Şimdi Ara

- Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri - (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
7
Favori
25.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senaryo yazmayı düşünüyorumBu yüzden kurgusu güzel olan kitaplar okuyacağım
    Şu yazarların bütün kitaplarını bitireyim
    Stephen KinG
    Dan Brown
    Grange
    Glenn Meade
    Clive Cussler
    Dean Koontz
    Agatha Cristie
    Maxime Chattam
    Artur sir conan doyle
    Tess Geritsen
    Harlan Coben
    ....

Bu yazarlar gibi kurguya çok önem veren bildiğiniz yazar varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 18 Temmuz 2010; 17:51:44 >
  • Chris KUZNESKİ Haçın Şifresi tavsiye ederim.. Dan Brown tarzında ilk sayfadan son sayfaya sürükleyici bir kitap
  • Simyacı - yaklaşık 200 sayfa
    en geç 2 gün sürer bitirmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: girye

Simyacı - yaklaşık 200 sayfa

Aldım listeye teşekkürler. Hangi kitabevinden almamı önerirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Can Yayınları'ndan aldım ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Can Yayınları'ndan aldım ben.

Tamam, teşekkürler tekrar.
  • Konunuzu bir kaç haftadır takip ediyorum ve bende sizin gibi ; fareler ve insanlar,olasılıksız,uçurtma avcısı,değişim okudum. Ardından Dan Brown ile tanıştım .
    Ve Melekler ve Şeytanlar,DaVinci Code,Dijital Kale,Kayıp Sembol,İhanet Noktası kitaplarını soluksuz okudum.
    Akabinde, her ne kadar filmini defalarca izlemiş olsamda kitabını okumayı da istediğim "Lord Of The Rings" serisini bitirdim.Hemen ardından Sherlock Holmes serisi ve sayamadığım onlarca kitap. Hepsini sayenizde okudum.Okuma isteğine,sayenizde sahip oldum.
    Ve bende bu yazıyı gören tüm kitap okumayı beceremeyen kişilere gönderiyorum.
    "Fareler ve insanlar" ile başlayın,kitap dünyasına siz de katılın .
  • Harry Potterle Başla Derim İlk Kitabım Oydu Harry Potter felsefe Taşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinir98

Harry Potterle Başla Derim İlk Kitabım Oydu Harry Potter felsefe Taşı

Aynen.Lise 1'e kadar doğru düzgün Cin Ali bile okumamştım ama Harry Potter kitaplarından sonra kitap kurdu oldum sayılır.Tabi biraz fantastik alana kaydım ama olsun
  • sana önerebilecegim hayatimda okudugum en güzel kitap olan "Kürk Mantolu Madonna"dir.Ismine bakipta sakin bu nasil bir sey be deme benim gibi.Sonradan yaptigin hatayi anliyorsun.Cok sürükleyici bir kitap.Türk edebiyatinin bas yapitlarindan biridir.Sabahattin Ali cok büyük bir eser birakmistir.Bence bunu oku derim .
    Ayrica olasiliksiz i okuyorum su anda cok güzel bir kitap bir noktasindan sonra sende olayin icine atliyorsun.Ve bilimin gercek yüzünü anlamak icin caba harciyorsun.Ben sirf bu kitap yüzünden bundan sonraki kitabimin kuantum fizigi ile ilgili olacagini düsünüyorum.Hatta kitap arastirmasi yapmaya basladim bile.Yani diyecegim ya Kürk Mantolu Madonna ya da Olasiliksiz.
  • Tek bir kitap söylemek olmaz
    Klasiklerden
    -ALEXANDRE DUMAS:ÜÇ SİLAHŞÖRLER,SİYAH LALE
    -TOLSTOY:ANNA KARENİNA,SAVAŞ VE BARIŞ,DİRİLİŞ,HACI MURAT
    -DOSTOYEVSKİ:BUDALA,KUMARBAZ
    -GOETHE:FAUST
    -VICTOR HUGO:NOTRE-DAME'IN KAMBURU,SEFİLLER
    -ERNEST HEMİNGWAY:ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALIYOR,GÜNEŞ GENE DOĞAR,VARLIK VE YOKLUK
    -STENDHAL:KIRMIZI VE SİYAH
    -BALZAC:VADİDEKİ ZAMBAK
    -CHARLES DICKENS:BÜYÜK UMUTLAR,İKİ ŞEHRİN HİKAYESİ
    -JOHN STEINBECK:FARELER VE İNSANLAR
    -JANE AUSTEN:AŞK VE GURUR
    -JULES VERNE: ŞAHSEN ÖNERİRİM,ZAMANININ ÇOK ÖTESİNDE BİR BİLİMKURGU.
    GELELİM BU YÜZYIL YAZARLARINA;
    POLİSİYE:
    -LAWRENCE BLOCK:Bernie Rhodenbarr Maceraları(Başkarakteri BİR HIRSIZ olan polisiye)
    :Matthew Scudder Maceraları(eski polis,yeni dedektif olan polisiye seri, ama kasvetli bir havası var)
    -JOHN HARVEY
    -MICKEY SPILLANE:MIKE HAMMER SERİSİ
    -PATRICIA HIGHSMITH:MR RIPLEY SERİSİ
    -J.C. GRANGE
    -MICHAEL CONNELY:HARRY BOSCH SERİSİ
    MACERA-BİLİMKURGU-GERİLİM-FANTASTİK ROMANLARINA BAKARSAK;
    -J.R.R TOLKIEN:HOBBİT VE YÜZÜKLERİN EFENDİSİ SERİSİ
    -J.K ROWLING:HARRY POTTER SERİSİ
    -DAN BROWN:ROBERT LANGDON SERİSİ
    -GREGG LOOMIS:AVUKAT LANG REILLY SERİSİ(YAZAR KARAKTERİ DAHA FAZLA MACERAYA SOKARAK DAN BROWN TARZI KONULARA EL ATMIŞ)
    -STUART WOODS:STONE BARRINGTON SERİSİ(YİNE BİR AVUKAT FAKAT HEM AKSİYON HEM EĞLENCE SÜPER.)
    -ROBERT CRAIS:ELVIS COLE VE JOE PIKE SERİSİ(İKİ SERT PARALI ASKER,ŞİMDİ ÖZEL DEDEKTİFLER)
    -JOHN GRISHAM(BU YAZAR DA ÇOK GÜZEL HUKUK-GERİLİM TARZINDA KİTAPLAR YAZMIŞ, BİRÇOĞUNUNDA FİLMİ ÇEKİLMİŞ.JOHN CUSACK IN OYNADIĞI JÜRİ VE TOM CRUISE UN OYNADIĞI ŞİRKET ADLI FİLM.)
    -ROBERT LUDLUM:JASON BOURNE SERİSİ(FİLMLERİN ESİN KAYNAĞI BU KİTAPLAR?
    -MARIO PUZO: BABA(ÜNLÜ GODFATHER FİLMİNİN UYARLANDIĞI KİTAP Kİ BENCE FİLMDEN DAHA GÜZEL),OMERTA,AİLE
    -JONATHAN KELLERMAN: DR ALEX DELAWARE SERİSİ(ASLINDA BU SERİ POLİSİYE SAYILIR.)
    -JOSEPH FINDER
    -ELMORE LEONARD
    -LORENZO CARCETERRA: GANGSTER, KARDEŞ GİBİYDİLER
    -JEFF LINDSAY: DEXTER SERİSİ(DİZİSİ OLAN)
    -ROBIN COOK(BAŞ KARAKTERLERİ DOKTOR OLDUĞU BİR POLİSİYE SERİ)
    -SCOTT MARIANI: SİMYACININ SIRRI( INDIANA JONES VE DAN BROWN'UN MEŞHUR KARAKTERİ ROBERT LANGDON 'UN KARIŞIMI BİR KARAKTER, AKSİYON VE GİZEM İSTEYENLER İÇİN BİREBİR.)
    -JEFFREY ARCHER: SAHTEKAR,KADE ORTAKLARI
    -NELSON DEMILLE:GENERALİN KIZI(BUNUN FİLMİNİDE ÇEKTİLER,JOHN TRAVOLTA BİR ASKERİ POLİSİ OYNUYOR.),SON UÇUŞ
    -LEE CHILD: JACK REACHER SERİSİ(ESKİ ASKER, BENCE SÜPER BİR SERİ.)
    -PETER JAMES:ÖLÜM KADAR BASİT,ÖLÜME BAKMAK(GÜZEL POLİSİYEDİR)
    -STIEG LARSSON:Lisbeth Salander SERİSİ
    ŞİMDİLİK BU KADAR YETER SANIRIM

• arkadaşlar konuyla alakasız olcak ama güncel kitapların 2. elini nerde bulurum beyazıt sahaflar çarşısında 2 tane sahaf var gerisi hep sıfır satıyo bu 2 yerde de hiç yeni kitaplar yok aslıhan a gitmeyi düşüyorum da gitmeden sormak istedim orda bulabilir miyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabhaz -- 28 Nisan 2011; 19:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Polisiye ve fantastik kitaplar deneyebilirsin sanırım.İkisi hakkında da hangi kitapların iyi olduğu konusunda bir fikrim yok.
    Ama zamanında Agatha Cristie'nin kitaplarıyla da okumaya alışmıştım.

Bana kitap okumayı sevdiren kitap;
    Agatha Cristie - On Küçük Zenci
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

arkadaşlar konuyla alakasız olcak ama güncel kitapların 2. elini nerde bulurum beyazıt sahaflar çarşısında 2 tane sahaf var gerisi hep sıfır satıyo bu 2 yerde de hiç yeni kitaplar yok aslıhan a gitmeyi düşüyorum da gitmeden sormak istedim orda bulabilir miyim??

yardım edebilicek yok mu
  • Kitap okumaya yeni başlayanlar bence kesinlikle fantastik kitaplardan başlamalı özellikle Yunan Mitolojisi ilginizi çekiyorsa, Percy Jackson ve Olimposlular Serisini okumanızı tavsiye ederim hem okumayı sevdirir hemde kitabın sürükleyiciliğine kapılır gidersiniz.

Percy Jackson ve Olimposlular
    Yazarı : Rick Riordan
  • kitap yurdu guvenilirmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMavoix

kitap yurdu guvenilirmidir?

Bu alanda idefix.com'la birlikte en güvenilir olandır diyebilirim.
  • quote:

quote:

arkadaşlar konuyla alakasız olcak ama güncel kitapların 2. elini nerde bulurum beyazıt sahaflar çarşısında 2 tane sahaf var gerisi hep sıfır satıyo bu 2 yerde de hiç yeni kitaplar yok aslıhan a gitmeyi düşüyorum da gitmeden sormak istedim orda bulabilir miyim??

yardım edebilicek yok mu

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_arif_v

quote:

Orijinalden alıntı: HeliosHyperion

- Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri -

Beni kitap okumaktan soğutmuştu bu kitap. Olasılıksız olmasaydı bidaha kitaplara elimi sürmezdim bundan sonra.

size katılıyorum. beni de soğutmuştu, çok güzel kitap okurdum çocukken, bunu defalarca okumama rağmen anlayamamış ve sevememiştim. tabii sizin gibi olasılıksızdan değil, Jack London'un Beyaz Diş den devam etmiştim, ve sıkıntım olmadı, hala daha çok fazla kitap okurum. ancak İki Şehrin Hikayesini hala okumadım ve sanırım hiç okumayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: SammaR

Konunuzu bir kaç haftadır takip ediyorum ve bende sizin gibi ; fareler ve insanlar,olasılıksız,uçurtma avcısı,değişim okudum. Ardından Dan Brown ile tanıştım .
    Ve Melekler ve Şeytanlar,DaVinci Code,Dijital Kale,Kayıp Sembol,İhanet Noktası kitaplarını soluksuz okudum.
    Akabinde, her ne kadar filmini defalarca izlemiş olsamda kitabını okumayı da istediğim "Lord Of The Rings" serisini bitirdim.Hemen ardından Sherlock Holmes serisi ve sayamadığım onlarca kitap. Hepsini sayenizde okudum.Okuma isteğine,sayenizde sahip oldum.
    Ve bende bu yazıyı gören tüm kitap okumayı beceremeyen kişilere gönderiyorum.
    "Fareler ve insanlar" ile başlayın,kitap dünyasına siz de katılın .

Evet Bir Haftadır Takip Ettiğin Belli :)

- Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 30 Nisan 2011; 14:45:25 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.