Şimdi Ara

- Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
7
Favori
25.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havale , Posta Çeki , Paypal ile ödeme var. Havale ve Posta Çekinde %3 indirim var.

Kargo dahil bu 3 kitap : 28.26 TL

İstanbul'da bir kitap evinden almaya kalksam 40 küsür bayılırsın.
  • bence daha cok gunluk hayatta isine yariyacak seyler okumaya calis belki surukleyici bir oturusta okuyabilecegin kitaplar bulabilirsin ama bu tip kitaplar seni hayal dunyasinda yasatir ve kitabi bitirdigin zaman eline hic bir sey gecmez

kitap okumaktan kastin okuma aliskanligi kazanmaksa bunu cizgi romanla gayet guzel yapabilirsin

• Şu Çılgın Türkler kitabını tavsiye ederim.
  •  - Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri -
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Tamam okucam zamanı gelince.
    Toplu alımlarda tek kargo ödeyebiliyor muyuz ?
    Şuan için 3 kitap var aklımda:

- Fareler ve İnsanlar
    - Açlık Oyunları
    - Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi

Bu üçünün kargo dahil kitapyurdu'ndaki toplam fiyatı nedir ?
    Bir de hangi ödeme şekilleri var ? Mesela kapıda ödeme olsa süper olurdu.

Bu kitap bir hayat kadınını anlatıyordu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

- Fareler ve İnsanlar
    - Açlık Oyunları

Atmayın la

Sevgi, aşk, kendine güven, arkadaşlık, cinselliğin keşfi, duygusal gel gitler, arayışlar ve kayboluşlar... Dürüst, açık, çekici, düşündürücü, insanın içine işleyen ve herşeyden öte cesur itiraflar...
    İtalyada Susanna Tamaro'nun kitabı kadar satan bu kitap ailelerin çocuklarıyla konuşmadıkları, ve onlara öğretmedikleri tek konudan bahsediyor: Cinsellik
    "Gözalıcı bir şekilde kendinden emin olan bu lise öğrencisinin itiraflarının yarattığı şok dalgaları hala gündemde."
    The Times
    "Çaresizliği açığa vuran, aslında acı dolu bir kitap bu; Melissanın neden kendini böylesine bıraktığını anlamak, derinliğini çözmek benim için kolay olmadı ancak beni yüreğimden yakaladı."
    IlNuavo
    "Çok büyük bir etkisi olan küçük kitap."
    New York Times

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

- Fareler ve İnsanlar
    - Açlık Oyunları

Atmayın la

Sevgi, aşk, kendine güven, arkadaşlık, cinselliğin keşfi, duygusal gel gitler, arayışlar ve kayboluşlar... Dürüst, açık, çekici, düşündürücü, insanın içine işleyen ve herşeyden öte cesur itiraflar...
    İtalyada Susanna Tamaro'nun kitabı kadar satan bu kitap ailelerin çocuklarıyla konuşmadıkları, ve onlara öğretmedikleri tek konudan bahsediyor: Cinsellik
    "Gözalıcı bir şekilde kendinden emin olan bu lise öğrencisinin itiraflarının yarattığı şok dalgaları hala gündemde."
    The Times
    "Çaresizliği açığa vuran, aslında acı dolu bir kitap bu; Melissanın neden kendini böylesine bıraktığını anlamak, derinliğini çözmek benim için kolay olmadı ancak beni yüreğimden yakaladı."
    IlNuavo
    "Çok büyük bir etkisi olan küçük kitap."
    New York Times

Arkadaşım iyi keklemiş beni o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 24 Haziran 2010; 15:15:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

bence daha cok gunluk hayatta isine yariyacak seyler okumaya calis belki surukleyici bir oturusta okuyabilecegin kitaplar bulabilirsin ama bu tip kitaplar seni hayal dunyasinda yasatir ve kitabi bitirdigin zaman eline hic bir sey gecmez

kitap okumaktan kastin okuma aliskanligi kazanmaksa bunu cizgi romanla gayet guzel yapabilirsin

İlk etapta okuma alışkanlığımı geliştirecek kitaplar düşünüyorum, sonraki zamanlarda amaca yönelik kitaplar okurum.

Johnny Bravo

Hocam bu tarz sitelerde havale işlemi nasıl oluyor biraz anlatır mısın ?
    Bir de en kolay ödeme şekli nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliosHyperion

- Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri -

Beni kitap okumaktan soğutmuştu bu kitap. Olasılıksız olmasaydı bidaha kitaplara elimi sürmezdim bundan sonra.
  • dan brown veya greg loomis
  • METRO 2033---TEK GEÇERİM!
  • trevanian kitapları özellikler şibumi
    jean christophe grange polisiye ve gizem dolu kitaplar
    alamut kalesi diyecem ama biraz ağır gelebilir belki...
  • Yüzüklerin Efendisi serisi
  • Canan Tan - Eroinle Dans, nasil bir kitap peki ?
  • En kolay ödeme şekli tabiki kredi kartıdır. Üye olup ürünleri sepete attıktan sonra , karşınıza ödeme şekli ekranı gelir ordan havale veya posta çekini seçersiniz. Sanırsam havaleyi yaptıktan sonra kargonuz onaylanıyor ve gönderim başlıyor. Ama en kolay ve basit yöntem kredi kartı ile oturduğunuz yerden bütün işlemi gerçekleştirmek. Banka kartı da kullanılabiliyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

En kolay ödeme şekli tabiki kredi kartıdır. Üye olup ürünleri sepete attıktan sonra , karşınıza ödeme şekli ekranı gelir ordan havale veya posta çekini seçersiniz. Sanırsam havaleyi yaptıktan sonra kargonuz onaylanıyor ve gönderim başlıyor. Ama en kolay ve basit yöntem kredi kartı ile oturduğunuz yerden bütün işlemi gerçekleştirmek. Banka kartı da kullanılabiliyor galiba.

Yalnız kredi kartım yok, bankamatikten yatırsam parayı olur mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_arif_v

quote:

Orijinalden alıntı: HeliosHyperion

- Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri -

Beni kitap okumaktan soğutmuştu bu kitap. Olasılıksız olmasaydı bidaha kitaplara elimi sürmezdim bundan sonra.

Kitabı tam anlıyamadığını düşünüyorum.Yada Tarih konulu şeyleri sevmiyorsun çünkü içinde tarihle ilgili çok güzel bilgiler var kitabın içinde

• ben de yeni başladım yaz kardeşim:
    sherlock holmes, jean christophe grange kitapları özellikle kızıl nehirleri şiddetle tavsiye ederim. kısa kitap olsun dersen sherlock holmes. adamın zekasına hayran kaldım 160 sayfalık kitaplarını 1 günde bitiriyorum. agatha christie o kadar beğenmedim sherlock holmes ile karşılaştırınca kitaptaki karakteri salak gibi kalıyor
    ek olarak:
    uçurtma avcısı
    bin muhteşem güneş. ikisini de okudum öneririm.
  • Ben de okuma özürlüyümdüm taa lise 1 e kadar.Biri elime Harry Potter verdi ve şimdi günde 3 saat kitap okurum.Benden sana tavsiye Harry Potter la başla 7 kitap halinde ve şanslısın ben bu kitapa başladığımda hepsi çıkmamıştı bekliye bekliye deliriyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

ben de yeni başladım yaz kardeşim:
    sherlock holmes, jean christophe grange kitapları özellikle kızıl nehirleri şiddetle tavsiye ederim. kısa kitap olsun dersen sherlock holmes. adamın zekasına hayran kaldım 160 sayfalık kitaplarını 1 günde bitiriyorum. agatha christie o kadar beğenmedim sherlock holmes ile karşılaştırınca kitaptaki karakteri salak gibi kalıyor
    ek olarak:
    uçurtma avcısı
    bin muhteşem güneş. ikisini de okudum öneririm.

Uçurtma Avcısı'nı çok duyuyordum onu da aldım listeye.
    Sherlock Holmes'un baya kitabı var ama hepsini alıcak durumda değilim henüz, içlerinden en iyisi hangisiyse onu alıyım.

toclase39

Film olarak izledim seriyi o yüzden pek okuyasım gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.