bence arkadaşım seni sıkmayacak mümkünse ilk başta sayfa sayısı az olan kitapları seç. mesela ilk başta fareler ve insanlar olmak üzere 100 temel eserden başlayabilirsin. Bunlarlı okuman sana kitap sevgisi aşılar daha sonra dünya edebiyatı (dostoyevski, tolstoy ) ve ilgine göre diğer yazarların kitaplarına başlayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Buroc.k
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Bugün elektrikler kesildi ve bu sayede 1 saat Cemil üstadın bir kitabını okudum. İnanın insan dinginleşiyor. Kesinlikle bir ihtiyaçtır kitap okumak ama üşengeciz işte.
Cemil Meriç mi?
Evet hocam
arkadaşlar bikaç güne şu kitapları almayı düşünüyorum. Suç ve ceza Şibumi Cerrah Nietzsche Ağladığında
Bende yeni yeni başladım okumaya.Bu kitaplar içinden alma sıkılırsın dediğiniz var mı?Suç ve cezayı en son okuyucam.
quote:
Orijinalden alıntı: BL@cKLioN
arkadaşlar bikaç güne şu kitapları almayı düşünüyorum. Suç ve ceza Şibumi Cerrah Nietzsche Ağladığında
Bende yeni yeni başladım okumaya.Bu kitaplar içinden alma sıkılırsın dediğiniz var mı?Suç ve cezayı en son okuyucam.
Ben de bu kitabı alacağım yakın zamanda. Acayip merak ediyorum ve forumda herkes çok övüyor.
quote:
Şibumi
quote:
dostum daha çok aksiyon olan kitapları öneririm. kızıl nehirler gibi. son 50 sayfa nasıl bitti hala anlamıyorum soluğumu tuttum diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: K.a.a.N
quote:
dostum daha çok aksiyon olan kitapları öneririm. kızıl nehirler gibi. son 50 sayfa nasıl bitti hala anlamıyorum soluğumu tuttum diyebilirim
okudum kızıl nehirleri.Bunları da genelde övüorlar ama bakalım artık.
Fareler ve İnsanlar'ı yayınlayan birçok yayınevi var. Hangisini tavsiye edersiniz ?
Yayınlıyorsa Remzi kitapevi derim.
Pek sürükleyici sayılmaz ama The secret. İlk defa paraya kıyıp elle tutulan canlı bir kitap aldım. Memnunum.
RK'dan al yayını varsa , olmadı İletişim veya İmge'den al
Remzi Kitabevi varmış, onu alıyım o zaman.
Johnny hocam PM.
quote:
Orijinalden alıntı: HeliosHyperion
anam bu kitapmı akıcı?bana hiç öyle gelmedi ya bilemiyorum.
öneri olarak
bundan sonra banco'yu oku devamı niteliğinde
@Abrek Cestav Ben akıcı demedim ki,evet kitap biraz sabır istiyor ama okuduktan sonra arkadaşın istediği gibi okumayı sevdiriyor bence
ama elemanın okuma isteği yok o kadar sabredeceğini dşünmüyorum işte. sıkılacak büyük ihtimal bırakıcak sonunda.sen kelebeki okudunmu?
Öncelikle ince kitaplardan başla çünkü kalın kitaplar senin için sıkıcı gelebilir ve çabuk pes edebilirsin. Ben öyle yaptım. Şimdi her hafta mutlaka 1 kitap okuyorum.
Olasılıksız ve Zar Adam
quote:
Orijinalden alıntı: girye
Öncelikle ince kitaplardan başla çünkü kalın kitaplar senin için sıkıcı gelebilir ve çabuk pes edebilirsin. Ben öyle yaptım. Şimdi her hafta mutlaka 1 kitap okuyorum.
Öyle yapıcam.
- Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi - Fareler ve İnsanlar
İkisi de 100 küsür sayfalık kitaplar, bugün yarın vericem siparişi. Birkaç güne de gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
quote:
Öyle yapıcam.
İkisi de 100 küsür sayfalık kitaplar, bugün yarın vericem siparişi. Birkaç güne de gelir.
Kısa kitap olarak Beyaz Geceleri okuyabilirsin. Hem sıcak, güzel bir hikayedir, hem de az çok Dostoyevski'yi tanıma şansı verir sana.
quote:
Orijinalden alıntı: No Şuga
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
quote:
Öyle yapıcam.
Kısa kitap olarak Beyaz Geceleri okuyabilirsin. Hem sıcak, güzel bir hikayedir, hem de az çok Dostoyevski'yi tanıma şansı verir sana.