünmeyi gerektirmeyen bu kitaplar geldi.
    Ha bir de polisiye okuyabilirsin.
    On Küçük Zenci tavsiyemdir

Teşekkürler

• Bitirebildiğin kitap oldu mu hocam?
  • Aklın isyanı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.