Şimdi Ara

- Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
7
Favori
25.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün dediğim gibi İstiklal'deki Sahhaflar'a gittim 4 tane de kitap aldım.

- Olasılıksız 9 TL
    - Fareler ve İnsanlar 5 TL
    - Bu İşte Bir Yalnızlık Var 5 TL
    - Dörtlerin İmzası 4 TL

Toplam Tutar 23 Lira, kitapyurdu.com'da sıfırlarının toplam fiyatı 36 Lira, kargoyla 40 Lira'yı bulur.
    Bugün birine başlayıp bitirebilirim sürükleyicilik durumuna göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 30 Haziran 2010; 22:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Bugün dediğim gibi İstiklal'deki Sahhaflar'a gittim 4 tane de kitap aldım.

- Olasılıksız 9 TL
    - Dörtlerin İmzası 4 TL

Hocam bana aksiyon,bilim-kurgu veya fantastik tarzında filmler tavsiye etSanırsam sen baya film ve dizi izliyorsun (?)
  • quote:

- Olasılıksız 9 TL
    - Dörtlerin İmzası 4 TL

Aldıklarından ilk ikisini okudum sadece. Bayada seneler geçti üzerinden hatta, neyse konumuz bu değil. Kitap bölümünde her iki konudan birinde rahatlıkla duyabileceğin gibi, Olasılıksız oldukça sürükleyicidir. Tek oturuşta bitirmek için yazılmış kitaplar vardır dünyada, bu da onlardan bir işte. Fareler ve insanlar da çok iyi, fakat tahmin edersin ki, aynı sürükleyicilik yok.

• Valla film izliyordum ama dizilere sarınca filmlerden baya uzak kaldım.
    Ama biraz beklersen 10-15 filmlik bir liste yapabilirim.

Özelden atarım burası yeri değil.

No Şuga

Olasılıksız dediğin gibi çok bilinen bir kitap, bakalım beklentilerimi karşılayacak mı ? (.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 30 Haziran 2010; 22:24:17 >
  • quote:

Valla film izliyordum ama dizilere sarınca filmlerden baya uzak kaldım.
    Ama biraz beklersen 10-15 filmlik bir liste yapabilirim.

Çok iyi olur hocam
  • quote:

- Olasılıksız 9 TL
    - Dörtlerin İmzası 4 TL

Toplam Tutar 23 Lira, kitapyurdu.com'da sıfırlarının toplam fiyatı 36 Lira, kargoyla 40 Lira'yı bulur.

Sadece Bu işte bir yalnızlık var'ı okumadım.

3 kitapta bana göre oldukça akıcılar ama sayfa sayısı fazla olduğundan Olasılıksız tek oturuşta bitirilmesi daha zor.Yinede Olasılıksız'da çok güzel kitaptır.

Sherlock Holmes burada 2tl'ye satılıyor hemde kapağın önü resimli falan(Star'ın verdiği kitaplarda resim yoktu kapakta)

• quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

- Olasılıksız 9 TL
    - Dörtlerin İmzası 4 TL

Sadece Bu işte bir yalnızlık var'ı okumadım.

3 kitapta bana göre oldukça akıcılar ama sayfa sayısı fazla olduğundan Olasılıksız tek oturuşta bitirilmesi daha zor.Yinede Olasılıksız'da çok güzel kitaptır.

Sherlock Holmes burada 2tl'ye satılıyor hemde kapağın önü resimli falan(Star'ın verdiği kitaplarda resim yoktu kapakta)

Bu İşte Bir Yalnızlık Var'ı bir arkadaşım okumuştu, aşk temalı bir kitapmış.
    Boğazım düğümlendi kitabı bitirince diyordu, finali iyiymiş.

• arkadaşlar bu hafta sonu tatile çıkıcam 1 hafta kadar tatilde 1 haftada bitirebileceğim güzel bi kitap önerirmisiniz.Akşamları okuyacam akıcı güzl bi kitap almak istiyorum
  • [Deleted by Admins]
  • @TIME BANDIT:Glenn Meade-Kar Kurdu ve Trevanian-Şibumi bu iki kitaptan birini al yada dersen ben hızlı okurum falan o zaman 2'sinide al.
  • quote:

- Açlık Oyunları ---> 14,00 TL
    - Dorian Gray'in Portresi ---> 5,13 TL
    - Bin Muhteşem Güneş (Özel Baskı - Özel Fiyat) ---> 5,94 TL
    - Fareler ve İnsanlar ---> 6,03 TL
    - Kızıl Dosya / Sherlock Holmes Bütün Maceralar ---> 5,60 TL
    - Uçurtma Avcısı (Özel Baskı - Özel Fiyat) ---> 6,93 TL
    - Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi ---> 4,90 TL

Tamam o zaman o iki kitabı çıkarıyorum. Bin Muhteşem Güneş'i de çıkarıyım mı peki ne dersin ?

Pegasus'tan bir tane al. Kargo ücreti ödememek için.http://www.kitapyurdu.com/yayinevi/default.asp?id=3284 burdan bak ayrıntılara makul bir ücret ve sayfa sayısı bulursun. Bin muhteşem güneşi çıkarma bence. Ama artık sipariş ver gına geldi.:)

Edit: O kadar uğraştık. Gittin sahaftan aldın:) Neyse çok sayfalı okuyacakmışsın artık. Öyleyse Tess Gerritsen-Cerrah/Çırak/Günahkar üçlüsüne başlayabilirsin. Dünyadaki en güzel seri. Devamı da var. Üçünü oku. Devamını sonra yazarım.

quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

arkadaşlar bu hafta sonu tatile çıkıcam 1 hafta kadar tatilde 1 haftada bitirebileceğim güzel bi kitap önerirmisiniz.Akşamları okuyacam akıcı güzl bi kitap almak istiyorum

Sana önerim Harlan Coben-AslaVazgeçme (fiyatı ucuz cep boy için) 2. İstanbul Hatırası- Ahmet Ümit (çok süper kitap.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverea -- 1 Temmuz 2010; 11:47:21 >

• istanbul hatırasını çok kişi tavsiye etti onu alıcam bide, yatmadan önce 100 fırça darbesi bunuda söylüyorlar bunuda alıp okumak istiyorum
  • Agatha Christie
    Dexter oku bide
  • foreverea

Öyle oldu hocam o kadar uğraştık gittim aldım Sahhaflardan.
    Dediğin seriye bakıcam, madem dediğin gibi dünyanın en iyi serisiyse okumak lazım.

TIME BANDIT

İstanbul Hatırası'nı alabilirsin, gerçi ben okumadım ama senin dediğintarife uyuyor.
    Hem uzun hem tavsiye edeni çok.

Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi'ni bu kitabın yanına koyarsan İstanbul Hatırası'na ayıp etmiş olursun.
    Ben de kitap işlerine yeni yeni ısınıyorum ama bu kitabı çevrenden birinden bulmaya çalış derim.
    Öyle para verip de alınacak bir kitap değil.
  • İsmail Bilgin in Şu Boğaz Harbi Kitabını tavsiye ederim.

- Kitap Okumayanlara Sürükleyici Kitap Tavsiyeleri -
  • quote:

- Olasılıksız 9 TL
    - Dörtlerin İmzası 4 TL

Sherlock Holmes seri kitap olduğundan Dörtlerin İmzası'ndan önce Kızıl Dosya'yı okuman lazım.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverea -- 1 Temmuz 2010; 16:42:58 >

• Dan Brown oku heyecan neymiş gör. Melekler ve Şeytanlar la başla, seriyi sırasına göre devam ettir. Da Vinci Şifresi, Kayıp Sembol falan.

Oku bu 3-4 kitabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverea

quote:

- Olasılıksız 9 TL
    - Dörtlerin İmzası 4 TL

Sherlock Holmes seri kitap olduğundan Dörtlerin İmzası'ndan önce Kızıl Dosya'yı okuman lazım.:)

Kimse bana seri olduğunu söylememişti, keşke deseydiniz en başından almazdım. Şimdi mecburen ilk kitabı mı okumam gerekiyor ?

CyeD

Da Vinci Şifresi bende var diğerlerini ilerleyen zamanlarda arkadaştan alıcam.

• quote:

Kimse bana seri olduğunu söylememişti, keşke deseydiniz en başından almazdım. Şimdi mecburen ilk kitabı mı okumam gerekiyor ?

İlk olarak Kızıl Dosya'yı yazmıştın listeye. Bildiğini sandım.
  • Merak etme çokta önemli değil öyle birbiriyle bağlantılı bir seri olduğu söylenemez pek.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.